Cel mai bun termos

Cel mai bun termos

Topul celor mai bune termosuri vine în întâmpinarea ta cu produse de o calitate superioară, gata să îți îndeplinească toate nevoile și să îți depășească așteptările. Aceste sticle sunt extrem de eficiente, fie că ai nevoie de o cafea caldă de dimineață când ești pe grabă, fie că îți dorești mâncare proaspătă pe tot parcursul zilei.

Cel mai bun termos – Clasament TOP 3

Cel mai bun termos este acela care dispune de cât mai multe funcții și tehnologii inovatoare încorporate. De aceea, mai jos vei găsi un top demn de atenția ta, care îți pune la dispoziție produse premium. 



PRODUS
Cană termos Kambukka Etna cu capac 3 în 1 Snapclean și capac Twist, 500ml, GiftBox, Black SteelTermos cu capac Kambukka Bora, inox, 400ml, Misty Rose
Sticlă termos Karl Weis 12955 cu infuzor ceai, 450ml













DESPRE
Cana din inox menține băuturile calde până la 9 ore, iar pe cele reci până la 18 ore.

Dispune de un recipient cu pereți dubli din oțel inoxidabil 18/8 izolați cu vacuum.

De asemenea, beneficiază de închidere ermetică, nu curge și nu conține BPA. 

Capacul special 3 în 1 îți oferă o poziție confortabilă de băut și are trei funcții: „Push”, „Always open” & „Locked”

Tehnologie unică Snapclean pentru o curățare perfectă. 

Dimensiuni: 7.1 x 21.9 cm (Ø x H)
Cana din inox este special concepută pentru a ține mâncarea proaspătă pe tot parcursul zilei și o păstrează caldă până la 6 ore.

Are un recipient cu pereți dubli din oțel inoxidabil 18/8 izolați cu vacuum și un capac cu închidere ermetică.

Dispune de un capac cu buton care eliberează presiunea din interior ce se poate acumula din cauza mâncării foarte calde. 

De asemenea, cana termos nu conține BPA.

Dimensiuni: 10 x 10 cm (Ø x H)
Acest model are un design cu pereți dubli, care ajută la o izolare cât mai bună a lichidului din interior. 

Filtrul din interior este ușor demontabil și realizat din inox, perfect pentru infuzia ceaiurilor. 

Capacul are o garnitură din silicon care se dovedește extrem de eficientă în timpul transportului. 

Sticla termos este realizată din inox și sticlă, are un design modern și o greutate redusă. 

Dimensiuni: 6.8 x 6.8 x 25.5 cm



PLUSURI
bază cauciucată;

capacul poate fi spălat la mașina de spălat vase;

partea superioară a recipientului este îmbrăcată în silicon;
recipientul se închide 100% ermetic;

foarte ușor de curățat;

bază cauciucată;
ușor de curățat;

capacitate mare;

design plăcut;


MINUSURI
recipientul se spală doar de mână.

nu este indicată introducerea în microunde sau congelator.
recipientul se spală doar de mână.

nu este indicată introducerea în microunde sau congelator.
filtrul pentru cei o face specială pentru această băutură. 
Vezi AICI prețVezi AICI prețVezi AICI preț

Cel mai bun termos tip cană

Mai jos vei găsi termosuri bune tip cană, cu un capac inteligent și foarte practic. Acestea sunt printre cele mai populare modele atunci când vine vorba despre folosirea în timpul călătoriilor sau drumețiilor. 

Cană termos Kambukka Etna cu capac 3 în 1 Snapclean, inox, 500 ml, Tribal Shibori

Cel mai bun termos

Vezi AICI preț

Cana este destinată păstrării băuturilor calde și a celor reci pe perioade îndelungate de timp. Este fabricată din inox și nu conține BPA. De asemenea, dispune de un capac 3 în 1 cu trei poziții: Press, Open și Closed. În plus, recipientul are pereți dubli pentru o mai bună izolare. 

Dimensiuni: 7.1 x 21.9 cm (Ø x H)

PLUSURIMINUSURI
menține băuturile calde timp de 9 ore și pe cele reci 18 ore;

bază cauciucată;

nu se varsă în timpul transportului;
a nu se introduce la microunde sau congelator;

Cană termos Kambukka Olympus cu capac Switch, inox, 300ml, Cherry Cake

Cel mai bun termos

Vezi AICI preț

Acest model reușește să mențină băuturile calde până la 6 ore, iar pe cele reci până la 11 ore. Este confecționată din oțel inoxidabil și dispune de pereți dubli izolați cu vacuum. De asemenea, are capac switch cu închidere ermetică și două poziții: Open și Closed. 

