Igiena modernă pentru toalete – sisteme speciale de spalare

Igiena modernă pentru toalete – sisteme speciale de spalare
Nu schimbăm prea des vasul toaletelor, aşa că e posibil să nu fi aflat despre noul trend în designul şi totodată igiena acestor obiecte, şi anume toaletele fără margine.

Chiar dacă în exterior aspectul nu pare mult schimbat, odată ce ridici capacul, vei vedea că vasul arată mult mai curat, mai mare şi mai diferit. Dacă vrei să cumperi un vas de toaletă nou şi eşti la capitolul “documentare”, iată mai jos câteva beneficii importante ale acestor toalete fără margine, dar şi câteva aspecte “tehnice” ale unor branduri din a căror ofertă ai putea alege.

Un aspect mai curat din punct de vedere estetic, dar mai ales igienic

Spălarea vasului de toaletă este mult îngreunată de prezenţa acelei margini care te împiedică să cureţi aşa cum ar trebui. Dacă pe exterior e simplu, pe interior trebuie să foloseşti o perie sau un burete care, oricum, nuIgiena modernă pentru toalete – sisteme speciale de spalare pot curăţa toate bacteriile, calcarul şi murdăria de sub marginea vasului. O toaletă fără această margine arată mult mai bine, fiind totodată mult mai uşor de întreţinut.

Toaletele fără margine se menţin curate mai mult timp

Spre deosebire de toaletele clasice, vasele fără margine folosesc o tehnică de spălare cu jet de apă care curăţă mai eficient întreaga suprafaţă. Aşadar, scade riscul de calcar sau bacterii care să rămână sau care să se depoziteze pe vasul toaletei.

Vasele de toaletă fără margine reprezintă o tehnologie nouă

Nu ţi-ai dori ca, în orice domeniu, să deţii cea mai bună tehnică, Igiena modernă pentru toalete – sisteme speciale de spalaredisponibilă pe piaţă în acel moment?

Ei bine, la capitolul “toalete”, acesta este prezentul şi viitorul. Beneficiind de o tehnologie nouă, net îmbunătăţită, vasele de toaletă fără margine sunt durabile, viabile, estetice şi cu mult mai multe beneficii decât toaletele clasice.

Pe Sensodays.ro, brandurile internaţionale au implementat şi ele această nouă tehnologie în produsele specifice. Vezi mai jos cum a ales fiecare producător să se diferenţieze şi ce facilităţi te-ar putea convinge.

Villeroy&Boch – Direct Flush

Vasele de toaletă fără margine de la Villeroy&Boch oferă şi ele un design nou, atrăgător şi un sistem ce poate fi încorporat cu uşurinţă în orice baie. Spălarea vasului se face mult mai uşor, însă diferenţa oferită de acest brand vine tocmai la capitolul “jet de apă”.

Inovaţia Direct Flush vine din debitul de apă optim pentru un efect de spălare maxim. Spre deosebire de alte toalete fără margine unde fluxul de apă poate nu este cel suficient, aici interiorul vasului este complet spălat cu un jet de apă potrivit şi eficient.

Duravit – Rimless

Toaleta fără margini propusă de Duravit prezintă eficienţă maximă pe mai multe categorii: tehnica de spălare, design, durabilitate, confort şi igienă. Toate pentru a completa imaginea unei toalete cu răspunsuri la toate problemele ce pot să apară.

Cea mai spectaculoasă noutate este tehnologia eficientă de spălare Duravit Rimless. Această tehnică demonstrează că geometria, mecanica fluidelor şi designul se pot combina cu succes. Suprafaţa deschisă a vasului permite o spălare inovatoare şi puternică: apa curge sub forma unui arc orizontal, apoi vertical, înainte de a spăla întregul vas, fără a stropi cu apă.

AquaBlade de la Ideal Standard

Noua tehnologie a fluxului de apă AquaBlade setează noi standarde în acest domeniu. Vasele de toaletă de la Ideal Standard au încorporată tehnica Aquablade, cea care le face mai curate, mai silenţioase şi cu un design mai inteligent.

Vasul AquaBlade are o margine foarte subtire, care permite jetului de apa sa curga uniform si cu presiune mai mare. Suprafaţa vasului este curăţată şi spălată în proporţie de 95%, iar toaletele sunt cu până la 25% mai silenţioase decât alte modele asemănătoare. În plus, designul mai inteligent face ca aceste produse să aibe o tehnică a fluxului de apă care să asigure o spălare mai eficientă comparativ cu cea a toaletelor clasice.

Kolo – Rimfree

Rimfree de la Kolo reprezintă o soluţie inovativă care simplifică mult procesul de curăţare al toaletelor. Vasele sunt special concepute astfel încât să nu aibă nicio margine sau bordură, scăzând riscul bacteriilor, murdăriei sau al calcarului.

Secretul constă în forma specifică a vasului de toaletă Kolo. Fluxul de apă vine dintr-un orificiu special şi este distribuit în mod precis pe întreaga suprafaţă a vasului interior. Astfel, se asigură o igienă optimă, pentru mai mult timp, fără a folosi agenţi de curăţare prea agresivi.

Globo – Senza Brida

Formula inovatoare Senza Brida de la Globo se aplică cu succes pe produsele din ceramică şi are în centru fluxul de apă care iese dintr-un punct fix, din spatele vasului. Acest aspect asociat cu eliminarea marginii face ca igiena şi curăţarea acestui tip de toaletă să fie la cote maxime.

Jetul de apă vine silenţios, într-un flux circular, acoperind şi spălând toată suprafaţa vasului de toaletă. În plus, forma aleasă sprijină acest flux de apă optim pentru o igienă excelentă.

VitrA – Rim-Ex

O singură curăţare este suficientă în cazul vasului de toaletă de la VitrA. Datorită tehnologiei Rim-Ex, vasul este spălat mult mai uşor: cuva interioară nu este prevăzută cu nicio margine, ceea ce face ca acest design să fie cu 95% mai igienic decât alte toalete clasice.

Şi aici repartizarea jetului de apă şi curgerea fluxului de apă sunt două puncte esenţiale, Rim-Ex având toate atuurile şi specificaţiile necesare tocmai pentru ca spălarea să se facă într-un mod optim şi eficient.

Toate aceste branduri vin cu o mulţime de produse în cadrul Sensodays.ro, locul în care trebuie să îţi faci şi tu cumpărăturile. În aproximativ 1.000.000 de case din România există cel puţin un produs Sensodays, iar pe site apar periodic branduri noi, de talie internaţională, cu produse care mai de care mi interesante. Alătură-te şi tu comunităţii Sensodays.ro!