Villeroy & Boch – SUBWAY 2.0 – Armonia formelor

villeroy-boch-subway-fb

 

 

 

Pentru bai care sunt la fel de unice ca tine

 

subway-2-0-waschtisch-detailansicht-01

Colectia versatila SUBWAY 2.0 se caracterizeaza prin formele rotunde si unghiulare. Acest gama larga de produse ofera nenumarate de posibilitati de amenajare a baii, permitand sa fie folosite in mod eficient chiar si in camere de dimensiuni mici. Colectia include o gama larga de lavoare cu un design minimalist si bine gandit ce a fost realizat tinand cont si de aspectele functionale. Detaliile ca lavoarele adanci sau rafturile largi ofera un grad ridicat de confort.

 

 

 

Inovatii care satisfac cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste igiena

 

subway-2-0-directflush-detailansicht-01Cea mai recenta generatie de toalete de la Villeroy & Boch este inclusa in colectia SUBWAY 2.0. Tehnologia inovatoare DirectFlush clateste intregul vas folosind doar o cantitate foarte mica de apa. Designul fara rama asigura o curatare si intretinere usoare si cel mai inalt nivel de igiena.

Vasele de toaleta SUBWAY 2.0 pot fi combinate si cu capacele standard si cu cele Slim, noile capace de toaleta moderne, ultra-plate de la Villeroy & Boch.

 

 

 

Forme diferite si culori pentru un design unic in baia ta

 

subway-2-0-unterschrank-detailansicht-01

Mobilierul de baie din colectia SUBWAY 2.0 ofera completarea perfecta pentru produsele ceramice. Pastrand aceeasi linie de design ca cea de la lavoare, mobilierul este disponibil tot in aceleasi forme rotunde si unghiulare si in mare varietate de culori. Tot mobilierul de baie iese in evidenta datorita designului si functionalitatii. Configuratia interna inteligenta ofera o multime de spatiu de depozitare pentru toate accesoriile. Manerele incastrate in partea din fata sunt disponibile atat in nuante de argintiu mat, cat si in nuante cromate lucioase.

 

 

Design unic – tehnologie inovatoare

 

Colectia SUBWAY 2.0 ofera o multime de optiuni pentru personalizarea baii dupa dorintele fiecaruia, chiar si in cele mai inguste spatii, oferind numeroase combinatii posibile care sunt capabile sa satisfaca cele mai diverse cerinte.

 

subway-2-0-waschtisch-mp-04 subway-2-0-moebel-mp-03 subway-2-0-moebel-mp-02 subway-2-0-waschtisch-mp-01