Cazi de baie simple

 

Cazi de baie simple - 346 produse cu preturi incepand de la 437 lei pana la 14483 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 346 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cazi de baie simple - TOP 17 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 346 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Exploreaza oferta SensoDays de cazi de baie moderne, alege produsul adecvat si amenajeaza-ti o baie care da intaietate confortului si starii tale de bine. Iti punem la dispozitie o varietate de modele de cazi baie, de la cele traditionale, din fonta, la cele din acril extrem de durabil sau la cazile din compozit, cu finisaje netede si placute la atingere.
Foloseste filtrele din partea stanga a acestei pagini, sorteaza produsele in functie de pret, forma sau dimensiune, si vei descoperi cada de baie care-ti satisface nevoile si preferintele. Oferta noastra, conceputa in asa fel incat sa corespunda tuturor exigentelor, cuprinde colectii ale celor mai apreciati producatori de obiecte sanitare, precum Besco, Radaway, Kolo, Duravit, Ideal Standard, Villeroy&Boch si Roca.
Fie ca ai nevoie de o cada de baie freestanding, de o cada de baie incastrabila sau de o cada de baie cu montaj cu panouri, vei gasi in magazinul nostru produsul dorit, la preturi pe masura calitatii oferite. Achizitionarea unei astfel de cazi de baie, al carei design armonios si functional se integreaza perfect intr-un decor elegant si modern, se face simplu si rapid, prin plasarea unei comenzi online, urmand a-ti fi livrata in cel mai scurt timp.