Pentru cei indragostiti de bucatarie!

Sunteti pasionati de mancare buna si va place sa o preparati chiar voi? Perfect atunci. Ati ajuns in locul potrivit, pentru ca, la SensoDays gatitul devine o placere atunci cand aveti tot ce va trebuie ca reteta sa va iasa perfect.

Ce NU trebuie sa va lipseasca dintr-o bucatarie!

Woman seasoning food

1. Cutite de calitate buna, cel putin doua, unul pentru legume si unul pentru carne.

set_cutite_3459

Oferta noastra de cutite >>. Preturile incep cu doar 26 lei pe set.

2. Un set de ustensile pe care sa le folositi cu orice tip de oala, tigaie sau recipient de gatiti. E bine de stiut ca o spatula de lemn nu poate fi folosita pe aceleasi suprafete ca una din metal, iar utilizarea lor gresita poate scurta durata de viata a acestora.

set-accesorii-bucatarie-oliver-12-piese-esmeyer-290105~6149930

 

Alegeti acum setul de ustensile de bucatarie de care aveti nevoie >>

 

3. Recipiente de gatit potrivite pentru diverse tipuri de preparate.

O oala inalta de supa, o cratita lata petru mancaruri si sosuri, o tigaie adanca si una mai subtire din material non-aderent, macar unul sau doua vase termorezistente care pot sa fie bagate si in cuptor.

8_316_03

 

Oferta noastra de Recipiente pentru gatit>>

 

4. Un robot de bucatarie va face viata mai usoara. Tocatul, taiatul legumelor sau al carnii va fi mult mai rapid.  Este un adevarat ajutor in bucatarie, pentru ca in functie de robotul ales, puteti gasi modele cu multiple functii precum razuire, feliere, stoarcerea citricelor, prepararea piureurilor, cremelor sau skake-urilor.

robot_de_bucatarie_bosch_mcm64060_1200w2

 

Oferta noastra de roboti bucatarie >>

In cazul in care nu aveti un buget pentru un robot de bucatarie puteti investi intr-un mixer, un blender si o razatoare buna.

mixer_vertical_bosch_mixxo_msm_6a3r_fara_fir_10500rpm_rosu_bannnner_1

 

Oferta noastra de mixere si blendere >>

 

5. Si nu in ultimul rand sa nu uitam de o cafetiera sau un espressor pentru un rasfat cu o cafea delicioasa si cremoasa.

cover-zoom

Oferta noastra de cafetiere si esspresoare >>