Hansgrohe Axor Citterio – Lux | Calitate | Eleganta

hansgrohe-citterio-fb

 

Succesul colectiilor create de Antonio Citterio s-a axat intotdeauna pe cerintele publicului mereu schimbatoare. Antonio Citterio, arhitect si designer, gaseste forma potrivita pentru momentul actual, reuseste sa creeze produse tinand cont atat de nevoile, cat si dorintele noastre, principii ce l-au facut sa treaca peste testul timpului.

 

Descopera o gama variata de baterii si accesorii de baie.

Colectia Axor Citterio are un focus clar pe luxul minimalist, reusind sa scoata in evidenta frumusetea si bogatia resursei miraculoase a apei. Ofera un design clasic, fara varsta si confort la cote maxime.

 

Colectia Axor Citterio M spune o poveste urban chic, fiind inspirata de modernitatea fara varsta si eleganta metropolei Milano, patria lui Antonio Citterio. Limbajul formelor discret si elegant a fost bineinteles pastrat.

 

Colectia Axor Citterio E este esenta luxului. Farmecul acestei colectii sta in faptul ca este o combinatie intre familiar si noutate absoluta. Axor Citterio E combina calitatea cea mai inalta fara varsta cu eleganta rafinata. Mai exact unghiurile si suprafetele drepte se intrepatrunde cu formele fine si rotunde. Stilul colectiei se poate integra cu usurinta in ambiente variate – de la apartamente moderne la case de lux in stilul art nouveau.