Personalizeaza-ti baia si bucataria. Descopera la SensoDays cele mai moderne game de baterii.

Primavara a sosit si odata cu ea poate vrei sa aduci un aer fresh in coltul tau de relaxare, baia. Sau poate doresti sa aduci un strop de culoare in bucatarie pentru a trezi cele mai ascunse pofte pentru delicii culinare uimitoare.

Robinetul clasic este de domeniul trecutului. Acum vei gasi in piata o multime de tipuri de baterii pentru stiluri diferite in functie de personalitatea fiecaruia.

In plus, bateriile inglobeaza acum tehnologii moderne, cum ar fi: tehnologiile de reducere a consumului, structura interna care reduce zgomotul, tehnologii de reglare a temperaturii sau chiar tehnologii electronice.

Design-ul bateriilor este din cel mai divers de la stilul retro la cel cosmopolit, de la clasic la minimialist si pana la cele mai indraznete si futuriste modele, totul depinde doar de imaginatie si bugetul disponibil.

Pentru bucataria ta:

Kludi ZIP – O aparitie spectaculoasa. Este bateria de bucatarie ideala pentru un ambient modern, cu accente arhitecturale. Aceasta linie de baterii, distinsa cu premiul AIT, permite printr-o simpla apasare de buton jetul de apa normal sa se transforme intr-un jet de picuri – foarte practic la spalarea legumelor si a vaselor mari.

kludi_zip_42101Z175_allo_mosogatocsaptelep_0


Alveus Layla
– Combinatia de functionalitati superioare „germane”, sustinuta de garantia pe viata, precum si influenta puternica a designului italian pentru produsele inovative, face ca ALVEUS sa aiba un stil revigorant diferit în piata.

9d9b92262e001d1a


Hansgrohe Focus
– Aceasta gama este creata pentru cei care au nevoie de spatiu. Seria Focus indeplineste atat cerințele estetice cat si cele practice oferind o gama larga de opțiuni de combinatii, fiind ideale pentru bucatarii moderne.

hg_focus-kitchen-mixer-ambiance_1154x650

Pentru baia ta:


Kludi Balance
– O reinterpretare a purismului fin. O interacţiune perfectă între naturaleţe şi funcţionalitate. În timp ce formele curbate, fine ale bateriei, atrag atenţia, suprafeţele netede ne duc cu gândul către decoraţiunile interioare.

baterie_pentru_cada_kludi_balance_45887


Hansgrohe PuraVida
– Farmec si confort pentru o placere pura. Prin formele senzuale, materialele de calitate si tehnologiile inovatoare, colectia PuraVida este orientata catre viitor.

hg_puravida-keyvisual_730x411


Ideal Standard Melange
– Simplitate, eleganta si frumusete la superlativ. Noua gama imbina cu succes tehnologia sofisticata de ultima ora cu stilul si propria personalitate.

IdealStandard_melange_collection-ambiance-880x420_ac28513abef83f6aa785fdc497672266