Doar de BlackFriday ai produse de 5* la preturi de 3*

Doar de BlackFriday ai produse de 5* la preturi de 3*

18.Noiembrie – 21. Noiembrie

BF2016-FB-1200x628

 

[Update: Pentru ca lucrurile sa decurga usor si rapid, v-am preagatit cateva sfaturi pe care trebuie sa le aveti in vedere:

1. Daca nu esti abonat, te sfatuit sa te inregistrezi AICI. La ce te ajuta? Vei fi primul care afla promotiile si poti fi sigur ca nu ratezi nimic! Singura conditie este sa confirmi abonarea accesand linkul primit pe mail.

2. Ai vazut produse care te intereseaza? Pentru a usura procesul, te rugam sa iti creezi un cont din timp (o poti face AICI). Astfel vei putea plasa mult mai rapid comanda si te asiguri ca nu ti-o ia nimeni inainte.

3. Daca ai deja cont si te-ai abonat si la Newsletterul nostru, mai exista un singur lucru de facut. Adauga-ti produsele preferate in cos. Astfel vei scuti si mai mult timp! Iar cand dam Start promotiilor vei fi primul care plaseaza comanda.

Pentru orice intrebare nu ezita sa ne contactezi ]

Sensodays.ro aduce in acest an o noua editie de Black Friday, cu preturi gandite special pentru a intrece orice asteptari. Pe durata campaniei de Black Friday clientii SensoDays vor putea alege din cateva sute de produse premium alese cu grija de managerii nostri de categorie si le vor putea achizitiona la preturi deosebit de atractive.
Black Friday se va desfasura la SensoDays incepand de vineri, 18 noiembrie 2016 ora 00:00 si se va incheia luni, 21 noiembrie 2016 ora 10:00.
Vor participa la promotie categoriile traditionale de Baie si Bucatarie, alaturi de care vom oferta categoria de Living & Deco, nou listata pe SensoDays.
Pentru a întâmpina un număr de vizite mult mai mare decât într-o zi obişnuită, site-ul SensoDays a fost optimizat şi va avea o pagină specială pentru primirea vizitatorilor. Cumpărăturile se pot face direct de pe tableta sau mobil, pentru ca SensoDays este flexibil si pregatit pentru orice dimensiune a ecranului.
Invitam vizitatorii sa isi actualizeze datele din cont (adresa de livrare, adresa de facturare, numar de telefon) pentru a nu avea surprize in momentul comenzii, care trebuie finalizata cat mai repede, pentru ca stocurile vor fi limitate si doritorii de produse de calitate vor fi foarte multi. De asemenea, abonatii la newsletter-ul SensoDays vor fi favorizati (ca intotdeana) pentru ca vor afla primii care este oferta.
Pentru a putea prelucra mai rapid comenzile, Call Center-ul nu va fi disponibil in ziua de vineri 18 noiembrie decat dupa orele 14:00. Pentru urgente, clientii sunt rugati sa dea un mesaj pe adresa de mail info@sensodays.ro. In cazul in care comanda va contine mai multe produse, dintre care unele disponibile la comanda, va vom suna noi pentru confirmare (un motiv in plus pentru a avea datele contului corect completate).
Vom incerca sa livram comenzile din Bucuresti si Sectorul Agricol Ilfov pe cat posibil cu masinile SensoDays, dar avem o capacitate limitata si de aceea vom trimite o parte dintre comenzi si prin curier. Comenzile din tara vor pleca toate prin curier. In momentul in care coletul pleaca din depozitul SensoDays, fiecare comanda va fi anuntata prin SMS pe numarul de telefon completat in contul clientului, impreuna cu numarul de AWB si numele curierului. Ne asteptam ca termenele de livrare sa fie putin mai mari decat de obicei, dar din pacate nu vom putea garanta pentru firmele de curierat.
Exista si posibilitatea ridicarii personale a comenzilor din Bucuresti, punctul de livrare din Eroilor fiind deschis si de Black Friday cu programul de lucru obişnuit (Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sâmbătă: 10:00 – 14:00). Coletul se poate ridica dupa ora indicata in SMS-ul de livrare a comenzii.
Toate optiunile de plata (inclusiv rate) rămân valabile de Black Friday, conform Termenilor si Conditiilor de pe site.
Va steptam pe site sa va faceti cont, sa va abonati la newsletter si sa ne studiati portofoliul. Si nu uitati, numai de Black Friday gasiti produse de 5* la preturi de 3*.
***
SensoDays.ro crede cu tarie ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De aceea a adus cea mai variată si completa gamă de produse pentru baie şi bucătărie din piata magazinelor online, oferta fiind completată generos cu produse de îngrijire personală, electrocasnice mici şi mari, produse pentru servirea si pregatirea mesei, corpuri de iluminat, produse pentru confortul termic si pentru decorarea casei. SensoDays.ro, cu o experienta de peste 20 de ani in Managementul Categoriilor, are in portofoliu branduri renumite, care au scris istorie in domeniul lor, cum ar fi Villeroy & Boch, Hansgrohe, Franke, Fissler, Lampe Berger, Teka, Ideal Standard, Bosch si multe altele.