Cum să alegi parfumul de maşină potrivit – 5 tips & tricks

Odorizant auto din metal cu parfum Maison Berger si Max Benjamin

O zi calda de vara, masina care a stat in soare, cu geamurile inchise. Sau in ger, sau in ploaie. Petrecem (prea) mult timp in masina, de ce sa nu inspiram un aer curat si placut, care sa ne inspire in calatoriile noastre?

Solutia ideala o găseşti pe SensoDays, acolo unde ai o oferta variată de odorizante auto originale si elegante.

Practice, utile şi versatile, acest tip de odorizante asigură un aer proaspăt, de calitate, îndepărtează mirosul de tutun sau animale şi, prin aromele si intensitatile alese, ne aminteşte totodată şi de vreo destinaţie exotică.

Fie că pleci în curând în vacanţă, fie că te-ai întors din concediu şi doreşti să păstrezi “acel aer” relaxat, intră pe site şi descoperă selecţia extinsă de odorizante premium.

Aşadar, citeşte mai jos la ce aspecte să fii atent atunci când îţi cumperi odorizante de maşină premium. Spre deosebire de variantele din supermarket, acestea sunt de o calitate superioară şi vin cu o mulţime de caracteristici care să îţi facă alegerea mai uşoară.

Arome diverse, în funcţie de preferinţă şi destinaţie

Imaginează-ţi cum ar fi ca in fiecare lună să călătoreşti într-un loc nou. Chiar dacă, fizic, nu se poate, odorizantele de maşină te ajută să îţi împlineşti cel puţin parţial acest vis. Parfumurile cu arome fructate, exotice sau cele orientale – fiecare dureaza aproximativ patru saptamani – alege câte unul pentru fiecare luna şi vei schimba instant cadrul olfactiv al maşinii tale.

Ce zici de odorizantul de maşină Berger Fleur de Citronnier, cu note energizante şi proaspete de citrice sau un produs Max Benjamin French Linen Water cu arome de lavandă şi portocală?

Odorizant masina cu parfum proaspat floral

Stilul contează

Da, odorizantele de maşină sunt în principal despre calitatea aerului şi parfum, dar să nu uităm nici de stil. Vestea bună este că odorizantele premium de pe SensoDays au un design original, conceput special pentru a se potrivi interiorului maşinii tale.

De exemplu, difuzorul odorizantului de maşină Berger Vent d’Ocean este realizat din metal, cu design în formă de fagure, logo-ul brandului fiind gravat pe partea frontală a produsului.

În aceeaşi notă, toate odorizantele Max Benjamin au un concept original, care aminteşte de volanul unei maşini vintage.

Odorizant auto premium

Caracteristicile speciale – un bonus important

Criteriile importante nu se opresc la arome şi design, aşa că fii atent şi la caracteristicile oferite de acel produs. Odorizantele premium de pe SensoDays vin mereu cu proprietăţi practice şi utile deopotrivă, cum ar fi îndepărtarea mirosurilor de tutun sau de animale.

Maison Berger oferă odorizant Anti-Tabac, cu note lemnoase de cedru şi ambră sau odorizant cu disc ceramic cu parfum anti-miros animale, cu note florale şi fructate.

Odorizante auto metalice cu magnet Maison Berger

Seturile de rezerve pentru odorizantele de maşină – mai practice şi mai accesibile

Dacă înţelegi deja importanţa unui odorizant de maşină, fii practic şi achiziţionează-ţi direct un set de rezerve. Astfel, nu vei fi prins pe picior greşit, o vei folosi pe prima şi o vei păstra pe cea de-a două în maşină. Nu de alta, dar de acum te aşteaptă drumuri lungi până la destinaţia de vacanţă, aşa că trebuie să fii pregătit şi în acest sens.

Tocmai de aceea, alege, de exemplu, rezervele ceramice odorizante Berger Jasmin Precieux.

Până şi odorizantele de maşină “spun” o poveste

Trăim în secolul vitezei, dar şi al creativităţii, iar marile branduri oferă nu doar simple odorizante, ci şi o întreagă poveste ţesută în jurul acestora. Aşadar, ţine cont şi de acest aspect. Intră pe SensoDays, citeşte despre arome şi parfum, studiază forma şi designul, vezi dacă rezonezi cu scenariul creat în jurul odorizantului respectiv şi alege-ţi preferatul.

Max Benjamin a distribuit deja “în rolurile principale” aromele de ghimbir, rodie albă, lămâie siciliană. În plus, a setat cadrul lângă Marea Mediterană şi sub un cer senin, numai bine pentru a le descoperi şi încerca şi tu, după bunul plac.

Sau si mai bine, vino in showroom-urile SensoDays sa le testezi direct.

Odorizant masina Max benjamin