Capace WC

 

Capace WC - 161 produse cu preturi incepand de la 60 lei pana la 1597 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 161 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Capace WC - TOP 18 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 161 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
In timp ce un capac WC standard este esential in orice baie, un capac WC cu inchidere lenta este un element ce nu poate lipsi din nicio baie moderna si confortabila.
In magazinul SensoDays te asteapta o oferta diversificata de capace WC si capace pentru bideu simple sau dotate cu mecanismul soft-close, ce iti asigura o utilizare silentioasa, igienica si sigura a obiectului sanitar. Create de branduri de top, precum Ideal Standard, Duravit, Kolo, Vitra, Geberit sau Villeroy & Boch, modelele de capace WC pe care ti le punem la dispozitie sunt realizate din plastic tip duroplast si au forme adecvate numeroaselor tipuri de vase de toaleta (ovale, rotunde sau patrate, cu sau fara margine interioara).
Iti recomandam sa consulti un specialist SensoDays inainte de a achizitiona un capac de WC, deoarece acesta trebuie sa fie compatibil cu vasul de toaleta ori cu bideul din aceeasi colectie a aceluiasi producator.
Filtreaza produsele in functie de brand, pret sau tipul inchiderii, identifica modelul adecvat de capac WC si plaseaza comanda online, iar in cel mai scurt timp acesta iti va fi livrat la adresa indicata.