Cele mai bune colțare

Cele mai bune colțare

Vrei să știi care este topul celor mai bune colțare? Ei bine, acum ai ocazia să descoperi cele mai calitative produse care pot fi piesa de rezistență a livingului tău. Acestea nu numai că se evidențiază prin aspectul unic și rafinat oferit de designeri internaționali, dar reprezintă și o piesă de revistă. 

Cele mai bune colțare – Clasament TOP 3

Dacă ești în căutarea unor colțare frumoase, deosebite și confortabile, care să aibă cusături și texturi speciale, inovatoare și un design unic, topul de mai jos vine în ajutorul tău cu cele mai bune recomandări!

Canapea de colț Gamma Sacai 313x263cm dreapta, piele Burt F613, HandMade in ItalyCanapea de colț extensibilă Softaly U264 orientare stânga, tapițerie piele Sulmona maro A005Canapea de colț Stressless Emily Arm Wood, recliner stânga, brațe Oak, tapițerie piele Batik Mole









DESPRE
O canapea modernă, care introduce noi coduri estetice și aduce un plus de confort livingului tău. 

Acesta este unul dintre cele mai frumoase colțare de pe piață cu linii geometrice unice și cusături edge.

Structura colțarului este din lemn masiv cu sistem ranforsat de plasă elastică, iar șezutul și pernele sunt confecționate din spumă poliuretanică și pene.

Pielea Burt este vopsită cu anilină pură, având o textură unică. De asemenea este lustruită manual. 

Dimensiuni: 313 x 263 cm;
Adâncime șezut: 64 cm;
Înălțime șezut: 41 cm;
Lățime braț: 33 cm;
Înălțime braț: 57 cm;
Înălțime picioare: 6 cm;
Acesta este unul dintre cele mai bune colțare extensibile, cu o structură din lemn masiv, extrem de rezistentă.
 
Pernele de șezut sunt realizate din fibre sintetice și spumă, cele pentru spătar au în compoziția lor fibre sintetice, iar brațele sunt confecționate din spumă.
 
Picioarele din lemn au 4 cm și culoarea Wenge.

De asemenea, canapeaua are o saltea din spumă poliuretanică de 190 x 140 x 13 cm (L x l x H).

Lungime: 283 cm;
Adâncime: 160 cm;
Adâncime extinsă: 207 cm;
Acest colțar are o calitate premium superioară și un design modern care te învățuie în confort.
 
Stressless Power are funcții motorizate inovative pentru ca tu să îți găsești poziția ideală cu o simplă atingere de buton. 

Batick este o piele pigmentată și embosată care a fost procesată pentru a corecta orice semn natural.

De asemenea este rezistentă la decolorare.

Lățime: 254 cm;
Adâncime: 102 cm;
Înălțime: 88 cm;
Înălțime șezut: 44 cm;
Adâncime șezut: 58 cm;


PRO
Sistem hidraulic „push-up” care ajustează înălțimea spatarelor printr-o simplă apăsare;

Modelul este customizabil;
Canapeaua este extensibilă și are spațiu de depozitare;

Poți alege orice altă culoare, compoziție sau variantă de piele pe comandă;
Toate modelele vin cu tetieră ajustabilă și spătar fix sau cu motor electric pentru o ajustare individuală a suportului;

CONTRA
Colțarul nu este extensibil și nu are spațiu de depozitare;Pielea este un material pretențios și necesită o îngrijire aparte;Pot apărea schimbări de nuanță odată cu trecerea timpului, din cauza expunerii la soare;
PREȚVezi AICI prețVezi AICI prețVezi AICI preț

Cum aleg un colțar bun?

Vrei să te bucuri de cele mai frumoase colțare de living care să adauge un plus de confort și să creeze o zonă de relaxare perfectă chiar la tine în sufragerie? Alegerea unei canapele de colț este una extrem de importantă, pentru că sunt numeroase aspecte pe care trebuie să le iei în calcul. 

NUMĂRUL DE LOCURI – atunci când te întrebi „ce colțar să aleg”, ia în considerare numărul de locuri pe care acesta vrei să îl aibă. Indiferent de dimensiunile livingului tău, cu ajutorul unui model inovator te asiguri că fiecare invitat poate socializa, fără să rămână izolat pe un fotoliu, în cealaltă parte a camerei. Desigur, acest aspect trebuie luat în calcul și în funcție de membrii familiei. Nimic nu se compară cu petrecerea unui timp de calitate alături de cei dragi, iar dacă un colțar deosebit poate să vă ofere o relaxarea perfectă, acela este exact modelul potrivit pentru tine. 

