Cele mai bune veioze

Cele mai bune veioze

Topul celor mai bune și mai frumoase veioze pentru locuința ta este aici ca să descoperi produsele perfecte pentru nevoile tale. Acestea sunt esențiale în activitățile de zi cu zi, dar nu numai. Pot oferi o atmosferă confortabilă și relaxantă, dar și un plus de stil și eleganță locului unde sunt poziționate.

Cele mai bune veioze – Clasament TOP 3

Dacă vrei să te bucuri de cele mai frumoase veioze, topul de mai jos te va ajuta să descoperi modele de la producători renumiți, confecționate împreună cu designeri internaționali. Acestea pot schimba cu totul aspectul interior al locuinței tale și sunt extrem de practice. 



PRODUS
Veioză Kartell Big Battery design Ferruccio Laviani, LED 3W, h37.3cm, transparentVeioză Ideal Lux Driftwood TL1, 1x60W, 40x52cm
Veioză Artemide Dalù design Vico Magistretti, negru














DESPRE
Tehnologie: LED;
Material: PMMA transparent ;
Veioza dispune de intensitate reglabilă a luminii și are o tehnologie inovatoare, care presupune încărcarea ei prin USB. 
Durata de funcționare pe baterie este de 6 ore. 
Este ideală pentru a fi utilizată acasă sau în cafenele, restaurante sau chiar și terase în aer liber.
Veioza are un design special și se mândrește cu un abajur cu aspect de cristal. Acesta creează jocuri de lumină superbe. 
Dimensiuni: 17 x 37.3 cm;
Tehnologie: Standard;
Material: Metal + Lemn;
Socket: E27;
Veioza are un design deosebit și va atrage imediat atenția invitaților tăi, datorită unicității ei. 
Structura din lemn și abajurul texil se îmbină perfect împreună. Te vei simți în livingul sau dormitorul tău mult mai aproape de natură.
Elementele decorative sunt realizate din lemn natural. 
Grad de protecție: IP20;
max 1 x 60W;
Culoare: Bej;
Dimensiuni: Ø: 40 cm; H: 52 cm;
Tehnologie: Standard;
Material:Termoplastic;
Socket: E14;
Veioza din termoplastic are un design unic, realizat de către Vico Magistretti.
Ea va deveni imediat piesa de rezistență a locuinței tale, datorită formei unice și a nuanței elegante de negru lucios.
Putere: 1 x 28 W max;
Clasa protecție: IP20;
Voltaj: 220 – 240 V;
Culoare: Negru;
Dimensiuni:18,4 x 26 x 18,4 cm;
PLUSURIrezistență la umiditate;
nu depinde de priză;
clasă de protecție IP54;
design unic;
modelul se găsește și la scară largă, ca lampadar;
modelul se găsește în mai mai multe culori;
creată împreună cu designeri industriali italieni;
MINUSURIbecul nu poate fi schimbat, doar încărcat. design-ul puțin mai rustic nu este pe placul tuturor;becul nu este inclus;
Vezi AICI prețVezi AICI prețVezi AICI preț

Cele mai bune veioze dimabile

Dacă îți dorești o recomandare de veioze calitative, cele dimabile s-ar putea să îți îndeplinească toate așteptările. Acestea sunt cunoscute pentru posibilitatea de a regla intensitatea luminii și de crea o atmosferă potrivită pentru starea ta de spirit, în orice cameră

Veioză Artemide Empatia 16 design Carlotta de Bevilacqua , Paola di Arianello, LED 11W, alb

Cele mai bune veioze

Vezi AICI preț 

Acest abajur menține un echilibru perfect între transparent și opac și reușește să filtreze lumina foarte eficient. Are un design realizat de Carlotta de Bevilacqua/Paola Di Arianello.

Tehnologie: LED;

Material: Metal + Plastic + Sticlă;

Clasa energetică: A+;

Flux luminos: 962 lm;

Culoare: 3000K alb cald;

Dimensiuni: 19 x 16 cm;

PLUSURIMINUSURI
bec LED inclus;
clasă de protecție: IP20;
becul nu poate fi schimbat;

Veioză Kartell Bourgie design Ferruccio Laviani, E14 max 3x28W, d37cm, negru mat

Cele mai bune veioze

Vezi AICI preț

Lampa dimabilă se bucură de un stil unic, fiind printre preferata tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui produs frumos și eficient. Stilul ei inspirat din arhitectura barocă, dispune de o bază compusă din trei straturi decorate interconectate și un abajur cu aspect creponat pentru a creea mii de reflexii. Design creat de Ferruccio Laviani.

