Decorarea mesei de Crăciun – misiune îndeplinită cu produsele de pe SensoDays

Decoratiuni pentru masa de Craciun

De Crăciun, cei dragi, familie şi prieteni, se strâng cel mai adesea în jurul mesei de sărbătoare. Acele câteva ore pe care le petrecem împreună, depănând amintiri sau aflând ultimele noutăţi ne bucură inimile şi ne încarcă de energie pozitivă.

Când toată această poveste de iarnă se ţese chiar în jurul căminului tău, iar ţie îţi revine poate cel mai important rol, cel al gazdei, e clar că nu poţi da greş cu produsele alese pentru decorarea mesei de Crăciun.

Fie că vorbim aici despre piese utile, fie că ne referim la obiecte decorative, care dau un plus de farmec întregului décor, trebuie să ştii că pe SensoDays găseşti cele mai frumoase produse pentru decorarea mesei de sărbătoare.

Transformă-te într-un mic cercetător şi fii cea mai bună gazdă!

Misiunea ta nu este una uşoară, însă cu siguranţă odată dusă la bun sfârşit zâmbetele şi aprecierile invitaţilor tăi vor fi cea mai bună răsplată. Şi, pentru că perioada următoare este una foarte aglomerată, SensoDays îţi vine în ajutor şi devine cel mai bun partener pe care l-ai putea avea pentru o masă de Crăciun de vis.

Aşadar, intră pe site la secţiunea Decorarea Mesei de Crăciun, “răsfoieşte” paginile site-ului şi alege cele mai potrivite piese sau vino în showroomurile din Bucureşti: Showroom Kitchen Eroilor (Strada Ştirbei Vodă, nr. 160-162, sector 1) sau Showroom Băneasa (Strada Bilciureşti, nr. 20-22, sector 1).

Mai ales acum, în preajma Sărbătorilor, cumpărăturile într-un astfel de loc au un farmec special: te plimbi printre rafturile frumos aranjate, admiri produsele inedite, fiecare cu povestea şi frumuseţea lui şi le alegi fix pe acelea potrivite ţie, dar şi invitaţilor pe care îi vei avea la masă.

Platou pentru servire etajat pentru Craciun
Platouri in forma de stea pentru masa de Craciun

Porţelan premium, motive tradiţionale şi multă bună dispoziţie pentru atmosfera de Crăciun

Pe SensoDays, colecţiile brandurilor internaţionale conturează perfect imginea celor mai frumoase Sărbători: farfurii, boluri şi platouri pentru cele mai delicioase preparate, căni şi farfuriuţe pentru vin fiert, ceaiuri aromate sau ciocolată caldă, dar şi tot felul de alte piese potrivite pentru decorarea mesei de Crăciun, toate speciale, realizate din porţelan premium.

Printre opţiunile de top s-ar putea regăsi acest set Villeroy & Boch Toy’s Delight Breakfast pentru două persoane, platoul etajat Villeroy & Boch Toy’s Delight sau poate chiar un bol Villeroy & Boch Winter Bakery Delight Star.

Pe lângă băuturile alese, şi forma paharelor face diferenţa, aşa că alege după utilitate, dar şi spectaculozitate

Vin, cocktail sau whisky, nu contează, pahare în forme inedite şi spectaculoase să fie! Dacă te ghidezi după regula asta şi optezi pentru piesele de lux de pe SensoDays nu ai cum să dai greş.

Nu de alta, dar paharele se vor transforma din produse necesare pe masa de Crăciun în mici piese decorative, al căror concept vor intriga toţi invitaţii.

Aşadar, alege de pe SensoDays paharele de vin LSA International Moya Balloon, potrivite si pentru cocktailuri, paharele Schott Zwiesel Basic Bar Motion Double Old Fashioned sau setul de pahare LSA Wine Prosecco!

Fii arhitectul mesei de Crăciun cu produsele de pe SensoDays potrivite pentru decorarea mesei de sărbătoare!

După cum vezi, masa de Crăciun este ca şi decorată, aşa că mai ai puţin până la a bifa şi această misiune. Nu-ţi mai rămâne decât să le achiziţionezi şi să le aşezi strategic întocmai ca un mic arhitect, mândru de toţi oamenii dragi pe care a reuşit să îi strângă alături, în jurul unei mese decorate cu pricepere, talent şi un strop de iubire.