Cadouri pentru soacră: idei inedite cu ajutorul cărora să surprinzi oricând

Cadourile arată persoanelor dragi faptul că le prețuiești și sunt o modalitate bună de a le face o bucurie cu ocazia momentelor semnificative din viața lor. De aceea, e nevoie să te gândești atent la aspectul și calitatea lucrurilor oferite. Pentru a surprinde întotdeauna, poți alege obiecte pline de rafinament și care vor surprinde cu siguranță rudele și prietenii.

În ceea ce privește cadourile pentru soacra, poți să alegi ceva neobișnuit pentru orice ocazie importantă, indiferent că este vorba despre ziua de naștere, sărbători sau alte evenimente de neuitat. Cadoul pentru soacră de ziua de naștere sau cu alte ocazii trebuie să fie surprinzător și rafinat, astfel încât să te ajute să-ți exprimi aprecierea pentru rolul ocupat de aceasta în viața ta și a partenerului de viață.

Idei originale de cadouri pentru soacrele care preferă un design inspirat din natură

Pentru persoanele ce iubesc liniștea din natură și bogăția de culori a acesteia, sunt ideale variantele de cadouri care îmbină elementele naturale cu detaliile insolite. Iată câteva opțiuni pentru a dărui ceva original:

  • Vaze și boluri decorative rafinate

Vazele LSA International îmbină eleganța cu aspectul inedit, pentru un efect care va fi apreciat atât de soacră, cât și de toți invitații. De exemplu, poți alege vaze din sticlă suflată manual, transparentă, perlată sau cu reflexii sidefii, pentru a pune în valoare decorațiunile vegetale.

De asemenea, pentru persoanele care preferă să adauge accente neobișnuite de culoare prin decorațiunile alese pentru diferitele încăperi ale casei, sunt potrivite nuanțele metalice, precum auriu sau nuanțele vii precum verde marin, măsliniu și albastru fumuriu.

  • Ceainice ideale pentru crearea unei atmosfere deosebite

De asemenea, pentru persoanele care preferă un design unic, chiar și în cazul obiectelor pentru servirea mesei, poți opta pentru ceainice din porțelan Villeroy&Boch cu imprimeuri florale, peisaje și forme elegante, cât mai apropiate de natură, dar care nu sunt lipsite de un aspect modern.

Detalii aici

De asemenea, pentru a introduce accente de culoare plăcute în cadrul unui design care pune accentul mai degrabă pe funcționalitatea caracteristică stilului modern, poți opta pentru vazele Villeroy&Boch din sticlă colorată sau transparentă, cu forme clasice sau insolite.

  • Lumânări parfumate, pentru crearea unui colț de natură acasă

Poți alege lumânări cu arome feminine ce exprimă eleganță, cu care nu vei da greș și care aduc parfumul unei zile călduroase la mare în orice anotimp. 

Lumânările parfumate de la Maison Berger conțin elemente vegetale de calitate,  și sunt  turnate manual într-un suport de sticlă rafinat. Poți îmbina acest cadou cu o cupolă de sticlă pentru lumânări, astfel încât să se obțină un efect cât mai deosebit.

Cadoul perfect pentru soacrele care apreciază simplitatea și design-ul modern

Pentru persoanele care preferă simplitatea sau design-ul modern minimalist, atât în ceea ce privește amenajările interioare, cât și în artă, poți alege obiecte de decor cu linii simple, care se remarcă prin elementele neobișnuite de design. Câteva idei de cadouri pentru soacra de ziua ei sau pentru sărbătorirea altor momente speciale sunt:

Bolurile cu design-uri geometrice îndrăznețe
Bolurile din cristal colorat de la Villeroy&Boch, cu forme geometrice așezate într-un mod inedit sunt idei de cadouri menite să impresioneze cu siguranță persoanele pasionate de arta modernă și de ultimele noutăți din domeniul amenajărilor interioare.

Vase speciale pentru servirea cafelei sau a ceaiului
Pentru servirea cafelei sau a ceaiului într-un mod deosebit în fiecare zi, îi poți dărui soacrei un frumos vas Villeroy&Boch în culori pastelate, cu accente metalice sau în culori vii, pentru un aspect ce îmbină funcționalitatea cu elementele interesante, care pot fi admirate zi de zi.

Veioze cu forme inedite, menite să impresioneze
Dăruirea unei veioze cu aspect modern poate fi o idee ideală pentru soacrele care doresc acordă atenție detaliilor. Veiozele Kartell îmbină elementele clasice, folosite pentru realizarea unor astfel de obiecte, dar adaugă, în plus, linii neașteptate, care dau o cu totul altă impresie de ansamblu. De asemenea, se pune accent pe design-ul funcțional și inovativ.

Cadoul pentru mama soacră, pentru a sărbători împreună cu aceasta cele mai importante momente, trebuie să se potrivească cu preferințele acesteia în materie de design și artă. Poți alege obiecte de decor sau pentru servirea mesei, ce îmbină aspectul natural cu elementele moderne sau variante care aduc în prim-plan un design neobișnuit și elementele geometrice.

Surse Foto: Sensodays.ro

Întrebări și răspunsuri frecvente despre cadourile pentru soacre

Ce cadou pentru soacra mea să aleg cu ocazia zilei de naștere?

Vazele și bolurile decorative sunt o opțiune care nu se demodează niciodată. Poți alege dintr-o varietate mare de materiale și design-uri, în funcție de personalitatea și gusturile celei căreia îi dăruiești un astfel de obiect. De asemenea, lumânările parfumate sunt o opțiune ideală pentru crearea în interior a unui ambient ce amintește de natură.

Ce variantă de cadou modern pentru soacră să aleg?

Cu siguranță soacra ta va aprecia, dacă îi plac lucrurile moderne, obiectele pentru servirea mesei și decorațiunile în culori discrete, cu forme geometrice aranjate ingenios.

Ce obiecte pentru casă să dau soacrei?

Îi poți dărui un set elegant de tacâmuri, care va fura imediat privirile invitaților sau un set rafinat de pahare de cristal, care să se potrivească pentru ocaziile speciale. Pernele decorative sunt și ele un cadou nimerit, care vor însufleți orice cameră și va ajuta la conturarea unei estetici diferite de ansamblu. Pentru alte idei, consulta secțiunea de cadouri de pe Sensodays.