Cele mai bune cădițe de duș

Cele mai bune cădițe de duș

Pentru confortul la duș, este esențială o cădiță de duș de calitate, care să ofere susținere și confort în momentele de relaxare. Dacă ești în căutarea celei mai bune variante, poți descoperi detalii despre diferite modele în cele ce urmează.

Cele mai bune cădițe de duș – Clasament TOP 3

Pentru că există atât de multe modele de cădițe de duș și păreri despre acestea, poate fi dificil să te orientezi atunci când cauți cea mai bună soluție pentru baia ta. Ca să-ți fie mai ușor să iei o decizie, iată care sunt cele mai bune produse.

ProdusCădiță de duș dreptunghiulară slim Radaway Teos F 100x80x4cm, marmură, negru


Cădiță de duș dreptunghiulară SanSwiss Tracy WAA, 90x120cm slim, marmură sintetică, alb

Cădiță de duș dreptunghiulară Besco Nox ultraslim 120x90x3,5 cm compozit alb

Caracteristicimaterial: marmură sintetică
mărimi disponibile: 100x70x4, 80x80x4, 90x80x4, 100x80x4, 110x80x4, 120x70x4 cm
montaj pe pardoseală
culoare: negru, alb, antracit
material: marmură sintetică
mărimi disponibile:80×120, 90×120 cm
montare pe pardoseală, cu piciorușe sau pe gresie
culoare: alb
material: compozit
mărimi disponibile: 120x90x3,5, 120x80x3,5, 130x90x3,5, 140x90x3,5,100x80x3,5, 100x90x3,5,110x90x3,5,100x80x3,5, 100x90x3,5 cm
culoare: alb și negru
Pro suprafață anti-alunecare
diversitate de mărimi
culori elegante
material rezistent de înaltă calitate
izolare fonică și termică
curățare ușoară
suprafață netedă
material de calitate
design inedit
material rezistent inovator
perioadă mare de garanție
Contra
Vezi AICI prețVezi AICI prețVezi AICI preț

Cele mai bune cădițe de duș din acril

Acrilul este folosit de către producători pentru realizarea unei game variate de obiecte sanitare, printre acestea numărându-se și cădițele de duș. Iată ce opțiuni poți lua în considerare, dacă nu știi ce să alegi.

Cădiță de duș pătrată Radaway Rodos C 80x80cm

O opțiune este această cădiță din acril cu piciorușe de susținere care păstrează materialul clasic din care sunt realizate cădițele de duș, folosindu-l pentru a crea o experiență de utilizare inedită.

Cele mai bune cădițe de duș

Vezi AICI preț

AvantajeDezavantaje
adâncimea mare (35mm)
design simplu și elegant
material rezistent
doar două mărimi (80×80 și 90×90 cm)

Cădiță de duș patrată Radaway Delos C 90x90cm cu panou frontal

Această cădiță de duș din acril cu adâncimea de 12 cm se adaptează diferitelor nevoi de amenajare: are orientare spre stânga sau spre dreapta și diferite mărimi. Se montează cu piciorușe și panou frontal.

Cele mai bune cădițe de duș

ezi AICI preț

AvantajeDezavantaje
material ușor de întreținut
design elegant
diversitate de mărimi

Cădiță de duș dreptunghiulară Ideal Standard Ultra Flat 80×100

Cădița de duș Ideal Standard din acril foarte subțire poate fi achiziționată într-o mulțime de variante de mărime și design (pătrată sau semirotundă). Astfel, este ușor să găsești varianta potrivită pentru amenajarea băii tale.

Cele mai bune cădițe de duș

Vezi AICI preț

AvantajeDezavantaje
varietate de mărimi și forme
subțire
material plăcut la vedere și atingere

Cele mai bune cădițe de duș din marmură sintetică

Marmura sintetică îmbină aspectul elegant și rezistența. Fiind vorba despre un material obținut prin tehnologii de înaltă calitate, acesta se potrivește mai bine în condițiile de umiditate crescută din baie. Iată câteva produse de luat în considerare:

Cădiță de duș dreptunghiulară slim Radaway Teos F 100x80x4cm, marmură, negru

Această cădiță de duș poate fi montată pe pardoseală și este disponibilă în trei variante de culori: alb, negru și antracit, fiind realizată din marmură sintetică de înaltă calitate.

Cele mai bune cădițe de duș

Vezi AICI preț

AvantajeDezavantaje
proprietăți anti-alunecare ale suprafeței
multe mărimi
aspect elegant
material de înaltă calitate

Cădiță de duș dreptunghiulară SanSwiss Tracy WAA, 90x120cm slim, marmură sintetică, alb

O altă recomandare este și această cădiță de duș care poate fi montată în mai multe moduri: pe pardoseală, pe piciorușe sau pe gresie, astfel că este ușor să o amplasezi în orice tip de baie.