Dimensiuni: 7.1 x 13.6 cm (Ø x H)

PLUSURIMINUSURI
nu conține BPA;

bază cauciucată;
recipientul nu poate fi introdus în mașina de spălat vase. 

Cana termos Karl Weis 360ml, inox

Cel mai bun termos

Vezi AICI preț

Cana are pereți dubli de inox, care asigură păstrarea băuturilor calde până la 8 ore și a celor reci până la 12 ore. Deschiderea și închiderea sunt foarte ușor de realizat, printr-o simplă apăsare de buton. 

Dimensiuni: h 19 cm, d 8 cm

PLUSURIMINUSURI
poate fi curățată la mașina de spălat vase;

design modern;
nu dispune de funcție Snapclean;

Cel mai bun termos tip sticlă

Dacă vrei să înlocuiești sticlele de plastic, aceasta este cea mai bună variantă, fiind mult mai prietenoasă cu mediul. De asemenea, termosurile sticlă sunt eficiente, calitative, au o durată lungă de viață și sunt ușor de folosit. 

Sticlă termos Kambukka Reno cu capac Twist, inox, 500 ml, Monstera Leaves

Cel mai bun termos

Vezi AICI preț

Un termos bun este această sticlă Reno, care are un design modern, un recipient cu pereți dubli din oțel inoxidabil, capac twist cu închidere ermetică și bază cauciucată. Păstrează băuturile calde timp de 8 ore, iar pe cele reci 20 de ore. De asemenea, partea superioară a capacului are formă de mâner, pentru a putea fi transportată oriunde. 

Dimensiuni: 7.1 x 23.4 cm (Ø x H)

PLUSURIMINUSURI
capac format din două părți practice și rezistente la temperaturi înalte;se spală doar de mână;

Sticlă termos Kambukka Reno cu capac Twist, inox, 300 ml, Orchids

Cel mai bun termos

Vezi AICI preț

Acesta este un top termos de dimensiuni mai mici, dar extrem de eficient și de practic. Poate fi folosit atât pentru băuturi fierbinți, menținându-le calde până la 5 ore, cât și pentru cele reci. Este fabricat din inox și nu conține BPA, iar recipientul dispune de pereți dubli. 

Dimensiuni: 7.1 x 23.4 cm (Ø x H)

PLUSURIMINUSURI
capac twist cu închidere ermetică;
sticlă trendy și ușor de folosit;
doar capacul poate fi introdus la mașina de spălat vase;

Sticlă termos Karl Weis 12979, 500ml, negru

Cel mai bun termos

Vezi AICI preț

Termosul este realizat din inox și dispune de pereți dubli. Are o eficiență extraordinară, pentru că reușește să păstreze băuturile calde până la 18 ore, iar pe cele reci până la 24 de ore. De asemenea, se bucură de un design minimalist și slim. Sticla poate fi curățată la mașina de spălat vase. 

Dimensiuni: d 7 cm, h 27 cm

PLUSURIMINUSURI
este disponibilă pe mai multe variante de culori;

este cel mai eficient dintre modelele de mai sus;
nu dispune de capac twist;

Cum aleg un termos bun?

Atunci când ești în căutarea unor termosuri bune, vei avea surpriza să găsești o mulțime de modele extrem de diverse. Important este să știi cum să îl alegi pe cel mai potrivit nevoilor tale. Practic, un termos, indiferent de caracteristicile lui, servește aceluiași scop. Diferența majoră între ele constă în inovație și folosirea unor funcții cât mai practice în fabricarea produsului. Astfel, noi venim în ajutorul tău cu sfaturi despre cum să faci alegerea potrivită. Iată căror detalii trebuie să le acorzi o atenție sporită.

MATERIALUL TERMOSULUI – aici se poate vorbi despre construcția și izolația de care produsul beneficiază. Practic, materialele din care este confecționat vor influența în mod direct capacitatea lui de a menține calde sau reci lichidele din interior. Termosurile de calitate sunt cele cu pereți dubli din oțel inoxidabil. Nu numai că asigură o temperatură optimă a băuturilor, dar îl va face și mai rezistent împotriva zgârieturilor sau coroziunii. 

CAPACITATEA TERMOSULUI – acestea pot să varieze și este, de cele mai multe ori, o alegere pe care o faci în funcție de nevoile tale. Dacă îți dorești să te bucuri de o cafea caldă cât mai mult timp, probabil că te vei orienta către cele mai încăpătoare. Cele mai mari sunt mult mai potrivite pentru drumeții sau călătorii în timpul cărora trebuie să rămâi hidratat. 

