• Vas WC Duravit D-Code
  • Vas WC Duravit D-Code
  • Vas WC Duravit D-Code
  • Vas WC Duravit D-Code
  • Vas WC Duravit D-Code

Vas WC Duravit D-Code

Vas WC Duravit D-Code


Compania DURAVIT

   Totul a început în Hornberg, Germania, în 1817, când Georg Friedrich Horn a construit o fabrica de ceramica axata initial exclusiv pe fabricarea de vase. În 1956, productia a evoluat de la ceramica la portelan, extinzand liniile de productie pentru fabricarea de ceramica sanitara. Acest lucru a oferit o baza pentru succesul viitor și a introdus in piata obiectelor sanitare un nume nou: Duravit.


   Astazi, Duravit opereaza la nivel international și se mândrește cu 10 de unitati de productie cu o forta de munca de mai mult de 5.000 de angajati in intreaga lume - "Traditia in inovatie", este sloganul prin care Duravit continua sa arate dorinta pentru dezvoltarea unor segmente de produse noi bazate pe noi tehnologii inovatoare si un design extraordinar.

   Noile produse lansate în 2013 au fost extrem de bine primite de clientii și partenerii de vânzari. Seria DuraStyle a devenit un bestseller international. Seria D.2 a depasit cu mult asteptarile in ceea ce priveste calitatea si design-ul. Gama de produse a fost completat de relansarea seriei universale de mobilier de baie X-Large, precum si de tehnologia vaselor de wc fara rama de spalare.


Companie premiata international:

Producător
Producator Duravit
Colectia D-Code
Specificaţii
Compatibilitate Pentru rezervor asezat
Montare Pardoseala
Scurgere Orizontala
Functie Clasica
Material portelan
Dimensiuni 355 x 650 mm
Culoare alb
Specificatii Scurgere orizontala
Pentru rezervor cu montaj pe vas
Include sistem de fixare
Fara rezervor si capac (se comanda separat)
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register