Ghid pentru masa de Paste

Pastele se apropie cu pasi repezi, asa ca am creat pentru tine un ghid cu informatii complete pentru rezultate excelente.

3590880020-puyshjBucuria de a gati incepe atunci cand pregatesti ingredientele. Curatarea legumelor, taierea si feliarea acestora poate parea un proces anevoios. Nu si daca ai un set de cutite special pentru aceste lucruri. Sharp-LINE de la Fissler este o gama de cutite create din otel special extrem de dur si forjate cu precizie germana. Gatesti de drag, cu pasiune. Si cum te pregatesti sa gatesti ca o gospodina adevarata, nu uita de sortul plin de culoare si veselie de la Villeroy & Boch!

Mielul este elementul central si merita toata atentia ta. Oalele sub presiune de la Fissler vor fi micile tale ajutoare de bucatar, pentru ca preparatele tale sa fie fragede si delicioase. Drob? Bineinteles! Cu putina dragoste si cu vasele de copt ceramice va fi preferatul tuturor.Vase de copt ceramice

Mancarea fara cusur trebuie servita pe o masa decorata cu mult bun gust. Ce spui despre o fata de masa care sa aduca motivele primaverii in casa ta? Flori si culori? Daca optezi pentru un aer elegant, iti sugeram o fata de masa alba, simpla, care sa puna in evidenta seturile de servire. In functie de stilul pe care te-ai hotarat sa-l adopti, poti asorta suporturile farfuriilor, naproanele si lumanarile decorative. Pentru ca totul sa fie ca la carte, poti alege un bol decorativ bol pe care sa il umpli cu fructe sau o vaza in care sa asezi florile tale preferate. Lumanarelele decorative sunt ultimele detalii care vor da o nota romantica intregului ambient.

Invitatii tai vor fi placut surprinsi de seturile de servire de la Villeroy & Boch. Royal este cel mai fin portelan, NewWave aduce un stil nonconformist iar Mariefleur Gris Basic este pentru romantici incurabili.newwave_1_5 Bineinteles ca si paharele sunt importante si gasesti aici cate un pahar special pentru orice te hotarasti sa servesti la masa de Paste. Iti putem recomanda colectiile “La Divina”, “Purismo” sau “Octavie” potrivite oricarei mese festive pe care vrei sa o pregatesti.  Tacamurile sunt considerate bijuteriile unei bucatarii, deci allege cu atentie setul cel mai potrivit stilului tau si accesorizeaza orice masa ca in reviste. LaDivina

Poti urma cu incredere pasii din ghid pentru ca masa ta de Paste sa fie un eveniment memorabil, de care sa te bucuri impreuna cu invitatii tai. Singurul lucru de care trebuie sa te preocupi, este buna dispozitie!

vb_fb-2