Design living – 10 modele de livinguri cu poze

Living cu canaprea de colt Gamma Sound

Designul unui living este un proiect dificil: trebuie să fie gândit în cele mai mici detalii, pentru a crea o încăpere multifuncțională, confortabilă și reprezentativă pentru personalitatea și preferințele tale. Aici primești oaspeții și aici te relaxezi, fie singur, fie alături de familie sau prieteni. Aspectul desăvârșit al unui living de lux este dat de calitatea mobilierului din living și de formele perfecte ale fiecărui element din decor.

Am selectat pentru tine zece modele de livinguri cu poze și o serie de sugestii de amenajare ce te vor ajuta să-ți faci o idee cât mai clară despre ceea ce-ți dorești de la sufrageria ta.

Designul livingului perfect

O canapea este mai mult decât definiția ei. Este mai mult decât o mobilă capitonată, cu brațe și spătar, pe care se poate sta și dormi. Canapeaua perfectă îți oferă suportul de care ai nevoie în fiecare moment, indiferent că te uiți la un film, că citești o carte sau că vrei să dormi o jumătate de oră.

De asemenea, texturile dintr-o cameră de zi amenajată cu stil și rafinament dau profunzime încăperii și îmbie la atingere, creând o experiență senzorială completă. Corpurile de iluminat definesc și accentuează anumite zone, facilitând fiecare tip de activitate pe care o va găzdui livingul, adăugând un plus de farmec decorului. Obiectele decorative, tablourile și sculpturile potrivite sunt acelea care îți mulțumesc simțul estetic.

Designul livingului perfect se concepe cu atenție la detalii, respectându-ți nevoia de confort și preferințele: de rezultatul final depinde starea ta de bine, așa că în amenajarea camerei de zi nu există loc de compromisuri. Nici în realizarea canapelei de colț din imaginea de mai jos nu s-au strecurat compromisuri: pielea a fost lustruită manual iar structura rezistentă din lemn masiv dispune de un sistem ranforsat de plasă elastică. Italienii de la Gamma Arredamenti nu se dezmint când vine vorba de calitatea pieselor de mobilier de living: canapeaua Gamma Dandy Limousine completează cu succes designul unui living perfect.

Canapea de colt Gamma Dandy Limousine din piele naturala

Design de living modern

Când vorbim despre un living modern, ne gândim imediat la canapele și fotolii cu brațe drepte, mai subțiri sau mai groase, la fundaluri în culori neutre, cu accente cromatice intense și la spații luminoase.

Texturile lucioase și cele catifelate definesc interioarele moderne, așa că le poți integra ușor optând pentru candelabre și lustre cu finisaje strălucitoare și mobilier tapițat cu piele.

Bineînțeles, nu orice piele este potrivită. Noi îți recomandăm varianta de piele Zero Impact, de la Gamma Arredamenti, a cărei producție respectă mediul înconjurător, prin compensarea emisiilor totale de CO2 datorită programului de reîmpădurire. Pe lângă caracteristica ecologică, această piele mată are o textură pudrată, mătăsoasă și bogată ce îmbie la atingere.

Living modern cu lustra Lucis Karme

Living modern cu canapea si fotoliu Gamma Dandy Trench din piele naturala

Canapea si foroliu Sharon Gamma Arredamenti handmade in Italy

Design living elegant

Living clasic elegant cu plafoniera Eglo Traditional Imperial

Eleganța este un concept care se sustrage unei definiții concrete. Pentru unii înseamnă opulență, pentru alții simplitate. Pentru unii eleganța este atemporală, pentru alții depinde de trenduri și mode.

Noi credem că un living elegant trebuie să aibă un design atractiv, matur și sofisticat, indiferent de stilul decorativ. Acest lucru poate însemna ori o combinație rafinată de nuanțe, precum verde măslină, mahon și culoarea vinului, ori un fundal neutru bazat pe nuanțe de gri.

Poate însemna mobilier din lemn masiv, ornamentat, cu forme ușor arcuite și picioare în formă de labe de leu, dar poate însemna și un fotoliu cu un design original, tineresc, precum cel conceput de Giuseppe Vigano pentru Gamma Arredamenti, în colecția Dandy Home.

Eleganța poate fi găsită atât într-un living amenajat cu mobilier din lemn de esență exotică, cât și cu mobilier din policarbonat transparent colorat în masă, mai ales dacă vorbim despre măsuța cu capac Kartell Panier, concepută de celebrul duo de designeri francezi, frații Ronan & Erwan Bouroullec.

Living cu canapea si fotoliu Kartell Pop duo si masuta Panier

Iată și alte modele de livinguri elegante pentru inspirația ta:

Amenajare living Kartell Largo si fotoliu Joe Colombo cu lampadar Kabuki

Canapea premium Gamma Arredamenti Aston cu trei locuri piele nabuk

Living spatios cu canapea de colt Gamma Alfred piele alba naturala handmade

Living cu canapea premium Gamma Dandy Hollywood

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație ca să găsești designul livingului perfect pentr utine, ună la 021.407.34.34 sau fă o programare online pentru o ședință de consultanță gratuită cu specialiștii SensoDays.