SensoDays îţi urează Sărbători fericite!

globe_wide

Doar câteva zile până la Crăciun, aşa că febra cumpărăturilor este în toi. SensoDays este locul în care ai revenit mereu pentru a bifa ceva de pe lista de cadouri sau pur şi simplu pentru a-ţi face un dar de suflet şi practic în acelaşi timp. La fel se întâmplă şi acum, în aceste zile pline de agitaţie, nerăbdare şi emoţie.

În prag de sărbătoare, dorim să îţi mulţumim că, ori de câte ori un eveniment important se apropie, îţi aminteşti cu drag de SensoDays şi revii pentru cumpărături premium, cu o semnificaţie specială. Îţi mulţumim pentru că ne acorzi încredere şi te întorci periodic pentru a vedea ultimele noutăţi şi surprize pregătite pentru tine.

În toţi aceşti ani, principalul nostru obiectiv, bifat de fiecare dată, a fost introducerea unor branduri noi, de calitate, ale căror produse să te surprindă şi să te convingă să le încerci şi tu, în casa ta. În plus, cum inovaţia este de fiecare dată un punct în plus adus calităţii, ţi-am oferit şi produsele sau colecţiile inovatoare ale unor mari branduri internaţionale.

Gamma Arredamenti, Missoni Home, Hansgrohe, Steinberg, Kartell şi colecţiile lor practice, dar totodată surprinzătoare sunt doar câteva dintre exemple.

kartellXmas

Loialitatea, încrederea şi satisfacţia clienţilor noştri sunt esenţiale, aşa că suntem mereu aici, pregătind periodic campanii surprinzătoare, tematice, cu tot felul de avantaje pentru tine şi familia ta. Calitatea, practicabilitatea şi inovaţia sunt trei dintre cele mai importante atuuri ale produselor şi campaniilor de pe CaptureSensoDays.

Si pentru ca vrem sa fim mereu alaturi de tine, ne-am gandit la o campanie speciala, care va fi lansata in preajma Anului Nou, cu produse premium (nici nu se putea altfel 😊). Abonatii vor afla primii data de start si linkul campaniei, asa ca nu ezita sa te abonezi la newsletter (daca nu ai facut asta déjà).

A fost un an bun, solicitant, în care toţi am spus “da” provocărilor de tot felul. Sperăm că am reuşit să ne ridicăm la aşteptările tale şi că pe SensoDays ai găsit mereu produsele de care ai avut nevoie, la cea mai înaltă calitate. Te aşteptăm alături de noi şi în 2019 şi îţi promitem că vom încerca la fel ca până acum să menţinem calitatea produselor oferite şi să venim constant cu branduri, colecţii şi campanii care să te surprindă şi care să te convingă că merită să faci parte din familia SensoDays!

Sărbători frumoase!

bg-winter-2018