DESIGNERUL ȘI BRANDUL – în cazul în care îți dorești să te bucuri de colțare clasice sau extensibile de bună calitate și cu un design modern, trebuie să apelezi la modele unice, materiale premium și tehnologii inovatoare. De aceea, brandul de la care achiziționezi canapeaua de colț este extrem de important. Pentru a te asigura că faci o achiziție corectă și de bun augur este indicat să investești în calitate. De asemenea, cu talentul și îndemânarea meșterilor artizani, produsul tău capătă o profunzime și o însemnătate aparte. 

TAPIȚERIA – materialul din care sunt lucrate colțarele trebuie să fie unul cât mai calitativ. Acest lucru nu numai că îi va oferi o estetică atrăgătoare, dar și garanția că în timp nu se va decolora sau pigmenta. De asemenea, dacă ai animale de companie sau copii mici care pot strica sau păta materialul, ar trebui să te orientezi către un model care este foarte ușor de curățat. Materialul textil sau pielea din care este făcut colțarul, trebuie să fie lucrat cu cea mai mare atenție și grijă în detalii. 

UMPLUTURA COLȚARULUI – această caracteristică ține, în principal, de nevoile și preferințele tale. Tu vei știi cu siguranță dacă ai nevoie de o canapea de colț mai rigidă sau cât mai moale, pentru a simți cum te cufunzi într-un sentiment de relaxare. În cazul în care vrei să achiziționezi un colțar extensibil, orientează-te către cele cu saltea din spumă poliuretanică, pentru că oferă confort atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. 


CULOARE Și DESIGN – este important să alegi cele mai bune colțare și să faci un top, pentru a vedea care se potrivește cel mai bine gusturilor și viziunii tale stilistice. Nuanțele deschise se potrivesc de minune unui decor modern și rafinat, dar sunt destul de pretențioase în ceea ce privește pătarea culorii.

Mărci recomandate de Sensodays

Cu siguranță atunci când ești în căutarea unor recomandări pentru cele mai bune colțare îți dorești să găsești producători renumiți pentru calitatea premium a produselor pe care le pun pe piață. În mediul online, dar nu numai, sunt o mulțime de canapele de colț, confecționate din materiale diverse și cu designuri felurite, ceea ce te poate încurca în alegerea ta. 

De aceea, Sensodays vine în ajutorul tău și îți pune la dispoziție cele mai importante informații despre brandurile serioase, care se implică activ în dezvoltarea produselor și serviciilor lor. 

Gamma Arredamenti

Povestea Gamma Arredamenti începe în anul 1974, dintr-o prietenie și o pasiune comună pentru obiectele de mobilier. Gabriele Ghetti și Carla Botti au adus și au combinat expertize, viziuni și pasiuni pentru ca utilizatorii să se bucure de produsele de astăzi. 

Ceea ce a început ca o simplă companie producătoare de canapele, a ajuns să aibă o popularitate internațională greu de egalat, fiind prezentă în 64 de țări. Producția Gamma are loc în fabrica din Forli, Italia, pentru ca reprezentanții companiei să aibă un control continuu, cât mai eficient asupra produselor pe care le scot pe piață.

Acest brand iese în evidență prin echipa pe care o are. Tabacarii iscusiți, meșterii artizani și modul în care aceștia au grijă de materiale, manevrează instrumentele și slefuiesc cu grijă aduc produselor o însemnătate aparte. Procesul de producție este unul extrem de complex, care are o mulțime de etape, folosindu-se doar materiale certificate, tocmai datorită respectului față de mediul înconjurător. 

De asemenea, departamentul de Inginerie colaborează continuu cu cei mai importanți designeri internaționali pentru a crea forme, decoruri și produse cât mai elegante și mai spectaculoase. Acestea sunt prin definiție originale și unice. 

Materialele folosite în produsele Gamma Arredamenti provin din Italia și din Nordul Europei, fiind în mare parte din piele de taur. Toate produsele sunt fabricate manual, iar singura mașină electronică este destinată tăierii cât mai precise a țesăturilor pernelor. Astfel, produsele ”Made in Italy” sunt realizate cu precizie, delicatețe, eleganță, personalitate și calitate. 

