Gresie

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 528 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Cei mai importanti producatori din categoria Placari & Pardoseli
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 528 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Cumpara acum gresie de interior pentru a transforma complet aspectul celor mai importante spatii din casa. Iti oferim produse variate, ca textura si cromatica, pentru placarea pardoselilor din baie, bucatarie, holuri.
Gasesti aici gresie rectificata, gresie portelanata, precum si o multime de alte produse pentru placarea pardoselilor, de la producatori de talie mondiala: Iris Ceramica, Diesel Living, FMG. Placile ceramice portelanate de pe SensoDays garanteaza o rezistenta sporita la socuri mecanice si chimice, fiind mult mai rezistente decat marmura si granitul.
Placile ceramice rectificate au unghiuri perfecte de 90°, imbinandu-se cu rosturi minime, pentru un aspect final deosebit. Utilizeaza filtrele de sortare pe care le gasesti in aceasta categorie de produse, limitand astfel cautarile doar la produsele de care esti interesat. Atunci cand ai o intrebare, nu ezita sa ne ceri sfatul. Iti oferim consultanta telefonica, pe chat, sau chiar in showroom, pentru a cumpara cele mai potrivite placi de gresie pentru pardoselile din locuinta ta!