LSA International, sticlă și porțelan handmade, acum în România doar la Sensodays!

poza-de-main

Din această primăvară, celebra gama LSA International ajunge şi în România, fiind importată în exclusivitate de Sensodays.ro. Astfel, adaugăm în palmares un brand de top, un producător de cristal şi veselă de înaltă calitate, recunoscut internaţional.

LSA International – accent pe calitate şi talent artizanal

Aproape toate produsele brandului sunt lucrate manual, începând cu procesul de suflare până la finisare. Artizani inspiraţi se ocupă de fiecare produs în parte, îmbinând metodele tradiţionale cu tehnologiile moderne pentru a scoate la lumină un produs final de calitate superioară, dublat de un design spectaculos.

Materialelor folosite de LSA International li se acordă o atenţie deosebită, iar tehnologiile moderne sunt îmbinate ingenios cu cele mai vechi tradiţii transmise din generaţie în generaţie. Sticla paharelor este soda-lime (necalcosodică) şi nu conţine plumb. Sticla utilizată pentru veselă este “vitrificată” în cuptoare speciale la temperaturi foarte înalte pentru a obţine farfurii şi vase de cea mai înaltă calitate, cu un aspect plăcut şi translucid, foarte rezistente, potrivite chiar pentru manipularea intensă din restaurant, cu atât mai mult pentru casă.

Dacă faci o vizită în showroom-ul nostru din Bucureşti (Showroom Băneasa) vei putea admira, comanda sau achiziţiona direct o gamă variată din aceste produse magice. Poţi începe cu un set de servire şampanie cu frapieră inclusă din colecţia Moya.

De o simplitate uimitoare, dublată de eleganţă şi un design modern, toate paharele de acest gen sunt recomandate pentru propriul bar, în cazul în care îţi doreşti ceva special, dar pot fi, în acelaşi timp, un cadou perfect şi sofisticat.

bangle

O altă variantă la fel de inspirată este acest set de ceşti şi farfuriuţe pentru cafea din colecţia Bangle Rose. Pictate manual şi foarte elegante prin simplitatea lor, produsele din această colecţie au un aer special, ce depăşeşte elementul de utilitate, asemănându-se unor obiecte de decoraţiuni interioare.

LSA wide

Kartell şi Villeroy&Boch– două alte branduri de top de pe Sensodays.ro care completează oferta de produse pentru servirea mesei

Villeroy&Boch aduce o tradiţie specială în fabricarea porţelanului premium şi “bone” pentru servirea mesei. Compania cu peste 270 de ani de existenţă recomandă, pentru o stare de spirit pozitivă, folosirea veselei de calitate zi de zi şi nu doar la evenimentele speciale.

villeory-boch

Simbol al designului italian, Kartell propune o viziune personalizată a produselor pentru servirea mesei. Rezistente şi colorate, foarte potrivite pentru folosirea în jurul piscinelor, dar şi pentru mese în aer liber şi la picnic cu familia, farfuriile şi paharele Kartell impresionează necondiţionat. Designeri celebri precum Patricia Urquiola şi Davide Oldani au creat pentru vesela Kartell cele mai surprinzătoare forme.

kartell

De 20 de ani, Sensodays.ro îşi adaugă periodic în portofoliu producători dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi. Astăzi, clienţii Sensodays pot alege dintre cele peste 100 de branduri premium, toate cu reputaţie internaţională. (Tommy Hilfiger, Kartell, Villeroy&Boch, Hansgrohe, Descamps, Lampe Berger, Ideal Standard, Roca, Kludi, Steinberg etc.). Cu un asemenea istoric, SensoDays a ajuns deja în peste 100.000 de case din România, iar obiectivul său principal este acela de a oferi clienţilor cât mai multe variante care să exprime personalitatea fiecăruia.