Fă-ţi experienţa de condus mai plăcută cu cardurile parfumate de la Max Benjamin!

main-1

Încă îţi este greu să te acomodezi după vacanţele frumoase din timpul verii? Ei bine, înarmează-te cu multă răbdare pentru că, de acum, traficul infernal îţi va da peste cap planurile, aşa că vei petrece mult timp în maşină, în drumul spre sau de la serviciu.

Dacă te întrebi cum să îţi faci experienţa de condus mai frumoasă în acest context, iată câteva trucuri simple, dar eficiente:

1). Ascultă muzica preferată în timp ce îţi citeşti cele mai recente emailuri

Nu uita să ai mereu în maşină CD-ul cu muzica preferată sau pur şi simplu să asculţi postul de radio care ştii că te binedispune. Între timp, dar numai cât timp aştepţi la semafoare, te poţi pune la curent cu cele mai recente emailuri sau postări de pe reţetele de socializare, în funcţie de momentul zilei.

S-ar putea chiar să rezolvi câteva taskuri de pe ordinea de zi, cum ar fi să alegi online un cadou pentru prietena ta cea mai bună. În acest caz, nu uita să plasezi în boxul de cadou şi un card parfumat de la Max Benjamin. Infuzate cu tot felul de uleiuri esenţiale, aceste carduri dau un plus de inedit şi eleganţă oricărui cadou. În plus, la fel de bine îţi poţi alege şi tu de pe Sensodays.ro cardul cu aroma preferată, card pe care să îl “ascunzi” apoi strategic în geantă sau în torpedou.

2). Fă-ţi planuri noi!

card2Studiile au demonstrat deja că persoanele care au visuri şi îşi fac tot felul de planuri sunt mai fericiţi. Aşadar, pe drumul interminabil de la sau spre serviciu, poate nu ar strica să îşi asculţi puţin vocea interioară. Ce ţi-ar plăcea să faci în perioada următoare? Ce vacanţă ai mai putea planifica? Cu ce să-ţi mai surprinzi plăcut partenerul?

Dacă eşti în pană de idei la acest capitol, ce ai zice de un city break romantic, într-o capitală europeană? În geamantan, printre haine (dar şi acasă sau la hotel, printre haine) plasează aceleaşi carduri parfumate Max Benjamin. Iubitul tău va fi plăcut surprins de prospeţimea, dar şi de aromele plăcute, mai ales dacă alegi un card infuzat cu uleiul său preferat.

3). Transformă-ţi experienţa de condus într-o experienţă senzorială inedită cu cardurile parfumate de la Max Benjamin!

Nu ai putea aplica cele două trucuri de mai sus dacă în maşină nu ar fi o atmosferă plăcută, care să îţi ofere o stare de bună dispoziţie. Printre atâtea noxe, poluare fonică şi nervi întinşi la maxim, cea mai bună variantă este să ai mereu în torpedou unul dintre cardurile parfumate de la Max Benjamin.

Acestea au un design simplu şi elegant, sunt disponibile în mai multe culori pentru a se potrivi oricărui interior şi au diverse arome pentru a se mula oricărei preferinţe. Atât timp cât nu vei uita să le ai mereu în maşină, sentimentul de relaxare şi confort nu va lipsi.

Cardurile parfumate de la Max Benjamin sunt disponibile pe Sensodays.ro, aşa că intră şi alege-ţi preferatul.

Classic & White Jasmine, Classic Mimosa & Sweet Amber, Classic Blue Flowers, Ocean Islands Maldives, Ocean Islands Seychelles, Ocean Islands Mauritius, Amalfi Acqua Viva, Amalfi Dolce Sole, Amalfi Fiori Rosa, Elysium Enchanted Paths, Elysium Impressions  of Love, Elysium Escape to Wonderland, Classic Grapegruit & Pomelo, Classic Lemongrass & Ginger – ce aromă crezi că te-ar atrage?

card3

Brandul Max Benajamin este condus astăzi de fraţii Mark şi David Van den Bergh, compania fiind de fapt înfiinţată la începutul anilor ’90, de către sora acestora, Orla. După câţiva ani petrecuţi în Statele Unite ale Americii, Orla a revenit în Irlanda şi a pus în aplicare tot ce a învăţat peste ocean în materie de parfumuri, lumânări parfumate, îmbinarea dintre ceară şi uleiurile esenţiale.

Acesta a fost de fapt începutul Max Benjamin, nume care astăzi este foarte popular peste tot în lume. Colecţiile lor de parfumuri pentru casă sunt disponibile în departamentele unor magazine celebre, cum ar fi Harrods în Londra sau Le Bon Marche în Paris.

Pe Sensodays.ro, ai o gamă largă de produse Max Benjamin. Pe lângă cardurile parfumate, poţi alege între lumânări parfumate, parfumuri pentru difuzoare în diverse arome şi combinaţii şi difuzoare pentru parfum.