Iris Ceramica
Iris Ceramica

Iris Ceramica - 311 produse cu preturi incepand de la 45 lei pana la 120373 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 311 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 311 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Gresie portelanata de exterior Iris Ceramica

Iris Ceramica - calitate si inovatie!

   Iris Ceramica este lider mondial in productia de placi ceramice glazurate pentru pereti si pardoseli in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale inca din 1961. Produsele Iris Ceramica sunt rezultatul cercetarii si dezvoltarii permanente in-house combinate cu experienta legendara a artizanilor italieni.

   Ceramica Iris este caracterizata de inalta valoare tehnica si stilistica si design de top, reflectate pe deplin de numeroasele premii internationale primite. Piatra de temelie a fiecarei activitati este calitatea si inovatia, valori ce stau la baza identitatii de piata a Iris Ceramica, valori pe care o compania le livreaza sistematic. Produse unice si exclusive pot fi create numai prin cercetare si inovatie, iar prin alegerea atenta a materialelor cu care ne inconjuram putem sa imbunatatim calitatea vietii.Ecologie si Dezvoltare!

   Respectul pentru mediul inconjurator vine din faptul ca Iris pune pret pe teritorul pe care se afla, un pamant bogat in argile, aflat intr-o zona plina de traditie in fabricarea ceramicii, ce dateaza de mii de ani, lucru demonstrat de descoperirea unor cuptoare de pe vremea Republicii Roma. Ceramica este un produs natural, o combinatie de pamant si foc, o creatie umana ce protejeaza si deseneaza elementele vitale ce ne inconjoara.

   Inovatia tehnologica este o incercare de a imbunatati calitatea vietii pentru a garanta un viitor la scara umana. Talentul artistic serveste atat frumusetii naturii cat si umanitatii. Pentru ca frumusetea este intotdeauna sustenabila, iar sustenabilitatea inseamna progres.


Faianta decor Iris Ceramica Wheat

Estetica etica!

Viziunea Iris Ceramica se bazeaza pe dimensiuni naturale. Unul din punctele cheie ale filozofiei Iris este arhitectura sustenabila prin producerea de ceramica high-tech ce respecta reglementarile legale pentru cladiri eco. Placile ceramice sunt in principal fabricate din argile, nisipuri cuartifere si alte minerale. Materii prime naturale sunt amestecate cu apa si apoi arse la temperaturi inalte pentru a crea produse naturale frumoase, rezistente si durabile.


Faianta Iris este ceramica arsa o singura data, cu corp rosu, recomandata pentru placari interioare ale peretilor, mai ales pentru baie si bucatarie.

Placile portelanate Iris sunt fabricate din argile speciale si au o rezistenta mai mare, o structura mai solida si o suprafata mai dura ce nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu se toceste in timp. Placarea peretilor si a podelelor din Dolomiti, Le Pietre del Mulino, Le Terre, Square, To be Trend si Petra Aeterna este garantata 50 de ani la inghet, patare sau tocire in orice conditii de utilizare.

In plus, placile portelanate necesita mult mai putina intretinere decat piatra naturala, granitul sau marmura. Ele sunt disponibile intr-o gama variata de culori si texturi si reproduc cu acuratele aspectul placarilor naturale. Pentru placarile exterioare se recomanda utilizarea placilor ce absorb mai putin de 0.5% apa, vitrificate integral, conform standardelor internationale.


   Placile ceramice Iris se monteaza pe suprafete uscate, plane si curate (trebuiesc indepartate toate urmele de praf, grasimi, etc). Montajul se efectueaza folosind metoda adeziv in strat subtire. Se recomanda utilizarea adezivilor pe baza de ciment si rasini sintetice, flexibilitatea acestora este ideala pentru o fixare perfecta. Pentru piesele mai mari de 30x30cm se foloseste tehnica "strat dublu adeziv", se adauga un strat subtire de adeziv atat pe suprafata de montare cat si pe toata suprafata inferioara a placii ceramice. Aceasta metoda este esentiala si recomandata pentru placarile de exterior.

    Nu se recomanda montarea placilor ceramica fara rosturi, acestea au rolul de a absorbi deformarile suprafetei de montare, de a mari aderenta la suprafata si de a imbunatati impermeabilitatea finala. Se recomanda a se mentine rosturi de minim 2-3 mm. Chitul de rosturi este indicat sa fie aplicat cu un spaclu cauciucat. Inaintea chituirii se recomanda a se face un test pe o suprafata mica, pentru a determina daca chitul ales afecteaza sau pateaza suprafata placilor ceramice. Se recomanda utilizarea chiturilor cu granulatie fina pentru a evita zgarierea suprafetelor ceramice in timpul montajului. In cazul placilor ceramice slefuite se recomanda chituirea pe suprafete mici si indepartarea excesului de chit cat timp acesta e inca umed.