Cada de baie neagră – trendul momentului în designul băii

Cada de baie neagra Besco Goya

Tendinţele în design se schimbă constant şi, uneori, acestea urmează direcţia poate cea mai puţin aşteptată. Aşa se face că, mai nou, sunt în mare trend căzile negre. Dacă şi pe tine te plictisea albul sau culorile deschise, iată că acum poţi fi mult mai inventiv în alegeri, optând pentru piese la modă, nuanţe închise şi tot felul de forme şi combinaţii inedite.

Anul 2019 a fost şi este în continuare unul revoluţionar în acest sens şi asta pentru că accesoriile, obiectele din baie, faianţa sau gresia au devenit mult mai prezente şi importante datorită culorii. Bineînţeles, cada de baie neagră a fost ca “cireaşa de pe tort” pentru că mulţi au considerat-o acea piesă unică, spectaculoasă, capabilă să scoată din anonimat o baie altminteri anostă.

În cazul în care vrei să urmezi şi tu un astfel de trend, află că startul s-a dat deja pe SensoDays, locul în care găseşti o mulţime de modele de căzi negre. Iată mai jos câteva dintre cele mai frumoase produse care să-ţi facă alegerea mai uşoară, dar şi mai inspirată.

Cada free-standing Besco Victoria cu mască culoare neagră

Tonurile de gri şi cenuşiu merg perfect cu negrul, aşa că alege cada free-standing de la Besco dacă vrei un astfel de design inedit şi în baia ta. Cada free-standing Victoria are un farmec aparte şi asta pentru că păstrează ceva din stilul englezesc din a doua jumătate a secolului XIX şi prima parte a secolului XX.

Cada freestanding alb-negru Besco Victoria

Cada free-standing Besco Goya Black & White

Dacă îţi plac formele ceva mai diferite, dar şi suprafeţele netede, fără pori, atunci varianta aceasta de cadă free-standing de la Besco ar putea fi varianta perfectă pentru tine. Cazile Goya sunt produse speciale, cu o durabilitate mare şi rezistenţă la decolorare, aspectul estetic fiind şi el unul foarte apreciat.

Cada free-standing neagra Besco Goya
Cada freestanding neagra Besco Assos

Cada free-standing Besco Assos Black & White

Pentru anul 2019, designerii s-au “jucat” cu formele şi în ceea ce priveşte cada aflată acum în tendinţe. Dacă şi pentru baia ta îţi doreşti ceva în trend, ce zici de această cadă free-standing Assos de la Besco? Şi ea cu o suprafaţă netedă, fără pori, cada Black&White are o formă geometrică mult mai bine definită ceea ce o face cu atât mai atractivă.

Cada retro free-standing Besco Otylia cu picioare crom, interior alb, exterior negru

Te surprinzi uneori admirând căzile retro din firmele de epocă? Ei bine, de acum poţi retrăi momentul ăsta ori de câte ori intri chiar în baia ta. Besco, prin modelul Otylia, propune o cadă retro, în forma şi designul acelor timpuri, dar de astă dată într-o nuanţă inedită, la modă, şi anume negrul.

Cada freestanding retro alb-negru cu picioare crom Besco Otylia

Cada freestanding Besco Gloria Glam, Graphite

Cada Gloria Glam finisaj Graphite

În cazul în care îţi este greu deocamdată să faci trecerea la o cadă neagră, tot la Besco, pe Sensodays.ro, poţi găsi acest model de cadă free-standing Glam, în culoarea grafitului. Elegantă, deosebită ca nuanţă, dar şi ca formă, cada este finisata şi cu un strat gelcoat cu proprietăţi antibacteriene.

După cum vezi, SensoDays este locul perfect în care îţi poţi folosi imaginaţia şi achiziţiona apoi o cadă neagră, “piesa de rezistenţă” pentru baia ta. SensoDays are în portofoliu o mulţime de branduri internaţionale, cel puţin un produs de pe site regăsindu-se în aproximativ 150.00 0 de case ale romanilor. Cu o asemenea carte de vizită, e timpul să intri şi tu pe site sau să le faci o vizită în showroomurile din Bucureşti!