Aromele care ne parfumează locuinţa şi viaţa

Aromele care ne parfumează locuinţa şi viaţa

Accente subtile de iasomie, un parfum intens de cafea sau mirosul suav al pielii unui copil – pare că fiecare aromă poartă cu ea o magie prin care devenim mai fericiţi, mai energici sau mai relaxaţi.

De-a lungul timpului, specialiştii au tot încercat să afle în ce constă acest magnetism din spatele parfumurilor. Adevărul este că, de fapt, parfumurile ne influenţează diferit. Personalitatea noastră, amintirile, preferinţele, ingredientele alese – toate pot schimba modul în care fiecare dintre noi percepe un anumit miros.

Vestea bună este că Sensodays.ro vine cu o mulţime de variante, colecţii şi produse care să ne încânte simţurile şi să ne parfumeze viaţa în aromele alese de noi. Vezi mai jos câteva dintre recomandările noastre şi alege-le pe cele potrivite ţie.

aromaRelaxare, energie sau fericire cu parfumurile din colectia Aroma  de la Maison Berger Paris

Spaţiul în care trăim ne conturează atât confortul fizic, cât şi confortul emoţional, iar această îmbinare poate fi armonizată inclusiv prin parfumurile pe care le folosim.

Maison Berger Paris a creat colecţia Aroma tocmai pentru a contribui la găsirea acelui echilibru emoţional prin parfumuri. Surpriza constă în propunerea a trei formule diferite, care oferă mai multă relaxare, energie şi fericire.

visuel-relaxColecţia Relax este ideală dacă vrei să reduci tensiunea, anxietăţile şi stresul din viaţa ta, fiind o formulă ideală pentru a te armoniza din nou cu tine şi cei din jur. Produsele din gama Aroma Relax conţin uleiuri esenţiale de Patchouli, Lemn de Guaiac şi Geranium, cu rolul de a intensifica beneficiile emoţionale.

Daca vrei sa obtii un efect mai profund, poti accesa această latură senzorială impreuna cu produsele de îngrijire corporală de la Crabtree Evelyn.

Notele mediteraneene de argan şi rodie te vor fascina, rasfăţându-ţi şi hidratându-ţi pielea. Poţi alege între diferite formule de creme şi loţiuni de piele, şampoane sau scruburi pentru corp.

visuel-energyColecţia Energy este destinată celor care doresc să fie mai energici, mai tonici, pentru care creativitatea este foarte importantă, neuitând, însă, nici de latura lor practică. Principalul ingredient al Aroma Energy este uleiul esenţial din fructe de grapefruit.

Pentru piele, Crabtree Evelyn a creat o colecţie exotică şi încântătoare, ale cărei produse abundă în arome specifice de tarocco, portocală, eucalipt şi salvie.

visuel-happyColecţia Happy e un “must-have” pentru toţi cei care îşi doresc să fie veseli, plini de viaţă, optimişti şi gata oricând de acţiune. Un parfum proaspăt, acvatic, această aroma va “elibera energiile blocate” şi îţi va stimula calităţile intelectuale. Aroma Happy are ca ingredient-cheie uleiul esenţial de eugenol.

Fericirea poate fi găsită în natură, iar Crabtree Evelyn i-a dat chiar şi o formă, prin colecţia de produse de îngrijire La Source. Notele principale sunt cele marine, din sare de mare şi alge, completate mai apoi cu ingrediente diferite, în funcţie de produsul selectat.

Parfumuri intense şi fascinante – acolo unde nici nu te-aştepţimax

Pentru că ineditul a cuprins încet-încet şi lumea parfumurilor, aşteaptă-te să găseşti arome uimitoare chiar şi acolo unde nu te-ai fi aşteptat. Max Benjamin este un brand care vine cu o întreagă colecţie de produse handmade care mai de care mai atrăgătoare: un card parfumat pe care să îl păstrezi pe birou sau în dulap, o lumânare parfumată, realizată 100% din ceară naturală, biodegradabilă, cu tente exotice, fresh sau revigorante – ceva, ceva tot trebuie să te surprindă! Le gasesti pe toate doar la SensoDays.ro.

Berger anti-odeur

Şi, dacă tot ai intrat în caruselul al aromelor, parfumurilor şi mirosurilor încântătoare, întregeşte acest tablou cu difuzoarele de parfumuri functionale, care indeparteaza mirosurile din baie, din bucatarie sau mirosul de tutun anti tabac si animale.

Si hârtia parfumată de la Crabtree Evelyn merita atentie deosebita, fiind nu doar plăcută, ci si utilă. Cu combinaţii diferite de arome, hârtia parfumată îţi asigură un miros proaspăt şi plăcut în dulapuri, sertare sau oriunde altundeva o vei plasa.

Aşadar, pe Sensodays.ro găseşti orice te-ar interesa în materie de “parfumuri, arome şi produse care să-ţi transforme universul olfactiv”. Nici nu este de mirare: Sensodays a mizat întotdeauna pe calitate, diversitate şi originalitate. Cu peste 100 de branduri de talie internaţională în portofoliu, Sensodays se află astăzi în 100.000 de case din România cu cel puţin un produs, iar numărul lor creşte de la o zi la alta.