Fă din casa ta o sărbătoare cu ornamentele de Crăciun de pe SensoDays

Decoratiuni de Craciun de la Villeroy&Boch

Am intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Sărbători, iar casa trebuie să fie şi ea în ton cu acest sezon festiv. Atmosfera specială în care împodobiţi bradul, primiţi invitaţii la masă şi vă bucuraţi în tihnă de zilele de vacanţă se construieşte pas cu pas, încă pe de acum, iar printre “trucurile” care funcţionează întotdeauna se numără şi decoraţiunile şi ornamentele de Crăciun.

Pentru asta nu trebuie să te aventurezi în zeci de magazine în căutarea celor mai frumoase decoraţiuni, ci doar să ai încredere în SensoDays!

Intră pe site sau vino în showroomurile SensoDays să îţi alegi ornamentele şi decoraţiunile preferate

Poţi face cumpărături inspirate chiar de acolo, din confortul casei tale, accesând site-ul SensoDays şi studiind toate produsele şi cadourile speciale din secţiunea Ornamente de Crăciun.

Şi, pentru că în această perioadă ne place să şi admirăm piese deosebite, să ne consultăm cu cei dragi, să simţim texturi diferite şi să admirăm culorile frumos îmbinate, ne poţi vizita şi la Showroom Băneasa (Strada Bilciureşti, nr. 20-22, sector 1).

Pe SensoDays ai o mulţime de ornamente şi decoraţiuni premium, inedite ca design şi concept – cadoul perfect pentru tine sau pentru cei dragi

Sărbătorile de iarnă ne reamintesc să ne punem pe noi pe primul loc şi să nu mai aşteptăm ca doar Moş Crăciun să ne aducă darurile mult dorite. Pe SensoDays ai o mulţime de idei de ornamente şi decoraţiuni care, transformate în daruri pentru tine, îţi vor bucura sufletul şi îţi vor pregăti casa de sărbătoare.

Până ajungi în showroom sau ai ceva mai mult timp să navighezi pe site, ce zici de această decoraţiune Villeroy & Boch Toy’s Delight Decoration Ball cu care să îţi decorezi bradul şi care să îţi aducă aminte de copilărie?

Sau poate mai mult ţi s-ar potrivi “lumea poveştilor de odinioară” pe care le vei auzi din nou aşa, în fundal, atunci când vei opta pentru acest set de 3 decoraţiuni Villeroy & Bosh Nostalgic Ornaments North Pole Express?

Decoratiune de Craciun
Ornamente de Craciun de la Villeroy&Boch

Şi, dacă nimic nu funcţionează sau pur şi simplu vrei cât mai multe astfel de “ornamente şi decoraţiuni magice”, achiziţionează şi acest glob de zăpadă Villeroy Boch Christmas Toys la care toţi prietenii se vor opri pentru a-l admira.

Pe lângă darurile de Home & Deco pe care să ţi le faci ţie, nu uita că toate aceste produse sunt potrivite şi pentru a le face cadou de Sărbători persoanelor dragi.

Aşadar, pentru prieteni, familie sau chiar colegi, poţi alege de pe SensoDays o decoraţiune cu Moş Crăciun şi săniuţa lui, Villeroy & Boch Christmas Toys Sleigh North Pole Express, o cutiuţă ornamentală cu motive de Crăciun, perfectă pentru orice cameră a casei, Villeroy & Boch Christmas Toys Children, sau chiar un set decoraţiuni ceva mai inedite pentru brad, setul Villeroy & Boch Toy’s Delight Decoration Tableware.

Intră în familia SensoDays şi alege acele decoraţiuni şi ornamente care anul acesta să spună cea mai frumoasă poveste de Crăciun

Crăciunul este poate cea mai frumoasă sărbătoare a anului şi, oricât de ocupaţi am fi în această perioadă, nu trebuie să uităm adevărata ei semnificaţie. Aşadar, să ne pregătim cum se cuvine cu decoraţiunile, ornamentele şi toate piesele premium de pe SensoDays. Cu 100 de branduri de top în portofoliu şi tot felul de promoţii şi oferte periodice, SensoDays se află astăzi în peste 200.000 de case ale românilor, prezentând mereu cele mai noi şi inedite colecţii, produse şi tendinţe din domeniul Home & Deco.