Noutăţile producătorului italian de canapele hand-made, Gamma Arredamenti, acum şi în showroomul Sensodays Băneasa

Main

Vara aceasta, Sensodays vine cu surprize frumoase. Dacă până acum admirai designul şi eleganţa mobilierului Gamma numai pe Sensodays.ro, ne bucurăm să te anunţăm că acest brand este disponibil de acum şi în showroomul Sensodays Băneasa din Sectorul 1, Bucureşti.

Colectiile Gamma şi Dandy Home sunt acum aproape de tine şi, astfel, le poţi simţi textura, confortul şi unicitatea. Gamma Arredamenti este un brand cu viziune, în ale cărei produse se împletesc deopotrivă clasicul şi modernul, prezentul şi viitorul. Prin culorile, materialele şi formele alese, prin varietatea cusăturilor şi supleţea pielii, canapelele, fotoliile  şi paturile Gamma se prezintă drept piese originale, inedite, perfecte pentru un cămin plin de căldură, rafinament şi siguranţă.

Gamma – un brand început dintr-o prietenie care a făcut istorie

În 1974, Gabrielle Ghetti şi Carla Botti şi-au unit pasiunea comună pentru Home Décor, creând un proiect frumos, în care fiecare îşi aducea amprenta şi viziunea asupra obiectelor de mobilier.

Giselle (2)Din fericire, prietenia şi pasiunea lor pentru acest domeniu au fost suficient de solide încât să ducă la construirea  unui brand care, iată, a făcut istorie. Ce a contat cel mai mult în această “reţetă”? Pe lângă implicarea celor doi, Gamma nu a dus şi nu duce lipsă de creativitate, experienţa şi influenţa activă a specialiştilor, designeri talentaţi, dar şi artizani gata să creeze piese unice, care să iasă din tipare. Astăzi, Gamma se poate mândri cu prezenţa în 64 de ţări, cu filiale inclusiv în Statele Unite ale Americii. Obiectivul principal al Gamma rămâne evoluţia continuă şi exprimarea valorii “Made in Italy” prin toate produsele şi demersurile companiei.

Procesul realizării obiectelor de mobilier – ridicat la rang de artă

Gamma nu se mulţumeşte cu realizarea unor obiecte de mobilier obişnuite. Pentru a crea toate aceste produse unice, spectaculoase prin formă, design, material sau povestea transmisă, Gamma Arredamenti ridică la rang de artă un proces mai degrabă tehnic.

gama-2Fiecare piesă realizată este finisată atent de către tapiţerii artizani, aşadar abilităţile manuale, pasiunea, dar şi tehnicile precise conturează produsele Gamma. Pe de altă parte, decorurile, formele, tăieturile, nu ar putea fi atât de riguroase sau ingenioase fără implicarea specialiştilor în inginerie. Mai apoi, manevrarea şi lucrul pe lemn sunt aspecte delicate, tratate cu eleganţă şi pricepere de către specialiştii în dulgherie. Pe lângă asta, Gamma respectă mediul înconjurător, aşa că în procesul de execuţie se folosesc numai materiale şi produse certificate, de o calitate înaltă.

Tipurile de piele folosite vin din Italia şi Nordul Europei, iar tăbăcarii Gamma acordă o atenţie sporită atât creativităţii, cât şi procesului tehnologic. Nici fazele de marcare, tăiere, coasere şi căptuşire nu sunt neglijate: şi aici, experţii artizani îşi fac simţită măiestria şi priceperea în manipularea unor materiale delicate, dar cu ajutorul cărora se pot crea obiecte durabile, estetice şi de calitate.

Cadillac (2)Colecţiile canapelelor şi fotoliilor Gamma şi Dandy Home – pe cât de diverse, pe atât de interesante ca design şi concept

Atât pe Sensodays.ro, cât şi în showroomul Sensodays din Băneasa, poţi vedea modele de canapele, mostre de piele şi de cusături. Stiluri variate, dar care au ca numitor comun amprenta bunului simţ, puterea, rafinamentul, sensibilitatea, eleganţa si confortul – toate exprimate prin obiecte de mobilier care nu doar că vor da un nou aspect căminului tău, dar îţi vor aduce şi un sentiment de bună dispoziţie şi relaxare.

Te aşteptăm să le descoperi pe toate pe site, dar şi în cadrul showroomului Sensodaydays  Băneasa, situat pe Strada Bilciureşti, nr. 20-22, Sector 1, Bucureşti.