Seturi lenjerii

 

Seturi lenjerii - 55 produse cu preturi incepand de la 199 lei pana la 4580 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 55

Seturi lenjerii - TOP 7 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 55

Iti oferim seturi de lenjerii pentru pat cu un design unic si realizate din materiale mai fine ca orice alta tesatura pe care ai atins-o vreodata. Gasesti pe SensoDays lenjerie de pat din bumbac satinat, lenjerii de pat din bumbac percale, in culori vii si dimensiuni potrivite pentru marimea patului tau.
Lasa-te invaltuit de rafinamentul si catifelarea unor lenjerii de pat premium, ce poarta eticheta marilor producatori in domeniu: Behrens, Missoni Home, Descamps, Tommy Hillfiger. Comanda acum seturi de lenjerii premium, durabile in timp si care pot face casa buna cu stilul de amenajare pe care l-ai ales in dormitor.
Profita de preturi pe masura calitatii oferite si adauga in cosul de cumparaturi lenjerii de pat cu un design modern sau clasic, linii si culori atemporale, realizate din materiale precum bumbacul egiptean sau bumbac satinat, ce aduc sub aceeasi plapuma eleganta, rafinamentul si bunul gust. Poti alege si piese separate: fete de perna, cearceafuri de pat, cearceafuri de pilota. Asistenta gratuita! Livrari rapide oriunde in tara!