Platforma www.sensodays.ro a fost actualizata. Experienta de navigare este acum mai sigura, mai usoara, mai placuta.
Va rugam sa apelati la consultantii nostri daca apare ceva ce nu functioneaza corect 021.407.34.34
Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.
Nu putem gasi produse care sa se potriveasca selectiei.
Logo Max benjamin

   Compania a inceput sa produca lumanari naturale turnate manual in anii '90. De atunci a evoluat semnificativ si acum colectiile luxuriante de parfumuri de casa se regasesc in cele mai renumite departamente din magazile precum Harrods din Londra sau Le Bon Marche din Paris.


   Crearea unei arome Max Benjamin este arta de a imbina cele mai fine selectii de uleiuri esentiale. Toate aromele au proprietati holistice pentru destresare, relaxare si calmare a mintii. Colectiile au evoluat in timp, pornind de la gama initiala de lumanari turnate manual Oberg pana la ce este acum un brand international ce include 18 arome de lumanari luxuriante de ceara naturala, difuzoare de parfum si carduri parfumate. Parfumurile sunt variante, de la arome florale, fructate, plante aromatice, citrice, pana la arome lemnoase si aromatice.   Lumanari turnate manual.


   Toate lumanarile Max Benjamin sunt turnate manual. Fabricarea unei lumanari Max Benjamin dureaza 7 ore, iar timpii de ardere sunt de 50 ore pentru lumanarile de 190g - Classic, Amalfi, Elysium, Ocean Islands si 40 ore pentru cele de 140g.

Fitilul este aplicat manual in fiecare recipient printr-o bara metalica speciala pentru a garanta ca este centrat perfect in lumanare, asigurand astfel arderea optima a acesteia. Fitilul este fabricat din 100% bumbac italian ce nu contine plumb - garantand astfel o ardere curata, fara fum negru.

Ceara 100% naturala folosita in fabricarea lumanarilor Max Benjamin este un amestec de ceara de albine, ceara de cocos si ceara de soia. Ceara naturala arde curat si nu polueaza - spre deosebire de ceara cu parafina derivata din petrol care arde cu fum negru. Amestecul de ceara naturala este imbogatit cu parfum la temperaturi specifice pentru a obtine un lichid uniform, asigurand difuzia uniforma a parfumului pe tot parcursul arderii.

Prima turnare se face pana la aproximativ 75% din capacitate, apoi lumanarea se lasa sa se raceasca, iar orice crapaturi sau bule de aer sunt inlaturate manual. Apoi se face umplerea finala a lumanarii pana la aproximativ 1cm de la marginea recipientului.

Sfaturi: Pentru o ardere uniforma se recomanda sa lasati lumanarea aprinsa pana cand ceara topita ajunge la marginea recipientului. Nu lasati lumanarea sa arda mai mult de 4 ore odata.

Lumanari turnate manual Max Benjamin

   Difuzoare de parfum umplute manual.


   Toate difuzoarele de parfum Max Benjamin sunt umplute manual. Timpii de difuzie minima sunt de 4-6 luni pentru difuzoarele de 150ml - Classic, Amalfi, Elysium, Ocean Islands si 4-6 saptamani pentru cele de 50ml.

Parfumurile folosite sunt in mare majoritate uleiuri esentiale naturale, exceptie fac doar acele parfumuri ce nu pot fi obtinute pe cale naturala cum ar fi moscul sau parfumul de smochine. Uleiurile naturale sunt extrase din materii prime brute, ex: uleiul de lavanda este extras din lavanda de Provence.

Pentru a permite difuzarea parfumurile sunt mixate cu un solvent pe baza de glicerina, ce nu contine alcool, fapt ce asigura o durata de difuzie de 4 ori mai lunga decat difuzoarele pe baza de alcool, si rata de evaporare minima.

Uleiurile parfumate sunt mixate manual cu solventul pe baza de glicerina si sunt lasate apoi sa se "aseze". Turnarea mixului final in sticle se face de asemenea manual.

Sfaturi: Pentru o difuzare maxima a parfumului se recomanda utilizarea tuturor betisoarelor furnizate. Puteti diminua difuzia prin indepartarea unora din betisoare.


   Designul contemporan, ingredientele naturale si metodele de fabricare au facut ca produsele Max Benjamin sa fie apreciate si iubite in intreaga lume.


Amestecul de ceara folosit in lumanarile Max Benjamin provine din resurse naturale 100% si nu contine parafina - un produs pe baza de petrol. Este o resursa biodegradabila si sustenabila. Spre deosebire de ceara cu parafina, ceara naturala arde curat, fara sa produca funingine. Ceara folosita de Max Benjamin arde incet si nu contine pesticide sau materiale modificate genetic. Mixul de ceara naturala Max Benjamin contine ceara speciala de soia amestecata cu ceara de rapita, cocos si ceara de albine.


Gama florala

   Floral / Relaxing - pentru dormitor sau living.

Gama florala, relaxanta si romantica pentru calmare si relaxare, dar si pentru o atmosfera senzuala.

Gama fructata

   Fruit / Uplifting - pentru baie, dormitor, bucatarie sau living.

Gama fructata pentru extra-energie.

Gama ierburi aromatice

   Herb / Calming - pentru dormitor sau living.

Ierburi aromatice pentru calmare si linistire, ajuta la inlaturarea stresului si incetinirea ritmului.

Gama cu esente lemnoase

   Woody / Refreshing - pentru dormitor sau living.

Gama lemnoasa pentru un ambient cald si reconfortant, imbietor si elegant. Fecare aroma este fabricata cu uleiuri esentiale.

Gama citrica

   Citrus / Energising - pentru baie, dormitor, bucatarie sau living

Gama citrica revigoreaza, energizeaza si lumineaza starea de spirit a unei camere.

Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru 5% reducere la prima comanda*

Email* Prenume Nume

Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale. Detalii aici.

*Voucherul se primeste pe email, DUPA confirmarea adresei. Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar la anumite categorii.