Vas WC suspendat Duravit Durastyle

2536090000

Preţ vechi: RRP: 2.243,51 Lei

Special Price 1.120,00 Lei

Producător
Brand Duravit
Colectia DuraStyle
Cod EAN 4021534854415
Specificaţii
Compatibilitate Pentru rezervor ingropat
Montare Suspendat
Scurgere Orizontala
Functie Clasica
Forma Oval
Material Ceramica sanitara
Dimensiuni 370 x 540 mm
Culoare Alb alpin
Specificatii Greutate: 25 Kg
Capacul se comanda separat
Garanţie
Garantie 5 ani
Descriere
Vase WC si bideuri Duravit DuraStyle

Vas WC suspendat Duravit Durastyle, o opțiune plină de un farmec discretVasele WC și bideurile suspendate Duravit sunt realizate în acord cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Produsele oferite sunt competitive și pun accent pe confortul de utilizare, îmbinând un design atemporal cu inovația.


În câteva cuvinte, colecția DuraStyle ar putea fi definită prin eleganță, discreție și simplitate. Ideea de la care a pornit conceperea produselor este aceea că discreția este, chiar dacă poate părea paradoxal, o formă de originalitate. Pentru a crea un aspect unic al locuinței, este suficient doar să creezi o atmosferă plăcută, care să-ți permită să te simți liber și relaxat. Pentru a îndeplini acest scop, poți amenaja baia folosind obiectele sanitare create de Matteo Thun & Partners. Acestea au ca principală trăsătură discreția deliberată, ceea ce face ca produsele să se îmbine echilibrat cu orice preferințe de amenajare.


Vase WC si bideuri Duravit DuraStyle

În ofertă poți găsi modele interesante de vase WC și bideuri atât suspendate, cât și pe pardoseală. Acestea au un aspect discret, care se îmbină armonios cu alte alegeri de amenajare. Majoritatea modelelor de vase WC sunt instalate cu rezervor îngropat, dar există și câteva modele cu rezervor așezat, pentru ca produsele să poată fi adaptate unor cerințe diferite. Tipurile de scurgere sunt trei la număr (orizontală, verticală, orizontală și/sau verticală), astfel că este ușor să alegi produsul potrivit sistemului sanitar din baia ta.


O caracteristică a majorității modelelor de vase WC din colecția DuraStyle este tehnologia RimLess, care presupune absența ramei de spălare, ceea ce face ca aspectul să fie unul modern și inedit. Unele au chiar și funcție de bideu. Cele mai multe produse, atât bideurile, cât și vasele de toaletă, au lățimea de 35-40 cm, iar lungimea variază de la mai puțin de 50 până la puțin peste 60 cm.


Pentru a amenaja întreaga baie cu același tip de produse, ca să obții un efect armonios, consultă și oferta de obiecte sanitare precum căzile din acril perfecte pentru relaxare, lavoarele rectangulare cu design clasic și dulapurile bază sau suspendate în culori discrete.


Povestea companiei Duravit a început în Germania, unde a fost fondată în 1817. Până în anul 1956 erau comercializate produse din ceramică, însă de la jumătatea secolului al XX-lea a fost introdus un nou capitol la istoria acestui brand recunoscut, prin începerea producției de produse din porțelan. Acestea includeau și obiecte sanitare pentru baie din ceramică sanitară.


În ziua de azi, Duravit încă este o companie apreciată în toată lumea pentru calitatea produselor și tehnologiile folosite pentru oferirea unei experiențe inedite de utilizare. Sloganul companiei, „Tradiție în inovație”, exprimă foarte plastic perspectiva designerilor și a proiectanților, care se axează pe dezvoltarea continuă. Cele mai noi tehnologii sunt îmbinate la nivel vizual cu designul clasic, ale cărui componente rezistă schimbărilor de gust și modă.


Colecțiile lansate în anul 2013 au fost aclamate la nivel mondial atât de către clienți, cât și de către partenerii de vânzări. Seria DuraStyle s-a bucurat de statutul de bestseller internațional, iar seria D.2 a depășit așteptările tuturor și s-a ridicat la înaltele standarde de calitate și de design ale brandului. În afară de aceste noutăți, au fost reintroduse pe piață și obiecte sanitare făcând parte din seria universală de mobilier de baie X-Large, precum și vasele WC fără rame de spălare.


Vase WC si bideuri Duravit DuraStyle

Vase WC si bideuri Duravit DuraStyle
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Vas WC suspendat Duravit Durastyle

face parte din Obiecte sanitare categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Vase WC.