Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 454 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 454 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Cauti solutii inovatoare pentru o baie moderna, asa cum sunt noile modele de cabine de dus care iti permit o mai buna utilizare a spatiului? Oferta SensoDays iti pune la dispozitie o gama variata de panouri si usi pentru cabina de dus de la producatori internationali de top, precum Ideal Standard, Radaway, SanSwiss si Kolo. Produsele din magazinul nostru imbina cu succes aspectul placut cu inovatia si functionalitatea, respectand standardele de calitate europene.
Aici gasesti atat usa de cabina de dus potrivita pentru baia ta, in functie de modul de deschidere (exista usi de cabina dus glisante, pivotante, pliabile, cu deschidere spre stanga sau reversibile), cat si tipul adecvat de perete din sticla de dus, cu profile finisate cromat, negru ori argintiu si dotate cu un sistem eficient de etansare.
Sticla de cabina de dus este securizata si deosebit de rezistenta la socuri mecanice, de aceea fiecare usa si panou din sticla de dus din oferta noastra iti ofera un nivel maxim de siguranta. Poti alege, in functie de preferintele tale, de pret si de producator, un geam de dus din sticla supusa unor tratamente chimice, termice ori mecanice, care impiedica depunerile nedorite de calcar sau care usureaza curatarea acestuia. Comanda online modelul optim de usa de cabina de dus si iti va livrata in cel mai scurt timp.