Tehnologie: Halogen;

Material: Policarbonat colorat în masă;

Socket: E14;

Clasă de protecție: IP20;

Dimensiuni: 68 x 37 cm;

PLUSURIMINUSURI
poate fi folosită atât în living cât și în dormitor;
este disponibilă în mai multe culori unice;
potrivită mai mult pentru un interior cu un stil vintage;

Veioză SLV Brenda, LED 11W, h40cm, încărcare wireless, USB, argintiu-alb

Cele mai bune veioze

Vezi AICI preț

Una dintre cele mai bune veioze care permite un efect de iluminare omogen. Dispune de o conexiune cu USB pentru alimentarea dispozitivelor tale. De asemenea, are funcție de încărcare wireless pentru smartphone.

Tehnologie: LED;

Material: aluminiu;

Durată de viață: 50.000 ore;

Clasă de protecție: IP20;

Dimensiuni: 17.6×17.6x40cm (LxWxH);

PLUSURIMINUSURI
poți plasa telefonul pe suprafața specială a veiozei, iar încărcare inductivă a bateriei va începe;designul este mai potrivit pentru o sufragerie modernă;

Cele mai bune veioze ajustabile pe înălțime

Unul dintre tipurile de veioze extrem de populare sunt cele ajustabile pe înălțime. Datorită acestei caracteristici, ai posibilitatea să te bucuri de o vizibilitate bună în timp ce citești sau te ocupi de anumite activități, chiar și cu lumina stinsă în cameră. 

Veioză Kartell Aledin Dec design Alberto & Francesco Meda, chihlimbar transparent

Cele mai bune veioze

Vezi AICI preț

Acest model este o lampă de birou cu un abajur definit de o decorațiune fațetată, ceea ce permite o rază luminoasă largă și creează o atmosferă plăcută și intimă. Design de Alberto & Francesco Meda. 

Tehnologie: LED;

Material: Policarbonat + Aluminiu;

Alte caracteristici: Structură din policarbonat;

Dimensiuni: 21 x 113 cm (L x H);

PLUSURIMINUSURI
culoare unică de chihlimbar transparent;
clasă de protecție: IP20;
este mai potrivită pentru zona biroului, decât pentru noptieră;

Veioză Kartell Aledin Tec design Alberto & Francesco Meda, transparent

Cele mai bune veioze

Vezi AICI preț

O lampă de ultimă generație cu un abajur plat, care oferă o lumină puternică, directă. Are o structură din două brațe și emană o luminozitate de 600 de lumeni. Culoarea sa transparentă o face perfectă pentru orice stil interior. Design de Alberto & Francesco Meda.

Tehnologie: LED;

Material: Policarbonat + Aluminiu;

Dimensiuni: 21 x 113 cm (L x H);

PLUSURIMINUSURI
structură din policarbonat;
clasă de protecție: IP20
este mai potrivită pentru birou;

Veioză Ideal Lux Newton TL1, 1x60W, 17x55cm, negru

Cele mai bune veioze

Vezi AICI preț

Abajurul este realizat din metal cromat cu finisaj negru, ceea ce îi oferă o eleganță aparte. Interiorul abajurului are o suprafață emailată albă. 

Tehnologie: Standard;

Material: Metal;

Dimensiuni: 17x55cm;

PLUSURIMINUSURI
braț și abajur ajustabil;
grad de protecție IP20;
se potrivește mai mult unui stil romantic, vintage;

Cum aleg o veioză bună?

Cu siguranță te-ai întrebat cel puțin odată în viață: „oare ce veioză să cumpăr?”. Alegerea este una destul de complicată, mai ales dacă îți dorești un produs de o calitate premium, dar și cu un design unic. 

TIPUL DE VEIOZĂ – ai la dispoziție veioze pentru birou, pentru baie, dormitor, living sau hol. Acestea pot avea caracteristici diferite, precum lipsa firului de alimentare, picioare reglabile și multe altele. 

FUNCȚIONALITATE – ia în considerare locul unde o vei pune și la ce îți va folosi. Unele modele se pot așeza chiar și în spații exterioare, cum ar fi terasă sau balcon. Dacă ai nevoie de o veioză pentru citit, pate că cea ajustabilă pe înălțime va fi exact ce îți trebuie.

DESIGN – acesta este foarte important, deoarece, ai nevoie de cea mai bună veioză pentru casa ta, care să se potrivească stilului de amenajare ales. Găsești modele vintage, industriale, moderne sau clasice. De asemenea, ai siguranța că un produs are o calitate premium, atunci când este gândit de cei mai cunoscuți designeri. 

DIMENSIUNI – dacă veioza urmează să fie amplasată pe o măsuță de lângă canapea, pe noptieră sau pe podea, trebuie să iei în considerare dimensiunea pentru a te asigura că încape. 

