Cele mai bune frigidere incorporabile

Cele mai bune frigidere incorporabile

Topul celor mai bune frigidere incorporabile este o sursă de informații extrem de importantă pentru persoanele care își doresc să achiziționeze un electrocasnic de o calitate premium. Acest ghid de mai jos vine în ajutorul tău cu recomandări și îți pune la dispoziție tot ce trebuie să știi despre combinele frigorifice performate. 

Cele mai bune frigidere incorporabile Clasament TOP 3

Vrei să știi care este cel mai bun frigider incorporabil? Ei bine, topul de mai jos te va ajuta în găsirea produsului perfect nevoilor tale! Alegerea unui astfel de electrocasnic nu este una ușoară, însă dacă ai îndrumările potrivite te vei bucura de un aparat frigorific de cea mai înaltă calitate!

Combină frigorifică incorporabilă Neff Line KI6863F30Combină frigorifică incorporabilă Teka CI3 342Combină frigorifică Liebherr Comfort CBNbs 4835 












DESPRE
Capacitate totală brută 272 l;

Capacitate totală utilă 265 l;

Capacitate frigider 195 l;

Capacitate congelator 77 l;

Clasă energetică A++;

Consum 218 kWh/an;

Display electronic;

Material rafturi: sticlă;

Număr compartimente congelator: 3;

Sistem de dezghețaremanuală;

Dimensiuni: 560 x 550 x 1770 mm (L x l x H);
Capacitate totală brută 285 l;

Capacitate totală utilă 264 l;

Capacitate congelator  78 l;

Clasă energetică A+;

Consum 302 kWh/an;

Display electronic;

Material rafturi: sticlă;

Număr compartimente
congelator: 3;

Sistem de dezghețare manuală;

Dimensiuni 540 x 545 x 1775 mm (L x l x H);

Sistem de iluminare interioară LED;

Sistem Quick Freeze;
Capacitate totală brută 351 l;

Capacitate totală utilă
351 l;

Capacitate congelator
104 l;

Clasă energetică D;

Sistem No Frost; 

Display electronic;

Material rafturi: sticlă;

Rafturi pe ușă: 4;

Număr compartimente congelator: 3;

Sistem de dezghețare automată;

Dimensiuni (60 x 66.5 x 201 cm (L x l x H)

Iluminare interioară;





PRO
reglare electronică a temperaturii;

funcţie de super-răcire;

funcţie de super-congelare;

funcţie Holiday (Vacanţă);
alarmă de temperatură;

panou de control electronic; 

uși reversibile;

autonomie fără curent: 20h;
afișaj Touch;

sistem de răcire al congelatorului;

No Frost;

Asigura răcirea rapidă a produselor proaspăt introduse;
CONTRAnu are dozator de apă;sistemul de dezghețare este manual;nu are dozator de apă;
Vezi AICI prețVezi AICI prețVezi AICI preț

Cele mai bune frigidere incorporabile tip congelator

Există mai multe tipuri de frigidere incorporabile, iar cel congelator reprezintă un ajutor extrem de util în fiecare locuință. Este important să cunoști faptul că el nu va înlocui o combină frigorifică, ci este un spațiu în plus de depozitare și congelare a alimentelor. 

  1. Congelator incorporabil Franke FSDF 330

Vezi AICI preț

Cele mai bune frigidere incorporabile

CARACTERISTICI

Capacitate totală brută: 241 L;

Capacitate totală utilă: 209 L;

Capacitate congelator : 209 l;

Clasă energetică: A+;

Sistem No Frost;

Capacitate congelare: 19 kg / 24h;

Display electronic;

Număr compartimente congelator: 8;

Sistem Dezghețare Automată;

Culoare: Alb;

Dimensiuni: 540 x 545 x 1770 mm (L x l x H);

PROCONTRA
afișaj Touch;

sistem răcire congelator No Frost;

comandă ELECTRONICĂ;


nu are și compartimentul de frigider;
  1. Congelator incorporabil Teka TGI2 200
Cele mai bune frigidere incorporabile

CARACTERISTICI

Capacitate totală brută: 220 l;

Capacitate totală utilă: 196 l;

Capacitate congelator : 196 l;

Clasă energetică: A+;

Consum: 297 kWh/an;

Sistem No Frost;

Capacitate congelare: 10 kg/24 ore;

Display electronic;

Număr compartimente congelator: 8;

Culoare: Alb;

Dimensiuni: 1.765 x 540 x 535 mm;

PROCONTRA
nivel de zgomot (dBA): 42;

zonă de congelare rapidă;

sistem antibacterian;


nu are sistem de dezghețare automată;

Vezi AICI preț

  1. Congelator incorporabil Liebherr SIGN 3576

CARACTERISTICI

Capacitate totală utilă: 216 l;

Capacitate congelator : 216 l;

Clasă energetică: F;

Consum: 298 kWh/an;

Capacitate congelare: 10.7 kg in 24 h;

Număr compartimente congelator: 9;

Sistem Dezghețare: automata ;

Culoare: Alb;

Dimensiuni: 55.9 x 54.7 x 177 cm (L x l x h);

Greutate: 77.6 kg;

PROCONTRA
sistem FrostControl;
control electronic cu afișaj LED;
Dozator gheata;
Consum crescut de energie;

Vezi AICI preț

Cum aleg un frigider incorporabil bun?

