Combină frigorifică vs frigider – care este modelul potrivit pentru o bucătărie de lux?

Combină frigorifică vs frigider

Atunci când ești în căutarea unor electrocasnice pentru bucătăria ta, trebuie să iei în considerare mai multe lucruri, mai ales dacă îți dorești o amenajare de lux. În ceea ce privește frigiderul sau combina frigorifică este indicat să te orientezi, în primul rând, către producători și branduri renumite pentru calitatea lor premium și tehnologia inovatoare pe care o aplică produselor.

Frigider vs combină frigorifică – avantaje și dezavantaje

În primul rând, trebuie să înțelegi diferența dintre cele două, pentru că este una destul de mare. În ceea ce privește frigiderul, acesta este destinat răcirii alimentelor și poate sau nu să aibă și un congelator. De cele mai multe ori, cel din urmă este poziționat în partea de sus a electrocasnicului și are dimensiuni reduse. De asemenea, nu are o ușă separată. În cazul combinei frigorifice te poți bucura de un congelator mare, compartimentat cu sertare, situat în partea de jos. 

În al doilea rând, o altă diferență constă în dimensiune și utilitate. Un frigider va avea întotdeauna o capacitate de litri mai mică decât o combină frigorifică. Contează foarte mult să te orientezi către un produs care să vină în întâmpinarea nevoilor tale, mai ales din acest punct de vedere. De asemenea, sunt disponibile modele care nu pot fi incorporabile, deci trebuie să ții cont și de acest lucru.


În cazul în care îți dorești un aparat frigorific pe care să îl utilizezi în spațiul exterior al casei, cum ar fi zona de relaxare sau bar pentru a avea acces rapid la băuturi fine, răcoritoare sau preparatele pentru grătar, frigiderele cu o ușă Teka sunt extrem de potrivite. Cu o clasă energetică precum este cea A++, termostat reglabil, instalare ”Door on door”, dezghețare automată, rafturi din sticlă securizată, sistem antibacterian și autonomie fără curent de lungă durată, te poți bucura de un electrocasnic premium, de calitate superioară.

Frigider sau combină frigorifică? – cum să alegi produsul perfect pentru bucătăria ta

În ceea ce privește bucătăria din interiorul casei, trebuie să iei în considerare dimensiunile încăperii, dar și stilul de design pe care vrei să mizezi. Dacă te pasionează amenajarea minimalistă și vrei să ai o încăpere ca în reviste, indiferent de suprafața acesteia, Franke este opțiunea care transformă orice spațiu într-unul demn de admirat. Cu ajutorul frigiderelor incorporabile care se bazează pe excelență tehnologică și calitate a producției, dar și un design și o compartimentare inovatoare, te vei bucura de o bucătărie unică.

Pentru persoanele care sunt inspirate de o amenajare modernă, dispun de un spațiu de dining generos și pun accentul pe performanța unui electrocasnic, Teka este brandul care vine în întâmpinarea nevoilor tale cu frigidere side by side. Atenția la detalii pe care producătorul o investește în fiecare produs și tehnologia inovatoare sunt doar câteva caracteristici ale acestor aparate frigorifice. 

Modelele pot avea două sau patru uși, iar designul lor este unul cu totul unic și spectaculos. De asemenea, au o muțime de funcții, precum: congelare rapidă, ECO, sistem LongLife NoFrost cu 3 circuite independente, Tehnologie IonClean care neutralizează bacteriile și mirosurile neplăcute, Tehnologie TempGuard Radar și clasă energetică eficientă. De asemenea, au o mulțime de specificații suplimentare: panou de control electronic cu display, compartiment Gourmet Box cu șine telescopice, iluminare LED, două sertare VitaCare Box cu control independent al umidității, tratament anti-bacterian, funcție de ionizare și multe altele.

Așadar, nu rata ocazia de a avea o bucătărie ca în reviste și ia în considerare sfaturile de mai sus!

Surse foto: Shutterstock.com, Sensodays.ro

Întrebări și răspunsuri frecvente despre combină fricorifică vs frigider

Este combina frigorifică potrivită pentru o bucătărie mică?

Desigur, brandul Neff vine în ajutorul tău cu o mulțime de modele incorporabile sau independente care pot fi amenajare într-un spațiu de dimensiuni reduse.

Care aparat frigorific este mai bun din punct de vedere energetic?

Orientează-te după specificațiile fiecărui produs în parte. Combinele frigorifice de la Bosch au o clasă energetică de până la A++, ceea ce le face extrem de eficiente.

Pot achiziționa un frigider cu o ușă și un congelator separat?

Bineînțeles. Singurul lucru de care trebuie să te asiguri înainte este disponibilitatea de spațiu pe care bucătăria ți-o oferă.