Softaly

Colecția Natuzzi Editions include o gamă largă de produse de tapițerie din piele. Produsele sunt confecționate la fabricile din România, China și Brazilia, precum și în Italia și sunt vândute în principal prin intermediul magazinelor și galeriilor monobrand. Formatul de retail și comercializare al Natuzzi Editions a evoluat și include acum o ofertă mai largă de mobilier.

În plus, Grupul gestionează divizia Softaly, care este un program cheie pentru a se concura în principal pe segmentele de prețuri de intrare ale pieței, desfășurând activități în principal prin intermediul distribuitorilor mari. Oferta include canapele și fotolii proiectate și fabricate în Italia cu materiale, manoperă și finisaje unice și personalizate, datorită patrimoniului Natuzzi al meșteșugurilor fine. Colțarele Softaly sunt clasice sau extensibile, cu o structură din lemn masiv și materiale premium. 

Stressless

Confecționarea pieselor de mobilier de calitate este considerată o artă în Norvegia, transmisă din generație în generație. Toată povestea brandului a început de la o situație de familie, în care fii cei mici ai unui fermier nu au moștenit averea și au ajuns să construiască mobilier, devenind cu timpul maeștri în designuri curate, cât mai funcționale, într-un stil norvegian aparte. 

Brandul se bazează pe mobilierul care este conceput și confecționat perfect pentru corpul uman. Astfel, noi tehnologii inovatoare se nasc periodic pentru ca nevoile utilizatorilor să fie satisfăcute și oferă acestora senzația de bunăstare completă. 

Cum se folosește un colțar

Atunci când ești în căutarea celor mai calitative colțare, știi deja că întreținerea lor este extrem de importantă, pentru a menține produsul într-o stare cât mai bună. Astfel, trebuie să ții cont de câteva sfaturi în ceea ce privește grija pe care trebuie să o ai față de canapeaua ta de colț.

În primul rând, nu o poziționa la mai puțin de 60 de cm de nici o sursă de căldură, indiferent că este vorba de radiatoare, aeroterme sau calorifere. Acest lucru se aplică și cu lumina directă a soarelui sau a lămpilor cu iluminat puternic. 

În al doilea rând, evită să folosești detergenti nerecomandați, produse cu curățare agresive, ce conțin silicon sau solvenți, alcool, substanțe acide sau amoniac atunci când vrei să cureți colțarul, pentru că toate acestea pot afecta definitiv pielea. De asemenea, spray-ul de mobilă, de geamuri sau lichidele pe bază de săpun sunt interzise, pentru că pot provoca decolorări. 

Astfel, întreținerea trebuie făcută cât mai simplu, cu o lavetă albă, uscată și moale, iar pielea ștearsă periodic. 

Așadar, ia în considerare sfaturile, informațiile și recomandările pentru colțare de living de mai sus și alege modelul care se potrivește complet personalității, viziunii stilistice și gusturilor tale!

Surse foto: Shutterstock.com, Sensodays.ro

Întrebări și răspunsuri frecvente despre colțare

Colțar extensibil sau clasic?

Această alegere trebuie făcută în funcție de nevoile tale. Dacă îți dorești un loc de dormit în plus și un spațiu de depozitare, cel extensibil reprezintă cea mai bună alegere.

De unde știu dacă am nevoie de un colțar pe stânga sau pe dreapta?

Depinde foarte mult de poziționarea din cameră. Dacă va fi așezat într-un colț, trebuie ca partea lungă să fie pe peretele mai spațios.

Pot pune un colțar și în mijlocul casei?

Desigur! O canapea pe colț nu trebuie să fie așezată obligatoriu lângă un perete, ci unde se potrivește cel mai bine viziunii tale stilistice.

Este un colțar din piele potrivit pentru un stil de design interior modern?

Pielea este potrivită atât pentru un stil modern, cât și pentru unul clasic sau retro. Colțarul din piele este atemporal și se va potrivi cu orice alt element de design.

Sunt colțarele practice?

Canapelele de colț sunt perfecte atât pentru dormit, cât și pentru petrecutul timpului alături de cei dragi, datorită faptului că sunt extrem de încăpătoare și comode.