MATERIALE – o veioză de lux, calitativă, va avea întotdeauna cele mai bune materiale în compoziția ei. Dacă te orientezi spre producători renumiți, ai siguranța că aceștia au depus tot efortul pentru a-ți oferi un produs care merită orice investiție. 

Mărci recomandate de Sensodays

Pe lângă topurile de veioze pe care le poți lua în considerare, trebuie să alegi cu atenție și producătorul acestora, deoarece, în practicile lui stă calitatea produsului tău. Există o varietate de branduri care aduc pe piață modele unice, în colaborare cu designeri cunoscuți la nivel mondial. O astfel de veioză se va asigura că livingul tău arată exact ca în revistele de lux. În plus, ai garanția că te bucuri de un produs mult timp de acum încolo și nu este doar o achiziție trecătoare.

Marca Kartell

Kartell este considerat un brand de renume al design-ului italian în toată lumea. Încă din 1949, când compania a fost înființată se bucură de un succes răsunător în ceea ce privește decorațiunile interioare și nu numai. 

Un mare plus al brandului constă în colaborările frecvente cu designeri internaționali pentru a obține produse cât mai distincte și mai unice în lume, care să fie pe placul tuturor privitorilor. Astfel, au luat naștere veiozele cu forme unice, culori deosebite și tehnologii inovatoare, cunoscute pentru durabilitatea și calitatea lor de necontestat. 

Compania se află într-un proces continuu de inovare și dezvoltare a produselor, din toate punctele de vedere. Veiozele Kartell fără fir de tip „Battery”, „Big Battery”  și „Space” sunt dovada acestor performanțe ale brandului.  

Prețurile produselor sunt variate și pot ajunge la sume destul de ridicate, însă reprezintă o investiție care merită atenția ta. 

Marca Ideal Lux

Fondată în 1974, Ideal Lux se naște ca o necesitate a creării unui produs actual, dar în același timp, accesibil pentru o gamă largă de public. Brandul se bucură de o varietate mare de stiluri, adecvate tuturor gusturilor și nevoilor, pentru ca orice încăpere să devină o operă de artă. 

Veiozele au de la cele mai simple și mai clasice modele, până la forme decorative spectaculoase. Prețul acestora este unul accesibil pentru toți iubitorii de frumos și calitate. 

Marca Artemide

Artemide este unul dintre liderii mondiali în sectorul iluminatului rezidențial. Viziunea brandului este de a oferi oamenilor produse emblematice obținute în urma colaborării cu cei mai faimoși designeri internaționali. 

Prețurile produselor sunt diferite, în funcție de caracteristicile deosebite pe care le au. Acestea pot ajunge până la sume destul de mari, însă nu se mai poate vorbi de o simplă veioză, ci de o operă de artă.  

Cum se folosește o veioză

Veiozele sunt printre cele mai utilizare obiecte dintr-o locuință. Părerile cumpătărotilor sunt de multe ori împărțite în ceea ce privește tipul de funcționare pe care îl au, unii preferând alimentarea cu fir, alții nu. 

Indiferent care este alegerea ta, nu trebuie să urmezi indicații foarte riguroase în ceea ce privește folosirea unei veioze. De cele mai multe ori, în cazul în care au fir, ele se introduc în priză și pot fi aprinse. Cele cu bec LED nu permit schimbarea acestuia, așa că trebuie să te uiți pe specificații, pentru a vedea cât de rezistente sunt și cum se încarcă. 

Curățarea lor se face foarte ușor, cu o cârpă uscată și curată. Evită să folosești produse chimice, care pot strica finisajele sau culoarea. 

Așadar, acestea sunt cele mai bune veioze, branduri și sfaturi pe care le poți lua în considerare în achizițiile tale viitoare!

Surse foto: Shutterstock.com, Sensodays.ro

Întrebări și răspunsuri frecvente despre veioze

Care sunt cele mai bune veioze pentru birou?

Alege modelele ajustabile pe înălțime, deoarece, te vor ajuta să îți setezi lumina perfectă nevoilor tale.

Există veioze pentru baie?

Da! Modelele fără fir sunt rezistente la umiditate și sunt încărcate prin intermediul unui cablu USB.

Ce veioză se potrivește unui living modern?

Veioza trebuie aleasă în funcție de viziunea ta asupra designului interior. Se va potrivi orice model care iese în evidență prin unicitate.

Care sunt cele mai bune veioze pentru noptiere?

Orientează-te spre modelele de dimensiuni mai mici și cu lumină caldă, pentru a avea o atmosferă cât mai plăcută.

Cum aleg veioza perfectă?

Ia în considerare stilul de amenajare din casă, designul ei, materialele, producătorul și puterea de iluminare.