TECE – un brand nou în portofoliul SensoDays

Eşti în căutarea celor mai noi şi eficiente produse pentru baie? SensoDays îţi este un partener de încredere şi în zona brandurilor ceva mai specializate şi tehnice.

De curând, portofoliul SensoDays s-a lărgit cu un nume de top, TECE fiind axat pe produse şi sisteme sanitare, încălzire în pardoseală, cadre pentru susţinerea obiectelor sanitare şi sisteme de drenaj.

Aşadar, un brand tehnic, cu atât mai util atunci când vine vorba despre casa noastră. Brandul cu o experienţă ce se întinde  pe parcursul a 30 de ani se bazează pe un principiu simplu: “Water in, water out”. Mecanismul presupune alimentarea apei în interior, după care scoaterea ei folosind metode şi piese inovative, caracteristice brandului german.

Libertate în design

TECE se gândeşte la confortul şi standardul de viaţă al clienţilor săi, îndeplinind totodată şi cerinţele arhitecţilor, planificatorilor sau montatorilor.

Indiferent de dimensiune sau buget, toate produsele folosite trebuie să sprijine o bună proiectare şi planificare. TECE oferă posibilitatea unei configurări optime şi inteligente a băii, transformând-o dintr-un simplu spaţiu funcţional într-o zonă confortabilă şi plăcută. În plus, un atu al sistemelor TECE este şi acela că 90% dintre ele sunt invizibile, fiind integrate perfect în băile proiectate modern.

Proiecte fiabile

Atunci când începi o lucrare destinată băii, îţi doreşti ca aceasta să fie una sigură, eficientă şi fără riscuri. Prin produsele oferite, TECE se asigură de fiecare dată că proiectul este unul fiabil şi la o calitate superioară.

Produse bine gândite

TECE vede totul ca pe un întreg. Tocmai de aceea, pentru ca proiectul să se desfăşoare rapid şi corect, toate componenentele trebuie să fie preasamblate şi compatibile între ele. Numai atunci totul decurge conform planului, iar tu te poţi bucura de rezultatul dorit.

Produsele TECE îmbină perfect confortul cu inovaţia şi funcţionalităţile cu estetica, aşadar ai toate motivele să cauţi sistemele oferite de acest brand pe site sau în showroomurile SensoDays.