Gamma Arredamenti
Gamma Arredamenti

Gamma Arredamenti - 173 produse cu preturi incepand de la 4701 lei pana la 207542 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 173 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 173 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Logo Gamma Arredamenti

Gamma Arredamenti - Design si eleganta

Povestea Gamma incepe in 1974, atunci cand Gabriele Ghetti si Carla Botti au creat Gamma Arredamenti. Prietenia lor, dar si pasiunea comuna pentru obiectele de mobilier au dus la nasterea acestui proiect. Fiecare a venit cu propria expertiza, pasiune si viziune, iar la final au reusit sa traseze un drum comun, o aventura unica, spectaculoasa care continua si astazi.

   Succesul Gamma. Initial o simpla companie producatoare de canapele, Gamma a tintit intotdeauna spre viitor. Ceea ce a fost la inceput doar o provocare, s-a transformat in timp intr-un succes international. Odata ce reprezentantii companiei au avut ca prim scop accesul pe piata internationala au hotarat ca toata productia Gamma sa aiba loc la fabrica din Forli, Italia. Doar astfel exista un control eficient si continuu asupra calitatii produselor, completate apoi de creativitatea, expertiza si abilitatile designerilor si artizanilor implicati in tot acest proces.

Astazi, Gamma se poate mandri cu prezenta in 64 de tari, cu filiale inclusiv in Statele Unite ale Americii. Obiectivul principal al Gamma ramane evolutia continua si exprimarea valorii “Made in Italy” prin toate produsele si demersurile companiei.


Materiale pentru realizarea canapelelor din piele

Arta croitoriei “Made in Italy”!


   Prin talentul si indemanarea mesterilor artizani, designul capata o forma, iar ideile abstracte sunt transformate in realitate. Produsele capata astfel o profunzime si o insemnatate aparte, oferita de pasiunea tuturor celor implicati. De fapt, cea mai buna carte de vizita Gamma si cea mai buna reprezentare a povestii acestui brand sunt mesterii si modul in care ei manevreaza instrumentele, au grija de materialele din piele, slefuiesc formele cu precizie, dar totodata cu o delicatete studiata.

Departamentul de Inginerie Gamma este in stransa colaborare cu importanti designeri internationali tocmai pentru a scoate la lumina decoruri, forme si produse spectaculoase si elegante, in care se impletesc entuziasmul, ordinea, rigoarea, dar si creativitatea. Toate acestea pentru a da colectiilor Gamma personalitate si imaginatie.

In cadrul procesului de productie, exista mai multe etape. Mai intaim lemnul netratat este atent analizat pentru a descoperi eventuale defecte. Mai apoi, fiecare piesa este remodelata perfect, respectandu-se, insa, modelul original. Din respect pentru mediul inconjurator, se folosesc numai materiale si produse certificate, care asigura de fiecare data o calitate mult superioara. De exemplu, in procesul de asamblare se folosesc fire elastice, mai mari decat cele utilizate frecvent in domeniul tapiteriei, garantandu-se astfel calitatea, dar si confortul pe termen lung al canapelelor Gamma.

Arta tapiteriei

Arta Tapiteriei


   Arta artizanala antica este secretul tapiterilor Gamma, o arta in care se impletesc astazi abilitatile manuale, energia, pasiunea, dar si cautarea continua a perfectiunii. Asadar, fiecare piesa realizata este finisata de tapiteri in asa fel incat, la final, sa exprime pe de-antregul filosofia si valorile Gamma.

Pielea folosita in produsele Gamma este o prioritate, iar selectia in acest sens reflecta standardele inalte ale companiei. Tipurile de piele provin din Italia si Nordul Europei, sunt in general din piele de taur si ating grosimi de pana la 4.5 mm

Gamma colaboreaza constant cu tabacari iscusiti tocmai pentru ca acorda o importanta sporita atat procesului tehnologic, cat si factorului inovatie. Toate acestea duc la obtinerea unui tip de piele unica, de calitate superioara, care ofera produselor nu doar valoare estetica, ci si durabilitate. Stilul modern si designul special sunt asociate maiestriei lucrului realizat manual. De la schita trasata de designer si prototip pana la produsul final, fiecare etapa reflecta calitatea inalta a maiestriei Gamma. Doar astfel se creeaza garantia excelentei produselor “Made in Italy”, realizate “in stil Gamma: cu precizie, eleganta, calitate si personalitate.

Specialistii Gamma pun mare pret si pe faza de marcare a materialului, o etapa delicata si importanta in tot acest proces: cele mai bune zone din fiecare bucata de piele sunt selectate, iar modelele cartonului sunt pozitionate apoi cu atentie pe zonele selectate. Asadar, aceasta faza de productie atat de importanta onoreaza cumva maiestria si indemanarea expertilor artizani.

Controlul calitatii Gamma

Calitatea Gamma


La Gamma, singura masina electronica pentru taiat este destinata tesaturilor pernelor si accesoriile decorative. In cazul celorlalte situatii, taierea materialelor din piele este realizata manual, urmand marcajele de pe model si folosind pentru taiere foarfece si cutit. In functie de grosime, angajatii Gamma verifica si aranjeaza piesele pe grupuri, dupa care le trimit mai departe, croitorilor. Mai apoi, procesul de coasere este unul dintre cele mai importante si care defineste cel mai bine atentia pentru detalii a brandului Gamma. Cusatura eleganta este asigurata atat de masinile speciale, cat si de firele de culori si grosimi diferite. Toate acestea nu fac altceva decat sa complimenteze vizual si calitativ produsul, evidentiind totodata eleganta unica a stilului italian.

   Mesterii tapiteri Gamma sunt gardienii unei arte artizanale veche. Meseria lor implica multa maiestrie, energie si pasiune, factorul impulsionant fiind cautarea permanenta a perfectiunii. Fiecare produs Gamma este fabricat in diverse forme si finisat in variante culori si materiale, devenind expresia autentica a folozofiei si valorilor Gamma

Toate canapelele, paturile si fotoliile Gamma sunt fabricate manual. Fiecare faza a productiei subliniaza calitatea inalta a artizanilor Gamma - de la schita creeata de designer, la prototip - pana la produsul final. Doar astfel Gamma poate sa garanteze realizarea unor produse excelente si integral Made in Italy, unice pentru eleganta, calitatea si personalizarea lor.