Vezi selecţia de corpuri de iluminat de la SensoDays şi alege produsele care să-ţi transforme complet camera

Corpuri de iluminat moderne Artemide si Ideal Lux

Ai observat cât de mult ne influenţează lumina, fie ea naturală sau artificială? Dispoziţia, modul de comunicare, randamentul profesional – toate se schimbă atunci când avem acces la o sursă de lumină potrivită stilului nostru, dar şi camerei în care ne aflăm. Poate de aceea, mulţi susţin că iluminatul este o artă, iar pentru a o stăpâni, ar trebui să facem alegerile corecte atunci când vine vorba despre corpurile de iluminat.

Pentru că toamna şi-a intrat deja în drepturi şi, de acum, vom avea nevoie de mult mai multă lumină artificială, SensoDays s-a gândit deja la asta, aşa că include periodic în ofertă reduceri de toamna la categoria corpurilor de iluminat.

Merita studiată întreaga selecţie de produse de pe SensoDays, piese de la branduri internaţionale de top, elegante, practice, diferite ca mărime, formă şi tip de lumină. Sigur vei găsi ceva pe placul tău, potrivite nevoilor, personalităţii, dar şi particularităţilor casei sau biroului tău.

Veioza Eglo Trend Newtown
Suspensie Eglo Trend Tarbes

Pentru dormitor, mansardă şi camerele ceva mai cozy se potrivesc piesele de iluminat clasice, dar şi cele cu un twist modern

Cu siguranţă nu vrei să renunţi la acele câteva pagini pe care le citeai în fiecare seară sau la zilele de weekend în care te retrăgeai în mansardă şi navigai pe internet sau îţi invitai prietenii la un ceai. Pentru că acum se înnoptează mult mai repede, ai nevoie de câteva corpuri de iluminat de încredere, care să te scoată din încurcătură şi care, în acelaşi timp, să bifeze şi aspecte care ţin de design şi aspect.

Veioza Kartell Bourgie
Veioza Kartell Take

Aşadar, pentru dormitor, mansardă sau locurile din casă ceva mai cozy, în care te retragi când şi când, poţi alege de pe SensoDays veioza Kartell Bourgie Ferruccio Laviani neagră, veioza Kartell Take cu design tot de la Ferruccio Laviani, dar de astă dată pe galben transparent pentru un plus de efect sau veioza Artemide Dalu, cu un design ceva mai structurat, semnat de Vico Magistretti.

În plus, dacă doreşti să mizezi şi în dormitor pe ceva mai inedit, dar totodată practic, ce ai zice de aplica Ideal Lux Newton sau pendulul Eglo Trend Newtown, o variantă care s-ar potrivi şi unui restaurant care mizează inclusiv pe estetic?

Suspensie Eglo Trend Newtown
Veioza Eglo Trend Tarbes

La birou, sunt de preferat corpurile de iluminat sobre, dar care în acelaşi timp să şi impresioneze

La birou, ai nevoie de concentrare şi atenţie, lumina fiind şi aici deosebit de importantă. În alegerea corpurilor de iluminat, mai contează însă şi domeniul în care lucrezi sau designul general al camerei, fiind de preferat să vii cu produse practice, care să te ajute să lucrezi mai eficient şi, totodată, să îţi impresioneze colaboratorii.

Veioza Kartell Aledic Dec, cu un design Alberto & Francesco Meda, pe chihlimbar transparent este un astfel de exemplu, la fel şi varianta de la Eglo – Trend Tarbes, veioza Ideal Lux Newton pe argintiu sau veioza Artemide Dalu Design Magistretti pe alb.

În living sau in orice loc mai expus publicului (fie ca este receptia pentru client sau restaurantul pe care îl administrezi), mizează pe sofisticat şi spectaculos

Bineînţeles, atunci când suntem în căutarea unor corpuri de iluminat pentru living, o receptie, un cabinet stomatologic sau un restaurant, alegerile trebuie să fie ceva mai sofisticate. Formele, jocurile de lumină, tăieturile, grandoarea sau nonconformismul – toate joacă un rol mult mai important.

SensoDays îţi propune o gamă variată de astfel de produse, de la lustra Ideal Lux Blanche pe negru până la pendulul Eglo Carlton din colecţia Trend, negru-argintiu sau cel din colecţia Trend Westbury, pe ruginiu. De asemenea, alte variantă ar mai fi şi suspensia Artemide Pirce Micro design Giuseppe Maurizio Scutella sau suspensia de la Kartell Bloom, cu un design semnat de Ferruccio Laviani.

Pentru când vrei să continui acest regal al lustrelor, veiozelor şi lampadarelor, intră pe Sensodays la categoria veioze si lampadare şi transformă-te şi tu într-un mic artist.

“Anotimpul corpurilor de iluminat” vine să ne reamintească că SensoDays este vedetă şi în acest sezon. Site-ul numărul 1 în Home Décor din România este prezent, prin produsele achiziţionate, în peste 150.000 de case ale românilor, iar noile tendinţe şi achiziţii îi consolidează şi mai mult poziţia.