Mic dejun romantic: Lucrurile pe care NU trebuie să le faci dacă vrei să-ți surprinzi partenerul + peste 50 de idei pentru inspirație

Mic dejun romantic

Micul dejun în pat sună exact ca ceea ce ți-ai dori să faci alături de persoana iubită într-o dimineață liberă… până ideea ta bine intenționată se transformă în cel mai mare coșmar al zilei. O jumătate de borcan cu jeleu de căpșuni pe așternuturile și pijamaua ta din satin nu va arăta tocmai plăcut. Dar, dacă înveți ce ar trebui să conțină micul dejun romantic pe care îl dorești, situația ar putea fi salvată. Experții recomandă să optezi pentru alimente care nu sunt atât de lipicioase (precum pancakes), cum ar fi omletă, iaurt și fructe proaspete.

Dar acesta nu este singurul sfat. Ce nu ar trebui să mai faci când organizezi o astfel de masă romantică afli din rândurile următoare.

Ce aspecte trebuie să iei în calcul când pregătești un mic dejun romantic la pat?

Probabil cel mai important lucru pe care trebuie să-l cauți când te gândești la a lua masa în pat este confortul. Ideea unui mic dejun romantic poate părea minunată, dar, în realitate, poate să nu fie practică, dacă nu te pregătești bine. Unde pui farfuriile? Ai o suprafață solidă pe care să așezi băuturile?

Nu există ceva mai rău pentru starea voastră de spirit decât o cafea vărsată în pat sau mâncare în așternuturi. De aceea, folosește o tavă sau un platou pentru a face din micul dejun luat în pat o experiență plăcută și de neuitat.

Pe lângă aceasta, asigură-te că ai suficiente perne pentru a vă sprijini spatele, mai ales dacă patul nu are un spătar moale.

Mic dejun romantic

Pentru a-ți surprinde partenerul sau partenera, cel mai indicat este să ai totul la îndemână înainte de a deschide ușa camerei. Ți se poate părea un lucru minor, dar face cu adevărat diferența. Momentul în care îl surprinzi pe cel drag este cel în care experimentează cea mai mare parte a bucuriei. Atunci ultimul lucru pe care ți-l dorești este să fugi din nou în bucătărie. Probabil de mai multe ori deoarece va fi greu să așezi totul pe o singură tavă. Așa că încearcă să aduci totul din prima. Întreaga idee este să vă bucurați împreună de un mic dejun romantic în pat, nu-i așa?

Legat de mâncare, cea mai bună idee este să alegi ceva practic, preparate nu prea complicate care pot fi servite în dormitor. De asemenea, recomandat este să pregătești totul pentru a fi gata de consumat. De exemplu, pâinea ar trebui să fie deja tăiată, iar untul și gemul întinse pe ea. În acest fel, eviți riscul de a murdări lenjeria și de a strica întreaga experiență. Poți adăuga pe platou fructe și o vază cu flori, care de obicei dau o stare de bine. Alături de cafea, mirosul lor va stimula simțurile.

Mic dejun romantic

Dacă dorești ceva mai special, poți găti felul său preferat de mâncare sau să pui pe platou și un mesaj de dragoste. Desigur, pentru cel mai romantic mic dejun indicat este să porți perechea preferată de pijamale din mătase.

Cele mai neobișnuite locuri unde poți lua un mic dejun romantic


Ce ai spune dacă ai alege ceva inedit pentru un mic dejun romantic în doi? Poate chiar la o oră la fel de neobișnuită, care să vă permită să vă bucurați de liniște, cântecul păsărilor și, bineînțeles, de răsăritul soarelui.

Iată câteva idei pe care le poți pune în practică pentru cel mai romantic mic dejun:

O masă în natură

O idee minunată pentru o zi caldă de vară, mai ales dacă iubești natura. Din fericire, există o mulțime de variante: poți alege un deal cu o panoramă de vis, o podgorie, o plajă sau un restaurant situat la poalele unui munte. În cazul primelor două variante, vă puteți bucura din plin de liniște, de compania celuilalt și nu este nevoie de foarte multe lucruri pentru a organiza un mic picnic.

Mic dejun romantic


În elicopter

Sigur, posibil să nu fie deloc comod și masa să nu fie tocmai bogată, dar priveliștea merită tot efortul, nu crezi? Dacă zborul are loc și la răsăritul soarelui, cu siguranță niciun alt mic dejun romantic nu se va ridica la nivelul acestuia.

Pe terasa blocului

Dacă nu ești o persoană matinală și preferi să nu te îndepărtezi prea mult de casă, te poți orienta către terasa blocului. Vei avea nevoie de masă și scaune, ori doar de cele din urmă, și de puțin ajutor în mutarea tacâmurilor.

Un restaurant la întâmplare

Poți trage la sorți din lista de localuri pe care încă nu ați apucat să le vizitați și să luați micul dejun acolo. Bineînțeles, nimeni nu poate garanta că mâncarea va fi pe placul tău și al partenerului sau partenerei, dar important este că sunteți împreună.

Idei pentru un mic dejun romantic

Un mic dejun romantic la pat poate fi un start minunat al zilei. Pentru a avea succes, indicat este să acorzi atenție detaliilor enumerate în rândurile de mai sus și să te bucuri de moment.

Dacă ești în lipsă de inspirație sau, pur și simplu, nu ai mai organizat niciodată o astfel de surpriză, te poți inspira și pune în practică următoarele idei:

Mic dejun romantic

Detalii și mai multe imagini >>>Mic dejun romantic

Detalii și mai multe imagini >>>Mic dejun romantic

Detalii și mai multe imagini >>>
Mic dejun romantic

Detalii și mai multe imagini >>>Mic dejun romantic

Detalii și mai multe imagini >>>

Pentru un rezultat spectaculos, alege tacâmuri speciale și pune pe fundal melodia voastră preferată. Asta te va ajuta să te relaxezi și să elimini emoțiile că lucrurile nu ar merge așa cum ai plănuit.

Sursa foto: Shutterstock.com, Picjumbo.com, Unsplash.com, Pexels.com, Pixabay.com, pinterest.com