Dacă vrei să găsești cele mai bune frigidere incorporabile trebuie să iei în considerare foarte multe aspecte importante care țin de calitatea acestora. Combina frigorifică nu este un simplu electrocasnic, ci un produs care trebuie să reziste în timp fără să întâmpini probleme precum scurgeri, îngheț sau răcire necorespunzătoare. De aceea este indicat să ții cont de câteva aspecte importante. 

DIMENSIUNEA – această caracteristică trebuie luată în considerare după spațiul pe care îl ai disponibil în bucătăria ta. De asemenea, frigiderele incorporabile trebuie să poată fi integrate în mobilierul special destinat acestora. Este mult mai util să alegi înainte produsul și după să realizezi mobila pe comandă, pentru a avea garanția că acesta încape perfect. Dimensiunea poate ține și de numărul membrilor familiei tale. Dacă în bucătărie se obișnuiește să se gătească des, probabil modelul side by side va fi mult mai potrivit nevoilor tale. 

NO FROST – această tehnologie este extrem de importantă și se regăsește în caracteristicile unor frigidere incorporabile bune. Ea are grijă ca pereții combinei frigorifice să nu permită formarea gheții, pentru ca rafturile și alimentele să nu aibă de suferit. De asemenea, asigură o congelare perfectă. Este indicat să investești într-un astfel de electrocasnic, mai ales dacă îți dorești o calitate premium a produsului. 

NUMĂRUL DE UȘI – la fel ca și dimensiunea, numărul de uși trebuie ales în funcție de spațiul pe care îl ai disponibil. Există mai multe tipuri de frigidere incorporabile. Cel cu două uși va avea lada frigorifică sus, iar cel cu o singură ușă poate sau nu să aibă congelator. De asemenea, poți opta și pentru modelul side by side care este cel mai încăpător. În partea din dreapta se regăsește frigiderul, iar în cea din stânga congelatorul. 

CAPACITATEA – aici trebuie luată în considerare capacitate totala brută și cea utilă, deoarece, în funcție de producător, două combine frigorifice pot avea aceeași capacitate brută, dar nu și utilă. Este indicat să achiziționezi un frigider în funcție de membrii familiei și de mâncarea pe care o cumperi sau prepari zilnic. 

COMPARTIMENTAREA – această caracteristică este destul de importantă, mai ales dacă îți place ca alimentele tale să fie organizate cât mai simplu și mai eficient. Orientează-te către modele cu cel puțin un compartiment pentru fructe și legume, care să aibă rafturi pentru sticle sau suport de ouă. De asemenea, verifică numărul de sertare pe care lada frigorifică îl are. În principiu, vei avea nevoie de cel puțin trei. 

Toate aceste caracteristici evidențiază un electrocasnic bun de unul mai puțin bun. Cu siguranță îți dorești doar produse premium și de cea mai înaltă calitate în propria locuință, pentru a te bucura de ele un timp cât mai îndelungat. Este important ca produsul ales să îți ofere o utilizare facilă și cât mai simplă.

Mărci recomandate de Sensodays

În mediul online circulă o mulțime de recomandări pentru frigiderele incorporabile, iar acest lucru îl poate pune în dificultate pe un cumpărător, mai ales din cauza faptului că majoritatea modelelor pot avea specificații asemănătoare. Totuși, un aspect extrem de important este producătorul. Acesta stabilește calitatea unui produs, prin materialele folosite, funcțiile inteligente pe care le adaugă, caracteristicile și funcționalitățile la care apelează și pe care le integrează. 

Astfel, Sensodays vine în ajutorul tău și te îndrumă către branduri de lux, care pun accentul pe calitatea și perfecțiunea produselor sale.

Liebherr

Liebherr este o companie care a fost înființată în anul 1949 în Germania, de către un tânăr debutant în armată, ideea pornind de la manufacturarea utilajelor de construcții. Cu timpul, compania s-a axat pe domeniul electrocasnicelor, ulterior devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate companii producătoare de combine frigorifice.

Datorită implicării și atenției acordate nevoilor consumatorilor, încă de la început s-a pus accentul atât pe inovarea continua, cât și pe accesibilitatea produselor. Descoperă gama de frigidere incorporabile și lasă-te surprins de un design ingenios, potrivit pentru bucătăria ta. Dacă îți dorești să te bucuri de calitate, un raport calitate-pret bun și o mulțime de beneficii, achiziționează o combină frigorifică Liebherr și nu vei regreta!