Cele mai bune cădițe de duș

Vezi AICI preț

AvantajeDezavantaje
proprietăți de izolare fonică și termică
curățare ușoară datorită materialului neted
structură de calitate

Cădiță de duș dreptunghiulară slim Radaway Kyntos F 100x90x3cm, marmură, negru

Această cădiță de duș din marmură sintetică se montează direct pe pardoseală și este realizată folosind o suprafață anti-alunecare, pentru confort sporit. 

Cele mai bune cădițe de duș

Vezi AICI preț

AvantajeDezavantaje
material elegant
suprafață anti-alunecare
montare pe pardoseală
mărimi diverse
disponibilă sub formă pătrată și semirotundă

Cele mai bune cădițe de duș din compozit

Un alt material din care sunt realizate cădițele de duș este compozitul. Modul de obținere a acestuia depinde de producător, dar întotdeauna se obțin produse care au ca scop oferirea celei mai bune experiențe de utilizare. Iată ce opțiuni ai:

Cădiță de duș dreptunghiulară Besco Nox ultraslim 120x90x3,5 cm compozit alb

Această cădiță de duș se caracterizează prin designul inedit și materialul compozit inovator. Poți găsi ușor o variantă potrivită pentru tine, datorită diversității de mărimi.

Cele mai bune cădițe de duș

Vezi AICI preț

AvantajeDezavantaje
compozit de tip DuraBe
capac de scurgere inclus
multe mărimi disponibile
design plăcut

Cădiță de duș pătrată Globo Docciapietra 80x80x3cm, sifon inclus

Cădițele de duș Globo Docciapietra în formă de pătrat sau dreptunghi, cu diferite mărimi, sunt o opțiune bună pentru confort și eleganță. Acestea sunt acoperite cu o suprafață mată și realizate din compozit.

Cele mai bune cădițe de duș

Vezi AICI preț

AvantajeDezavantaje
material rezistent
suprafață mată elegantă
reversibilă

Cădiță de duș dreptunghiulară Duravit Stonetto 80×100 cm, compozit gri concrete

Poți alege și această cădiță Duravit cu formă pătrată sau dreptunghiulară din compozit realizat printr-o tehnologie specială. Ai la dispoziție trei variante elegante de culoare: alb, antracit și gri.

Cele mai bune cădițe de duș

Vezi AICI preț

AvantajeDezavantaje
culori plăcute
material compozit durabil
diversitate de mărimi

Cum aleg o cădiță de duș bună?

Ca în cazul celorlalte obiecte sanitare pentru baie, trebuie să alegi produsul potrivit luând în considerare mai mulți parametri esențiali. Aceștia te ajută să te orientezi mai ușor printre diferitele modele și să decizi care este cea mai indicată variantă pentru tipul de amenajare al băii tale. Iată ce să ai în vedere.

Adâncimea 

Există mai multe tipuri de cădițe, în funcție de adâncimea acestora: joase, semi-înalte și înalte. Primele se află la o înălțime de doar câțiva centimetri față de sol, ceea ce le face ideale pentru persoanele care doresc ca dușul să fie amplasat cât mai aproape de pardoseală, dar nu și să opteze pentru o cabină de duș walk-in, fără cădiță. 

Cădițele semi-înalte sunt puțin mai adânci, dar păstrează încă aspectul de platformă al celor joase. Nu în ultimul rând, în cele înalte se află cu mult mai sus au pereți care împiedică accidentările.

Forma

Există patru tipuri diferite de cădițe, în funcție de formă. Cele pătrate sau dreptunghiulare pot fi amplasate atât pe colț, cât și pe latura peretelui. Acestea au avantajul că se adaptează mai multor tipuri de amenajări și că sunt disponibile în multe variante de mărime.


Cădițele semirotunde sunt specifice mai ales dușurilor pe colț, pentru că marginea rotunjită le dă un aspect interesant și permite alegerea ușilor rotunjite.

Mai există și cădițe de duș asimetrice, cu forme paralelipipedice sau de pentagon. Acestea sunt potrivite pentru anumite tipuri de duș cu design special, care oferă un aspect interesant și modern întregii băi. 

Materialul

Cădițele de duș sunt realizate din mai multe tipuri de materiale. Acrilul este varianta clasică, care este folosită încă în multe amenajări de duș, datorită aspectului plăcut și ușurinței de curățare.

În prezent, marmura sintetică a devenit o opțiune din ce în ce mai populară, pentru că îmbină materialele cu o rezistență ridicată cu designul inovator. 

De asemenea, nu trebuie ignorate nici cădițele din compozit. Tehnologia diferă în funcție de brand, astfel că fiecare producător se concentrează pe obținerea celor mai bune soluții de realizare.

