Mucenicii şi cele 40 de pahare de vin – 3 cadouri perfecte pentru bărbaţi

Poza_principala

După atâtea zile dedicate doamnelor şi domnişoarelor, iată că a venit momentul ca bărbaţii să se afle şi ei în prim plan. În fiecare an, pe 9 martie, sărbătorim Mucenicii, o sărbătoare religioasă cu origini păgâne (Ziua Moşilor în antichitate), despre care astăzi se spune deseori că ar fi “Ziua Bărbaţilor”.

În jurul Mucenicilor regăsim numeroase tradiţii şi superstiţii interesante, cea mai cunoscută fiind, poate, cea a celor 40 de pahare de vin pe care trebuie să le bea, aţi ghicit, bărbaţii! Pe lângă povestea biblică a 40 de soldaţi creştini care au murit pentru credinţa lor în vremea împăratului păgân Licinius, astăzi bărbaţii beau 40 de pahare de vin pentru a fi fericiţi şi sănătoşi tot anul!

Aşadar, fie că vrei să mergi pe ideea aceasta că da, şi bărbaţii merită o zi a lor, fie că vrei să le faci misiunea mai uşoară celor care deja au acceptat provocarea celor 40 de pahare de vin, uite mai jos câteva idei de cadouri perfecte pentru bărbaţi:

Un set de pahare pentru vin alb

Dacă e bal, bal să fie, aşa că optează nu pentru unul, ci pentru mai multe pahare de vin, mai exact un set de pahare pentru vin alb! Elegante, moderne ca design, perfecte atât pentru Mucenici, cât şi pentru alte ocazii speciale, acest set de la Villeroy & Boch Ovid poate fi alegerea ideală.

Îl poţi achiziţiona uşor şi rapid, de pe Sensodays.ro, site care asigură livrarea oriunde în ţară, în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii sau imediat, în showroom.

pahardevinrosu_cadou2

Un pahar de vin roşu

Vin roşu vs. Vin alb. Încearcă să ghiceşti. Pentru ce ar opta iubitul, tatăl sau amicul tău? Dacă înclini spre prima variantă, iată aici un model de pahar pentru vin roşu pe care clar trebuie să îl pui în topul preferinţelor. Nu de alta, dar vinul se bea mai uşor din astfel de pahare din sticlă Crystal, realizate după un model atât de interesant.

În cazul în care vrei să studiezi și celelalte modele, găsești în secțiunea noastră de pahare pentru băuturi fine.

Paharwhisky_cadou3

Un pahar de whisky în loc de un pahar de vin

Nu spune nimeni că nu se poate bea vin din orice tip de pahar, însă sunt şi bărbaţi care preferă băuturile ceva mai rafinate. Cum şi ei merită cadouri utile, practice şi specifice zilei de 9 martie, achiziţionează-i celui drag un pahar de whisky Villeroy & Boch Scotch Whisky Blended Scotch.

Realizat tot din sticlă Crystal, de cea mai bună calitate, în stil clasic, acest cadou te poate scoate din încurcătură ori de câte ori nu ştii ce să cumperi pentru ziua aceasta dedicată sexului puternic.

Pentru bărbaţii ceva mai pretenţioşi, care da, se vor sărbătoriţi pe 9 martie, însă cu cadouri ceva mai sofisticate şi complexe, nu uita că găseşti pe site o secţiune specială dedicată lor, bărbaţilor din viaţa noastră.

O mulțime de variante de cadouri, mai multe tipuri de băuturi disponibile pentru a menţine sau pentru a reinterpreta “tradiţia celor 40 de pahare” şi un singur site, Sensodays.ro, de pe care să-ţi faci cumpărăturile acum, înainte de ziua de 9 martie!