Cadouri de revelion de LUX! Descoperă cele mai rafinate daruri pentru cei dragi!

Cadouri de revelion de LUX

Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai frumoase ocazii în care îți poți arăta recunoștința pentru familie și prieteni, iar aceasta nu se oprește odată cu trecerea Crăciunului. Revelionul este o parte importantă a fiecărui an, care trebuie celebrată alături de cei dragi. Pentru că este un eveniment atât de însemnat și cadourile pe care le dăruiești trebuie să fie pe măsură.

Cadouri de revelion pentru femei – cele mai rafinate idei

Cadouri de revelion de LUX

Femeile adoră cadourile rafinate, prețioase și delicate. Indiferent că urmează să îi oferi un dar iubitei tale, mamei, șefei sau unei prietene dragi, trebuie să ții cont de aceste aspecte și de gusturile fiecărei persoane în parte. Pentru a face o alegere sigură, gândește-te la pasiunile și hobby-urile pe care femeia din viața ta le are. 

Pentru persoanele care își doresc să aibă un design deosebit în propria locuință și văd amenajarea interioară ca pe o artă, poți apela întotdeauna la decorațiuni pentru living, ca măsuțele de cafea, accesorii de mobilier sau, de ce nu, covoare de lux. Femeile adoră să își bea cafeaua sau ceaiul în fiecare dimineață, tocmai de aceea poți alege un deosebit serviciu din porțelan premium, pentru iubitoarele de tabieturi.

Cadouri de revelion de LUX

Idei de cadouri de anul nou pentru bărbați

Calitatea este cel mai important aspect atunci când urmează să achiziționezi un cadou. Durabilitatea și eficiența acestuia constă foarte mult în brand-urile către care te orientezi, alături de particularitățile materialelor și modul de confecționare al acestora. De aceea, pentru bărbații care sunt pasionați de gătit poți opta pentru un cuțit chef Fissler Professional sau diferite ustensile pentru bucătărie și grătar de ultimă generație.

Un alt cadou care impresionează nu numai prin utilitatea sa, dar și prin calitatea superioară a materialelor din care este confecționat, este setul de servire pentru șampanie LSA International Moya cu frapieră. Paharele din sticlă sunt suflate manual, iar greutatea modelelor moderne oferă un sentiment de calitate durabilă oricărei persoane. Este alegerea perfectă pentru bărbații care sunt întotdeauna cele mai sofisticate gazde și care pun preț pe bunăstarea invitaților. 
De asemenea, pentru pasionații de băuturi fine, paharele de șampanie din cristal Tritan, este una dintre cele mai rafinate alegeri, datorită calității materialului care este incredibil de rezistent la zgârieturi sau ciobire și strălucirii superioare de lungă durată pe care o au.

Cadou de revelion pentru cuplu

Cadouri de revelion de LUX

Atunci când vine vorba despre cadourile pe care un cuplu și le dorește, trebuie să te gândești la relația pe care o au și la stilul de viață pe care îl adoptă. 

  • Un set de halate pentru baie de lux – Materialul calitativ și extrem de moale este alegerea perfectă pentru cuplurile care pun preț pe relaxarea fizică și mentală sau pe confort. De aceea, halatele de baie de la Tommy Hilfiger, Descamps, Missoni Keith sunt doar câteva dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face!

Decorațiuni moderne pentru casă – în această categorie pot intra cadouri ca: seturi de lumânări, vaze și boluri decorative, difuzoare de  parfum sau lenjerii de pat. Totuși, înainte de a alege o decorațiune anume, ia în calcul design-ul interior al casei, care poate fi clasic, modern, minimalist, dar și stilul care îi definește pe cei doi.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre cadourile de revelion

Se pot personaliza cadourile de revelion?

Sensodays oferă produse pe comandă. Dacă îți dorești un anumit produs de la unul dintre bunurile importate, acesta poate fi personalizat. Vezi aici oferta de cadouri!

Cum se împachetează cadoul?

Unele produse de pe site vin împachetate în cutii de lux, rafinate și elegante pentru cadouri. Dacă îți dorești să optezi pentru un anumit ambalaj, poți alege unul pe placul tău.

Care sunt cele mai bune cadouri corporate?

Dacă îți dorești să îți impresionezi colegii de muncă sau șeful, alege cadouri corporate alătuite din combinații unice de branduri premium, pe care le poți personaliza și ambala în cutii de cadou elegante. Profită de Setul cadou Sparkling – Limited Edition for X-mas și Setul cadou Duo – Exquisite Caffe și oferă cele mai unice și calitative daruri!

Așadar, dacă îți dorești să îi impresionezi pe cei dragi cu un cadou extrem de rafinat și deosebit, nu ezita să iei în considerare sfaturile de mai sus! 

Surse foto: Shutterstock.com, Sensodays.ro