Sfaturi pentru un par sanatos si frumos- aparate coafare

Bunaaa,

Am vorbit intr-un post anterior (Sfaturi pentru a avea un par sanatos si frumos- Ingrijirea) despre cateva ritualuri de ingrijire a parului. Asa cum era normal, iata ca a venit vremea sa facem si un articol despre aparatele pentru coafare astfel incat sa iti protejezi podoaba capilara si sa nu il arzi.

In primul si in primul rand este foarte important ca inainte de folosirea aparatelor de coafat sa utilizezi produse cu protectie termica.

20160318-truse-coafat-fb    In cazul in care bugetul e de partea ta, iti recomand cu caldura aparatele Babyliss PRO. Spre deosebire de cele simple, iti protejeaza mult mai bine podoaba capilara (pe testate!). Trebuie sa investesti putin mai mult in ele, dar cu siguranta merita! Parul tau va radia de fericire si frumusete. Aparatele Babyliss PRO au un strat protector mai performant decat al celorlalte aparate si nu iti ard parul. Varfurile despicate sunt istorie <3

20160722-Remington-FB-2

In cazul in care nu poti sa investesti acum in produse scumpe, poti sa folosesti cu incredere aparatele Remington, fiind cel mai renumit brand pe aceasta categorie, urmat de Braun.

Acestea ofera o gama larga de produse precum ondulatoare, placi de indreptat parul, placi de creponat sau ondulat si uscatoare de par.

Spor la coafat!