Cazi freestanding

 

Cazi freestanding - 90 produse cu preturi incepand de la 1863 lei pana la 46602 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 90 total

  1. 1
  2. 2

Cazi freestanding - TOP 17 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 90 total

  1. 1
  2. 2
Cu un design menit sa iti ofere relaxarea de care ai nevoie, modelele de cazi de baie freestanding din oferta SensoDays vin în întâmpinarea nevoii tale de confort, contribuind, în același timp, la diminuarea stresului și oboselii. O cada tip insula este, practic, un instrument al rasfatului, ce-ti va transforma complet experienta de imbaiere.
In baile spatioase, cada insula iti ofera mai multe optiuni de amenajare, iar pentru baile de mici dimensiuni, o cada freestanding de 142 x 62 cm este o alegere care te ajuta sa gestionezi optim suprafata modesta. Exista modele de cazi freestanding intr-o varietate de dimensiuni, mai scurte (160 x 75 cm), medii (170 x 85 cm, 180 x 85 cm) sau mai lungi (190 x 80 cm, 203 x 102 cm). Fiecare cada baie freestanding din magazinul nostru imbina cu succes aspectul placut cu functionalitatea si inovatia, respectand cele mai inalte standarde de calitate.
Poti alege cada pe mijloc potrivita pentru orice spatiu si orice configuratie a baii, pentru ca ai la dispozitie modele de diferite dimensiuni si forme, atat clasice, rectangulare, cat si ovale sau rotunde. In functie de preferintele tale in ce priveste materialele, poti opta atat pentru o cada mijloc din acril usor, rezistent si durabil, cat si pentru una din compozit deosebit de rezistent la pete sau din traditionala fonta.
Exploreaza oferta noastra de cazi de baie freestanding de la producatori de top din domeniu, precum Besco, Globo, Ideal Standard, comanda online produsul potrivit si iti va livrat in cel mai scurt timp.