Ai nevoie de ajutor pentru achizitionarea unui vas de wc? Consulta ghidul nostru pentru a face alegerea potrivita. Vezi AICI >>

Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Vase WC, Vitra - 3 produse cu preturi incepand de la 503 lei pana la 653 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 3

Vase WC - TOP 10 producatori

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 3

Baie cu obiecte sanitare VitrA


Compania VitrA


   VitrA furnizeaza milioane de piese ceramice sanitare in fiecare an. Peste 50% din productie este vanduta in strainatate, printr-o retea de distributie puternica, cu peste 150 de showroom-uri si 2000 puncte de vanzare, in peste 75 de tari de pe 5 continente. Compania VitrA are sediul in Turcia si produce obiecte sanitare din ceramica de toate tipurile cat si baterii, placi ceramice si mobilier de baie. Face parte din grupul international Eczacıbaşı Group, o corporatie multinationala. Compania lucreaza cu designeri faimosi ca de exemplu Ross Lovegrove, Matteo Thun, Ambrogio Rossari, grupul German NOA si Inci Mutlu.

   Totul a inceput in 1942 in Istanbul (cartierul Kartal), unde o echipa de 8 oameni a pus bazele unui atelier de produse din ceramica, ce nu puteau fi importate in Turcia datorita restrictiilor impuse de al doilea razboi mondial. Dupa razboi, renasterea economica a fost insotita de un proces accelerat de dezvoltare si o crestere exponentiala a cererii de obiecte sanitare de ceramica. Astfel, in 1958, a fost inaugurata prima fabrica moderna de ceramica sanitara, completata in 1979 cu o unitate de productie a bateriilor. Astfel, micul atelier din Kartal a devenit unul din cei mai importanti producatori pe plan international, oferind o gama completa de produse pentru baie. Multe lucruri s-au schimbat din 1942, dar VitrA a reusit sa imbine cu succes traditia si modernitatea, aducand baia turceasca in secolul 21. Produsele VitrA sunt utile si mereu in ton cu moda datorita designului atemporal, de o calitate exceptionala dar si foarte accesibile in acelasi timp.Lavoar tip bol Memoria

Productie internationala


    Cea mai mare unitate de productie a VitrA este situata in Bilecik Turcia. Aici sunt produse in fiecare an 5 milioane de obiecte sanitare ceramice, 3 milioane de baterii, 2.5 milioane de accesorii de baie si 20.1 milioane de metri patrati de placi ceramice. Infiintata in 1977 si complet renovata in 1995, acest megacomplex este una din primele unitati de productie din lume din punct de vedere al calitatii, tehnologiei si cantitatii.

Tehnologia avansata include turnare de inalta presiune, matrite cu uscare rapida, roboti de turnare si sisteme cu coduri de bare. Tot in Turcia, in Istanbul, VitrA are o fabrica de productie de mozaic, placi de sticla, gresie decorativa si produse complementare, unde sunt produse anual 3.35 milioane de metri patrati.


    Din 1991 VitrA a deschis o uzina de produse acrilice in Gebze - Kocaeli, Turcia, care produce anual peste 350.000 de obiecte diverse, de la cazi de baie la cadite de dus, cabine de dus si sisteme de dus.

   Cea mai noua unitate de productie de obiecte sanitare VitrA este in Serpukhov, Rusia. Aceasta are o capacitate anuala de 250.000 de piese ceramice mari. Aici sunt produse anual 3.2 milioane de metri patrati de placi ceramice si mozaic.

Baterie lavoar VitrA


    In anul 2008 Eczacıbaşı's Building Products Division devine actionarul majoritar al companiei Burgbad, liderul pietei in sectorul European de mobila de lux pentru baie. Burgbad are o capacitate de productie de 250,000 de module in cele trei fabrici din Germania (Schmallenberg, Greding si Allmenrod Lauterbach) si din Franta (Nogent-le-Roi), iar in 2010 cumpara productia de mobila de bucatarie Intema Mutfak.

   In 2006 compania germana Engers Keramik, o companie proeminenta pe piata germana de placi ceramice, cu o productie de 2,3 milioane de metri patrati, se alatura grupului Eczacıbaşı Building Products Division, care achizitioneaza in 2007 si o cota de 51% din actiunile V&B Fliesen, divizia de placi ceramice a companiei Villeroy&Boch, una dintre cele mai vechi si mai cunoscute branduri pe piata ceramicii. V&B Fliesen produce 10 milioane de metri patrati de placi ceramice anual, la cele doua fabrici din Germania (Merzig si Mettlach) si din Franta (La Ferté-Gaucher).


Design premiat!

   Produsele VitrA au obtinut multe premii interne si internationale, inclusiv premiul de design Wallpaper pentru cea mai buna baie, un premiu Elle Decor, Good Design Award, Red Dot Design si nu mai putin de trei premii iF Design pentru excelenta in produs si design de calitate. Designul este in centrul brandului VitrA. Pentru a aduce milenii de traditie si cultura in ceramica, VitrA a reunit o echipa de designeri ce cauta in permanenta noi directii si tendinte in baie si placari ceramice. VitrA nu creeaza momente trecatoare, ci este interesata de longevitatea colaborarii si de cultivarea relatiilor in timp. Aceasta abordare a facut ca VitrA sa fie recunoscuta pe plan international pentru ideile sale estetice sofisticate si conceptele bine puse la punct, ce au castigat de-a lungul timpului atat increderea consumatorilor cat si a prestigioaselor comitete de design din intreaga lume.


Reddot Design Award 2012 Good Design Award IF Design Awards Plus X Awards Design Plus Award Interior Innovation Awards Iconic Awards 2013 Good Design Award 2012