Împrospătarea aerului în casă pentru sănătatea și starea ta de bine!

Împrospătarea aerului în casă pentru sănătatea și starea ta de bine!

Aerul pe care îl respiri trebuie să aibă o calitate foarte bună, deoarece sănătatea ta și a celor dragi este pe primul loc. Majoritatea timpului dintr-o zi este petrecut în casă, unde au loc tot felul de activități, de la gătit, întreținerea curățeniei, până la relaxarea într-o baie de aburi și multe altele. Ei bine, toate acestea pot afecta aerul din interior. De aceea, trebuie să știi că dezinfectarea și îmbunătățirea lui poate fi realizată în mod facil, dacă ai la îndemână ajutorul potrivit!

Împrospătare aer în cameră – sfaturi și beneficii

Unele dintre principalele lucruri de care trebuie să ții cont atunci când vrei să te bucuri de un aer curat în propria locuință se referă la curățenie, dezinfectare, schimbarea lenjeriei de pat, curățarea covoarelor și, desigur, aerisirea camerelor. Deși aceste activități sunt foarte benefice pentru sănătate, nu te vor ajuta în totalitate, deoarece substanțele chimice și aburii degajați afectează în mod direct calitatea aerului, la fel și poluanții din mediul exterior. 

Împrospătarea aerului din casă poate fi realizată prin mai multe mijloace și are diverse soluții, însă una dintre cele mai inovatoare este lampa catalitică. Acesta atrage moleculele de impurități și le distruge, împiedicând refacerea lor. Astfel, te poți bucura de un miros plăcut al camerelor, dar și de o tehnologie extrem de eficientă care are grijă de sănătatea ta. Un mare plus al acestei invenții este faptul că poate funcționa cu combustibil neutru, adică fără miros, sau cu unul îmbogățit de uleiuri esențiale. Mai mult decât atât, se poate folosit în preajma copiilor, a persoanelor cu diverse alergii sau a animalelor de companie.

Unul dintre cele mai potrivite locuri pentru amplasarea ei este biroul personal, unde cu siguranță simți nevoia de a respira aer curat, mai ales când lucrezi o zi întreagă de acasă. Lampa te va ajuta la oxigenarea creierului, la sporirea concentrării și atenției și va diminua durerile de cap sau stările de disconfort. 

Lampa catalitică Berger este o idee revoluționară și naturală de dezinfectare, împrospătare și purificarea aerului. Mai mult decât atât, ea reprezintă și o decorațiune unică, cu un design foarte atragator și la modă. Parfumurile pentru aceasta sunt realizate de către parfumieri specializați, pentru ca tu să te bucuri de cele mai îmbietoare mirosuri. 

Împrospătarea aerului – decorațiunile la care poți apela

Împrospătarea aerului în casă pentru sănătatea și starea ta de bine!

Pe lângă lampa catalitică, împrospătarea aerului din cameră se poate realiza și cu ajutorul unor difuzoare de parfum. Iubitorii de animale se vor bucura de un parfum unic cu molecule speciale care neutralizează mirosurile neplăcute lăsate de prietenii lor patrupezi. Acestea se pot amplasa în living pentru a crea o stare profundă de confort, dar nu numai. Atunci când sunt folosite în dormitor, difuzoarele electrice sunt silențioase, ajută la îmbunătățirea calității somnului și la o trezire ușoară și plăcută. 

Chiar și lumânările parfumate devin o plăcere pentru iubitorii de mirosuri rafinate. Pentru un plus de relaxare și confort, pot fi aprinse în baie, creând astfel o atmosferă unică și romantică. Mai mult decât atât, pot fi folosite pentru eliminarea fumului de țigară și a mirosului animalelor de casă. 

Pe lângă faptul că îți oferă un aer proaspăt, curat și mirosuri îmbietoare, produsele sunt decorațiuni cu adevărat impresionante prin designul unic și calitatea lor. 

Dacă vrei să transformi încăperile din casa ta atât la nivel vizual, cât și olfactiv, Black Friday 2021 este momentul perfect pentru a face acest lucru, deoarece produsele tale preferate sunt la preț redus!

Așadar, ia în considerare informațiile de mai sus și bucură-te de încăperi curate, un aer sănătos și relaxare!

Surse foto: Shutterstock.com, Sensodays.ro

Întrebări și răspunsuri frecvente despre împrospătarea aerului din casă

Unde este utilă lampa catalitică?

Aceasta are cele mai bune rezultate atunci când este folosită în spații închise, precum biroul sau livingul.

Cum se alege mirosul pentru difuzor sau lumânarea parfumată?

Această decizie îți aparține în totalitate! Poți opta pentru un produs cu eficiență împotriva mirosurilor neplăcute sau pentru unul care îți oferă un parfum îmbietor, pe gustul tău.

Cum se întreține lampa catalitică?

Lampa catalitică nu are nevoie de curățare. În schimb, uleiul trebuie să fie completat periodic.