Neff

Compania a fost înființată în anul 1877 în Germania, iar încă de atunci nu a încetat să inoveze modul în care produsele ei îi ajută pe oameni în viața de zi cu zi. Cei mai iscusiți ingineri lucrează în mod constant la optimizarea și perfecționare electronicelor Neff, pentru ca nici o persoană să nu simtă că gătitul este o activitate grea și neplăcută, ci din contră. 

Aparatele sunt de primă clasă, iar de 140 de ani atenția la detalii a rămas la fel de importantă cu un accent pe inovare. Cu ajutorul acestor frigidere incorporabile bune din oferta lor, bucătăria ta va deveni un spațiu primitor și mult mai plăcut. Dacă îți dorești să te bucuri de funcționalitate, calitate premium și o mulțime de beneficii, achiziționează o combină frigorifică Neff și nu vei regreta!

Teka

Teka este unul dintre cele mai cunoscute grupuri industriale din toată Europa, care produce nu numai aparatură de bucătărie, ci și de baie. Compania premiată internațional a fost fondată în 1924 în Germania, având 27 de fabrici în toată lumea și milioane de consumatori. De asemenea, Teka a menținut constant investiția în I&D, iar astfel s-a ajuns la crearea unor produse care să întâmpine orice nevoie a clienților. 

Frigiderele lor se află în topul produselor de acest fel, fiind preferate de cei care își doresc să aibă un electrocasnic modern, dotat cu toate caracteristicile necesare unei funcționări perfecte. 

Franke

Franke este o companie elvețiană care are un foarte mare respect pentru calitatea produselor sale. A fost fondată în 1911, iar acum se bucură de o popularitate globală, fiind principalul furnizor în ceea ce privește sistemele incorporabile. 

Excelența tehnologică de care compania a dat dovadă de-a lungul timpului a propulsat-o ca lider pe piața mondială în ceea ce privește electrocasnicele și produsele pentru bucătărie. De asemenea, acest producător se concentrează pe design-uri moderne și inovatoare, fără să se abată de la grija pentru mediul înconjurător. 

Cum se folosește un frigider incorporabil

Un frigider incorporabil bun nu va avea nevoie de o întreținere riguroasă din parte ta și nici de reparații, mai ales dacă este achiziționat de la un producător care pune accentul pe calitate. 

Combina frigorifică se șterge simplu și rapid atât la exterior, cât și la interior, fără a fi nevoie să utilizezi produse destinate curățeniei. Este indicat ca rafturile să fie igienizate sau șterse cu o lavetă curată pentru a se evita pericolul de toxiinfecție alimentară. Acest lucru se aplică și în cazul alimentelor. Cele care prezintă mucegai sau stricăciuni trebuie eliminate din frigider, pentru a nu se înmulți bacteriile și pe celelalte produse. 

Atunci când combina frigorifică este ștearsă, se scot alimentele și nu se folosește apă caldă sau produse care pot deteriora materialele din interior. Se poate utiliza fără nicio problemă detergentul de vase, până când rafturile și pereții s-au curățat. De asemenea, nu este indicat ca alimentele să fie introduse în frigider, mai ales dacă acesta nu s-a uscat, iar folosirea bureților abrazivi nu este o soluție bună, deoarece, pot apărea zgârieturi ale materialului.

Nu în ultimul rând, compartimentarea și depozitarea alimentelor trebuie făcută în mod corect, pentru a nu exista riscul de amestecare a mirosurilor. 

Așadar, acestea sunt recomandările și sfaturile pentru alegerea celui mai bun frigider incorporabil. Dacă ești gata să faci o achiziție, ia în considerare calitatea materialelor, popularitatea brandului producător și caracteristicile unui produs.

Surse foto: Shutterstock.com, Sensodays.ro

Întrebări și răspunsuri frecvente

Frigider incorporabil cu funcție No Frost sau clasic?

Această caracteristică este extrem de eficientă în ceea ce privește prezervarea alimentelor și buna funcționare a combinei frigorifice.

Ce clasă energetică este potrivită pentru un frigider incorporabil?

Poți întâlni combine frigorifice cu clasa energetică E, F, D, C, B, A sau A cu mai multe variații. Cu cât această caracteristică este mai mare, cu atât frigiderul este mai eficient.

Care sunt principalele funcții pe care trebuie să le aibă un frigider incorporabil bun?

No Frost, garnitură antibacteriană, răcire și congelare rapidă, termostat, alarmă de temperatură și autonomie fără curent.

Frigider incorporabil side by side sau cu o singură ușă?

Dacă ai mai mulți membri în familie, atunci poți să apelezi la modelul side by side, pentru că este extrem de modern și foarte funcțional.

Combină frigorifică cu o capacitate mare sau medie?

Frigiderele incorporabile bune au capacități mari și o compartimentare cât mai bine realizată, pentru a spori confortul utilizatorului.