Hai la Plaja! Esti gata pentru deschiderea sezonului de vara?

Te-ai pregatit?

20170421-9-plaja-FB-2

Cu totii stim ca 1Mai reprezinta deschiderea oficiala a sezonului de plaja, iar litoralul va fi plin. Chiar daca vremea a fost putin instabila, cu siguranta vin si temperaturi din ce in ce mai ridicate. Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca am pregatit un articol cu must-have-uri care nu trebuie sa iti lipseasca in sezonul de plaja.

ochelari

Indiferent ca alegi litoralul romanesc, sau optezi pentru ceva mai exotic, prosopul de plaja este esential. Chiar daca iti place sa te intinzi pe nisip, sau sa inchiriezi un sezlong la malul marii sau pe marginea piscinei, un prosop de calitate iti este cel mai bun prieten dupa fiecare balaceala.

imagesUn alt element esential care trebuie musai folosit la fiecare drum pe plaja, este crema sau lotiunea de protectie solara! Cu toate ca exista creme rezistente la apa, este indicat ca dupa ce iesi din mare sau piscina s

a iti reinoiesti stratul de protectie. Chiar daca nu te sperie arsurile salare de moment, imbatranirea prematura a pielii, aparitia pistruilor, a ridurilor sau cancerul de piele sunt amenintari cat se poate de reale. Daca vrei o piele fina, stralucitoare, cu bronz sanatos, trebuie sa te protejezi! Nu uita ca dupa expunerea la soare sa faci dus pentru a elimina sarea sau clorul de pe piele si sa aplici creme hidratante. Crabtree&Evelyn este un brand international cu o gramada de creme cu arome delicioase care vor avea grija de pielea ta si iti vor oferi ingrijirea de care ai nevoie. Si evident, daca planuiesti o sedere mai lunga, ai grija sa iti pui in bagaj si epilatorul, pentru piele mereu catifelata.

carti-plaja_f8b4becbe6

Nu uita nici de ingrijirea parului. Apa sarata sau cea din piscina care contine clor si expun erea la soare pot ataca firul da par, favorizand degradarea, despicarea varfurilor sau decoloarerea.

Sa recapitulam!keep-calm-and-hai-la-plaja

1. ochelarii de soare

2. prosopul de plaja

3. palarie

4. costumul de baie

5. protectie solara

6. hidratare si ingrijire

7. epilatorul si aparatul de ras

8. voia buna si cheful de distractie!