O opțiune interesantă sunt și cădițele din ceramică care, deși nu sunt atât de răspândite, oferă un grad ridicat de confort. Ca material, poți alege și oțelul, o variantă inovatoare, care creează un aspect neobișnuit și o experiență atipică de utilizare. 

Dimensiunea

Atunci când decizi care este cea mai bună cădiță de baie pentru tine, verifică și dimensiunile disponibile. Acestea sunt diverse, dar nu toate modelele au mărimile care te interesează.

Culoarea

Și culoarea este un element important de care să ții cont. De obicei, cădițele au nuanțe universale, potrivite în orice tip de amenajare, care se îmbină armonios cu celelalte obiecte sanitare: alb, negru, antracit, gri, bej. Acestea pot avea aspect mat sau lucios.

Mărci recomandate de Sensodays.ro

Marca Radaway

Radaway este un producător de dușuri de înaltă calitate realizate de designeri. Istoria companiei este destul de recentă, aceasta începând în anul 2002, dar aceasta a reușit să se detașeze pe piața de obiecte sanitare prin intermediul accentului pus pe întâmpinarea dificultăților clienților când vine vorba de amenajarea băii. Astfel s-au găsit întotdeauna noi soluții pentru rezolvarea problemelor, prin realizarea dușurilor și cădițelor de diferite mărimi și cu forme diverse.

Marca SanSwiss

SanSwiss este o marcă cu sediul european care se bazează, în producția obiectelor sanitare oferite, pe calitate, inovație și sustenabilitate. Cele mai importante aspecte ale activității companiei sunt împlinirea așteptărilor clienților și longevitatea produselor. 


Acest producător a început să figureze pe piața de obiecte sanitare încă din 1969 și încă de atunci și-a bazat activitatea pe tehnologia de înaltă calitate, designul inovator și calitatea fără compromise.

Marca Besco

Această marcă cu o vechime în domeniul realizării obiectelor sanitare are origini americane, în Tennessee. Strategia acesteia se remarcă prin valorile bine delimitate după care se ghidează în construirea fiecărui produs, pentru a oferi calitate, siguranță și confort.

Întotdeauna se are în vedere opinia clientului, care nu trebuie doar să rămână plăcut surprins, ci și să regăsească elemente neașteptate de construcție și design.

Cum se montează cădițele de duș

Cădița de duș poate fi montată direct pe pardoseală, cu piciorușe de susținere sau prin panouri. Prima variantă, mai comună îndeosebi în cazul cădițelor joase, presupune crearea unei instalații sanitare speciale, care permite scurgerea eficientă a apei, fără ca aceasta să atingă parchetul sau gresia din jur.

În cazul cădițelor mai înalte, poate fi folosită metoda de instalare prin panouri, care presupune o altă modalitate de montare; aceeași este situația și în cazul obiectelor sanitare cu piciorușe de susținere. 

Indiferent de tipul de montare specific cădiței alese, este indicat să te adresezi unui instalator care poate determina cu exactitate cea mai bună opțiune de instalare, în funcție de caracteristicile spațiului și produsului.

Acestea au fost câteva dintre cele mai interesante modele de cădițe de duș pe care le poți alege pentru amenajarea sau reamenajarea băii. Acestea sunt realizate folosind tehnologii de ultimă generație, de către producători cu tradiție pe piața de obiecte sanitare.

Sursă foto: Sensodays.ro.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre cele mai bune cădițe de duș

Ce cădiță de duș să aleg pentru o baie mică?

Pentru o baie mică poți alege o cădiță de duș cu dimensiuni reduse, precum cele de 80x80cm. De asemenea, poți amplasa dușul în colț, pentru a economisi spațiu.

Care sunt cele mai bune cădițe de duș pe pardoseală?

Cădițele de duș cu montare pe pardoseală se remarcă prin adâncimea redusă, care oferă o experiență inedită de utilizare. Pentru a alege cele mai bune variante, ia în considerare dimensiunea, materialul, adâncimea și culoarea, astfel încât să găsești un produs perfect pentru așteptările tale.

De ce să aleg o cădiță de duș din marmură?

Marmura este un material foarte rezistent, folosit pentru realizarea cădițelor de duș. Produsele de acest fel au un aspect deosebit și proprietăți anti-alunecare și suprafețe extrem de netede, pentru curățarea mai ușoară.

Care sunt avantajele cădițelor de duș înalte?

Cădițele de duș înalte sunt folositoare dacă dorești să previi accidentările care pot apărea în cazul celor joase. De asemenea, astfel poți preveni mai ușor scurgerea de apă în exteriorul dușului.

Ce formă trebuie să aibă cădița de duș?

Forma depinde de cabina de duș aleasă. Există dușuri pătrate, dreptunghiulare, semirotunde sau asimetrice, care necesită diferite tipuri de cădițe. Pentru băi mici, se recomandă variantele amplasate pe colț.