Miracolul apei termale: insumeaza nenumarate beneficii pentru sanatatea pielii.

shutterstock_74219182_5bfa8a3b26 - Copy

Ce este apa termala ?

Proprietatile apei termale se datoreaza indelungatei calatorii a apei de ploaie prin muntii stancosi (la o adancime de pana la o mie de metri), inainte de a reajunge la suprafata. In timpul acestui traseu pe care il parcurge apa, aceasta devine bogata in minerale si dioxid de carbon. Apa termala este, prin urmare, un tip de apa minerala care se afla mare adancime si care are proprietati vindecatoare, nu contine bacterii si nu este afectata de poluare. Naturala, pura si bogata in saruri minerale, iod si CO2, apa termala este recunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice, in special asupra pielii.

 O apa cu multe virtuti.

Apa termala este folosita de mii de ani pentru a vindeca artrita, durerile articulare, arsurile, dar utilizarea sa principala este pentru a calma si elibera pielea de anumite afectiuni. Multumita efectului sau purifiant si proprietatilor sale antioxidante, apa termala este solutia pentru persoanele ce au un tip de piele atipic. Daca ai tenul uscat, sensibil sau daca suferi de eczema, acnee rozacee sau psoriazis, apa termala este pentru tine. Apa termala ajuta la ameliorarea afectiunilor, ba chiar la vindecarea completa.

Apa termala este disponibila in diferite forme si marimi

Nu este nevoie sa mergi la un centru spa pentru a beneficia de minunatele calitati ale apei termale. Din ce in ce mai multe companii producatoare de produse cosmetice au dezvoltat game bazate pe beneficiile acestei ape miraculoase. Crème hidratante, masti, exfoliante, balsamuri pentru buze, lotiuni si demachiante bazate pe  apa termala sunt acum disponibile pentru a-ti hidrata si imbunatati aspectul pielii chiar la tine acasa.

Produsele pe bază de apă termală sunt recomandate după o intervenție chirurgicală sau de intervenție dermatologice. Ele sunt, de asemenea, ideale pentru a calma arsurile solare, dupa un tratament anti-acnee, dupa epilare, pentru a fixa machiajul, dupa activitate in aer liber, in timpul calatoriilor de vara.

Flacoanele sunt disponibile in recipiente mari, medii sau mici, cele din urma fiind ideale pentru vara ce urmeaza, in calatorii sau la birou, in timpul zilei, pentru un refresh instant! Pentru uzul casnic, cele mari sunt foarte practice pentru ca te tin mult timp.

Alege si tu apa termala potrivita tipului tau de ten:

Apa termala Ivatherm Herculane 100ml

Apa Termala in apa

Set apa termala spray Vichy 150ml + Apa termala Vichy 50ml

vichy-apa-termala-150-ml-50-ml-cadou

Apa termala Uriage 150ml

apa_termala_uriage_150ml

Apa termala La Roche Posay 300ml

lp14850_large