Prosoapele din bumbac egiptean – un mix seducător de culoare și rafinament

Prosoape din bumbac egiptean Descamps Mousseuse

Atunci când se aduc în discuție țesăturile prețioase, bumbacul egiptean este un material ce nu poate fi trecut cu vederea. Bumbacul egiptean 100% autentic ascunde la interior o rezistență peste care pot trece decenii, iar la exterior, culoare și delicatețe, chiar și după mai multe spălări. Din bumbacul egiptean se realizează in special prosoape pufoase si halate de baie în care te relaxezi după fiecare baie. Iată cele mai importante aspecte de precizat, în privința calităților acestei țesături unice:

Ce înseamnă “bumbac egiptean autentic”?

Bumbacul egiptean este cel mai calitativ bumbac de pe piață. Țesătura de bumbacul egiptean 100% autentic este provenita de la plantele cultivate pe malurile Nilului, în soluri cu o concentrație unică de substanțe și nutrienți.

Așadar, solul specific din acea zonă determină calitatea extraordinară a acestui tip de bumbac, iar clima uscată și caldă (specifică întregului Orient Mijlociu) este un alt factor important, ce contribuie la nașterea acestei țesături prețioase.

Ce caracteristici prezintă bumbacul egiptean?

Ce oferă prosoapele din bumbac egiptean față de alte modele?

Există o serie de caracteristici unice, care îi oferă bumbacului egiptean de calitate un loc binemeritat în topul celor mai bune țesături pentru lenjerii de pat, halate de baie, prosoape de baie etc.

Prosoape colorate din bumbac Descamps
Prosoape Descamps Mousseuse

Iată prin ce poate fi caracterizat bumbacul egiptean autentic:

  • Comparativ cu alte tipuri de bumbac, fibrele bumbacului egiptean sunt mult mai lungi și mult mai subțiri, fiind astfel mult mai simplu de tors;
  • Pentru că fibrele din bumbac egiptean au o densitate mică, se utilizează într-o cantitate mult mai mare; se răsucesc foarte strâns, pentru a putea face față spălărilor / purtărilor repetate; Utilizându-se un număr mai ridicat de fire / cm pătrat, se obține astfel o densitate net superioară a întregii țesături din bumbac egiptean. Astfel se explica rezistența de durată a prosoapelor și a halatelor din bumbac egiptean veritabil;
  • Spre deosebire de bumbacul normal, cel egiptean are o țesătură mult mai fină, ce oferă o reală senzație de confort, la contactul direct cu pielea si sunt mult mai pufoase; Mai mult decât atât, bumbacul egiptean devine mai mătăsos și mai plăcut la atingere, odată cu trecerea timpului si chiar dupa mai multe spalari fibrele își vor păstra aceeași delicatețe, chiar și după un număr ridicat de utilizări;
  • Comparativ cu alte materiale utilizate în realizarea produselor textile pentru baie, acest tip special de țesătură garantează o absorbție mult mai bună a culorilor; de aceea, bumbacul egiptean rezistă mult mai bine la spălare, produsele realizate din acest material păstrându-și vie cromatica, pentru o perioadă mai mare de timp, bineineles, cu conditia sa se respecte temperatura de spalare trecuta pe eticheta produsului!

Prosoape Descamps din bumbac
Prosoape pufoase din bumbac egiptean Descamps

Prosoapele de baie Descamps din colectia Mousseuse sunt realizate din bumbac egiptean pieptănat, fiind moi, confortabile și absorbante. Lasă-te învăluit de atingerea catifelată a acestor produse textile de înaltă calitate, ce vor aduce în baia o lume nouă, plină de senzații tactile uimitoare.

Țesăturile fine ale prosoapelor de baie Descamps Mousseuse înseamnă o armonie de culori vii, mângâiate de rafinamentul firelor de bumbac egiptean. Această colecție de lux combină intensitatea nuanțelor atent selecționate cu seducția, bunăstarea și senzualitatea, transformând orele petrecute în baie într-un ritual plin de armonie și răsfăț.

Comandă acum de pe SensoDays.ro prosoapele din bumbac egiptean din colecția Descamps Mousseuse, o colecție țesută cu eleganță și bun gust!

Prosoape din bumbac Descamps Mousseuse
Prosoape colorate din bumbac egiptean Descamps