TIPUL DE TERMOS – poți alege un termos tip cană, sticlă sau unul pentru mâncare. Fiecare dintre acestea are avantajele și dezavantajele sale, iar pentru a achiziționa produsul potrivit, trebuie să le compari cât mai bine. 

DESIGN-UL TERMOSULUI – și aici alegerea îți aparține. Vei găsi o mulțime de produse potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați sau copii. Culorile sunt variate, la fel și modelele care le acompaniază. 

FUNCȚII SUPLIMENTARE – acestea sunt foarte utile, mai ales dacă ești o persoană care are nevoie mereu de un termos la îndemână. Produsele cu capac inteligent, închidere ermetică, bază cauciucată și funcții de spălare sunt extrem de eficiente. Desigur, trebuie să te aștepți la un preț mult mai mare, însă acesta merită.

Mărci recomandate de Sensodays.ro

După ce ai descoperit care sunt cele mai bun termosuri, trebuie să te pui la curent și cu producătorii. Aceștia contează foarte mult atunci când alegi un produs, pentru că procesul de fabricare, materialele folosite, inovațiile investite și designul sunt caracteristici controlate strict de către marca producătoare. Este important să alegi un brand cunoscut pe piață, care pune accent pe calitatea produselor oferite clienților. 

Kambukka

Kambukka este un binecunoscut brand belgian, care se axează pe fabricarea unor sticle de băut destinate persoanelor care sunt mereu în continuă mișcare. Acestea au funcții inteligente, un design 100% fără scurgeri și beneficiază de sistemul Spanclean care permite o curățare perfectă a componentelor. Produsele sunt sustenabile, cu modele atemporale, care se potrivesc atât stilului tău de viață cât și celui vestimentar. 

Prețurile termosurilor sunt accesibile pentru orice persoană care își dorește un produs indispensabil, pe care să îl aibă alături zi de zi!

Karl Weis

Karl Weis este o companie care a luat naștere în 1903 și încă de la început a fabricat  articole metalice de bucătărie și de uz casnic. Marca se bazează pe un raport calitate-preț avantajos, care îi permite utilizatorului să plătească pentru performanțele unui produs și nu pentru numele brandului. Termosurile au o calitate ridicată, iar acest lucru este dovedit chiar din părerile cumpărătorilor. 

Cum se folosește un termos

Termosurile au același scop: de a menține mâncarea sau băuturile la temperatura dorită de tine. Totuși, pentru ca ele să ofere un randament cât mai bun, trebuie să știi câteva sfaturi în folosirea lor. 

Atunci când vine vorba despre termosurile pentru lichide, ele nu trebuie să se umple la maximum, ci doar până la baza gâtului. În cazul băuturilor foarte fierbinți este indicat să le permiți răcirea pentru aproximativ 3 minute înainte de a pune capacul. De asemenea, ele nu trebuie introduse în cuptorul cu microunde sau în congelator. Unele modele permit curățarea la mașina de spălat vase, altele nu, așa că este bine să consulți descrierea produsului înainte. 

În ceea ce privește termosurile pentru mâncare, se aplică aceleași reguli. Atunci când mâncarea este fierbinte este necesar să folosești butonul special pentru a elibera presiunea înainte de a deschide capacul.

Așadar, acestea sunt recomandările pentru termosuri de care poți ține cont la următoarea ta achiziție. Alege întotdeauna produse de calitate, rezistente și cu un design inteligent, care să merite investiția făcută.

Surse foto: Shutterstock.com, Sensodays.ro

Întrebări și răspunsuri frecvente despre termosuri

Care este cel mai bun termos pentru călătorii?

Alege un termos care dispune de o capacitate cât mai mare și care menține băuturile și mâncarea calde cât mai mult timp.

Care este construcția și izolația corectă a unui termos?

Orientează-te către produsele cu pereți dubli din oțel inoxidabil.

Cum se curăță un termos?

Majoritatea modelelor permit ca recipientul să fie spălat doar la mână și capacul la mașina de spălat vase. Există și excepții.

Când pot să folosesc un termos?

Oricând îți dorești să rămâi hidratat! El poate fi luat cu tine la muncă, la picnic, în călătorii sau oriunde îți dorești.

Care este cel mai bun termos?

Alege întotdeauna un produs care să aibă cât mai multe caracteristici și funcții inteligente, pentru că acestea sunt cele mai practice.