Produsele parteneriatului Kartell – La Double J: de la Milano, acum şi pe Sensodays.ro

jj_029

Tiparele diferite, materialele inedite, produsele inovative – toate ne colorează viaţa, ajutându-ne să ne creionăm o lume mai bună şi mai frumoasă. Designul are această putere de a crea şi de a transforma tot ceea ce atinge. Nu ne rămâne decât să alegem produsele cu care noi rezonăm şi detaliile care să ne personalizeze locuinţa sau imaginea.

Designul conţine şi un pic de magie, iar în această primăvară, la Salone del Mobile din Milano, două branduri de top din domeniu au dorit să demonstreze asta. Piesele utile, inedite, de înaltă calitate, “made in Italy” semnate de Kartell şi-au şlefuit imaginea prin tiparele şi modelele vintage ale brandului La Double J. Vestea bună este că, de acum, pe Sensodays.ro poţi găsi masuțe si comode decorative, scaune şi alte produse rezultate din asocierea Kartell – La Double J.

Îmbinarea notelor distinctive ale celor două branduri – reţeta unui parteneriat de succes

Kartell propune piese practice, cu un design deosebit, ce permite astfel integrarea lor în cadre care mai de care mai sofisticate. În plus, multe dintre produsele Kartell sunt realizate din “policarbonat”, un polimer termoplastic cu proprietăţi spectaculoase: asigură rezistenţa la foc şi impact, flexibilitate,  uşor de reciclat şi prelucrat etc.

Kartell4Pe de altă parte, La Double J este un brand milanez nou, axat pe imprimarea unor modele inedite, vintage pe obiectele de uz casnic sau pe accesorii şi haine.

Astfel, produsele dintr-un plastic de înaltă calitate se personalizează prin folosirea unor modele şi printuri interesante.

Odată stabilită această direcţie, lucrurile au devenit mult mai simple: JJ Martin, directorul de creaţie La Double J, a selectat un număr de piese Kartell. Bineînţeles, directorul de marketing de la Kartell, Lorenza Luti, l-a asistat îndeaproape.

Au fost selectate câteva piese din colecţiile anterioare, cum ar fi scaune clasice, canapele, obiecte de mobilier şi depozitare, dar şi produse mai noi, folosite la servirea mesei.

Acestea au fost “personalizate” cu ajutorul printurilor La Double J vintage, inedite, care ies din tipare.

“Scopul principal a fost acela ca La Double J să se asocieze cu tot ce e mai bun în materie de “Made in Italy”, fie că vorbim aici despre rochii de mătase, fie că ne referim la farfurii din porţelan. Când am făcut un mic research în domeniul obiectelor de mobilier, Kartell a fost opţiunea de top. Colaborarea cu ei şi cu Lorenza Luti a fost una de succes, iar piesele de mobilier alese sunt relevante şi potrivite printurilor noastre vintage.” a spus directorul de creaţie JJ Martin.

Kartell5

Pe de altă parte, şi cei de la Kartell s-au arătat încântaţi de această colaborare, ca de altfel şi de rezultatul ei. Lorenza Luti a precizat că “parteneriatul cu La Double J a venit într-un mod natural, aşa cum se întâmplă cu mai toate lucrurile de succes. Armonia dintre Kartell şi La Double J provine din multitudinea de caracteristici împărtăşite de ambele branduri: viziunea ironică şi pozitivă asupra vieţii, accesul la eleganţă şi calitate, stilul trendy şi unic etc.”

Kartell1

Produsele Kartell – La Double J: disponibile acum pe Sensodays.ro şi în showroomul Sensodays Băneasa

Dacă te-ar tenta şi pe tine să studiezi, după care să achiziţionezi produse personalizate, inedite ca formă şi concept, perfecte în orice cămin decorat cu implicare şi pasiune, pe Sensodays găseşti aceste piese “hibrid” Kartell – La Double J. Elemente de mobilier modular, scaune şi fotolii Kartell, dar cu design grafic unic, realizat de La Double  J – toate te aşteaptă atât pe site, cât şi în showroomul Sensodays Băneasa din Str. Bilciureşti nr. 20-22, sector 1, Bucureşti.