De la Târgul Ambiente 2019, colecţia Manufacture Rock by Villeroy & Boch ajunge direct pe SensoDays

Colectia Manufacture Rock de la Villeroy&Boch

An de an, Târgul Ambiente 2019 este locul în care cei mai mari producători Home Décor îşi prezintă colecţiile, produse care mai apoi dau trendul şi setează noi şi noi standarde. Anul acesta, Villeroy & Boch a făcut senzaţie în Germania, la Frankfurt, cu Manufacture Rock.

Vestea bună este ca piesele acestei colecţii cu adevărat impresionante sunt acum disponibile pe SensoDays, site-ul numărul 1 în Home Décor, locul în care găseşti cele mai noi, inedite şi de calitate produse pentru casa ta.

Manufacture Rock transforma actul preparării, servirii şi decorării mesei într-o adevărată experienţa de design

Piesele Manufacture Rock sunt inspirate de straturile de rocă create acum milioane de ani, aducând în forma şi structura lor modele, tipare şi culori noi. Astfel, suprafeţele devin mai expresive, decoraţiunile mai originale, iar produsele mult mai aproape de artă.

Compoziţia coloristică – asul din mâneca unei colecţii de mare impact

Colecţia artizanală Manufacture Rock are în centru ardezia naturală. La nuanţa acestui material, însă, se adaugă şi altele care o complimentează şi o potenţează atât din punct de vedere al tonurilor coloristice, cât şi al materialului.

Aşa se face că, de exemplu, seturile de cafea sau cină Manufacture Rouge şi Manufacture Gris includ piese pictate manual, cu o “spirală” coloristică desăvârşită.

Manufacture Rock Desert
Manufacture Rock Rouge

Manufacture Rock Desert – inspirată din arta aborigenă australiană

Multe dintre piesele Manufacture Rock Desert aduc în prim plan elemente din arta aborigenă australiană, una dintre cele mai vechi din lume. Aşa numita “dot painting style”, dezvoltată în colonia artiştilor Papunya, se regăseşte astăzi în produsele Villeroy & Boch, oferindu-le o valoare încă şi mai mare.

Punctele albe şi roşii se îmbină armonios în modele fascinante pe suprafeţele aspre, transformând total orice obiect folosit la decorarea sau servirea mesei.

Efecte delicate de cupru în piesele pentru servirea şi decorarea mesei

Contrastul este o tehnică de mare efect în Home Décor, iar Manufacture Rock by Villeroy & Boch nu face excepţie de la regulă. Paharele de vin roşu, alb şi şampanie cuceresc prin forma, materialul şi nuanţele delicate de cupru, o alegere neobişnuită, dar de mare efect. În plus, structura brută a porţelanului din care sunt făcute paharele şi tacâmurile vin într-un contrast interesant cu eleganţa şi look-ul lor modern.

Manufacture Rock Desert
Manufacture Rock

Accesoriile – adevăratele puncte cheie ale colecţiei Manufacture Rock

Designul unic al accesoriilor dezvăluie suprafeţe în tonuri ceva mai închise cu modele de benzi de cupru, elementul surpriză şi definitoriu al acestor piese. Cele două vaze şi suportul pentru lumânări se aseamănă mai mult unor piese de artă, în mare parte graţie finisajului metalic fin.

Odată cu această colecţie fascinantă, Villeroy & Boch aduce mai aproape atmosfera şi calitatea regăsite până acum numai în restaurantele celebre. Intră pe SensoDays, vezi piesele Manufacture Rock, venite direct de la târgul din Frankfurt, şi transformă servirea şi decorarea mesei într-un ritual plin de expresivitate, armonie şi detalii surpriză.