SensoDays – rezoluţii noi şi produse inovative pentru amenajarea unei case spectaculoase

Rezoluţii noi şi produse inovative pentru amenajarea unei case spectaculoase

Te-ai întrebat vreodată ce îţi aduce confort şi bucurie în propria casă? Ce poţi face tu pentru a te simţi bine în mediul în care trăieşti cea mai mare parte a timpului? Poate de aici ar trebui să pornim ori de câte ori ne alegem produsele necesare şi potrivite pentru casă.

E important să identificăm şi să prioritizăm acele piese de care avem nevoie, dar care, în acelaşi timp, ne-ar face viaţa mai plăcută şi mai frumoasă. Dacă aceasta este şi “rezoluţia” ta la început de 2019, înseamnă că ştii deja că un astfel de obiectiv este uşor pe hârtie, dar ceva mai greu de aplicat.

Nu şi dacă laşi SensoDays să îţi ofere o mână de ajutor! Aşadar, trece în revistă următoarele 10 produse esenţiale, dar şi inovative, perfecte pentru “casa anului 2019”.


1) Set de pat Descamps din bumbac satinat cu ajur

Un somn odihnitor nu se obţine numai cu sport şi alimentaţie sănătoasă, ci şi cu o lenjerie de pat de calitate bine aleasă. Setul de pat din bumbac percale cu fibre lungi si moi este un produs ce face parte din colecţia de iarnă 2018-2019 şi poate fi acel mic secret care să îţi ofere un somn profund şi odihnitor.


2) Pahare Air Sense Zwiesel 1872 pentru vin roşu

Când vin prietenii în vizită, uimeşte-i atât cu vinul ales, cât şi cu paharele în care îl vor servi. Pentru un plus de senzaţie, alege paharele Air Sense Zwiesel 1872 pentru vin roşu. Designul, tehnica de execuţie manuală, sfera care ajută la decantarea vinului, aspectul unic şi stilat – sunt doar câteva dintre motivele pentru care aceste pahare trebuie să se afle în orice casă.


3) Set lampă catalitică cu parfum Berger Premium Lolita Lempicka Mauve

Bucură-ţi toate simţurile prin alegerile pe care le faci pentru casă. Parfumul din propria casă te inspiră, te relaxează, te energizează şi îţi oferă ţie şi tuturor celor prezenţi o stare de bine. Pune pe lista de cumpărături de la SensoDays şi lampa catalitică cu parfum Berger, un produs cu un design special şi arome delicate de anason, iederă, lemn dulce, violete, cireşe sau flori de iris.


4) Canapea Gamma Tulip

Bucuria de a fi între cei dragi este adusă şi de o canapea confortabilărealizată din piele Burt, cu un stil spectaculos şi detalii ceva mai nonconformiste. Dacă sună bine, atunci canapeaua Gamma Tulip ar putea reprezenta piesa de rezistenţă a casei tale.


5) Veioză Kartell Battery chihlimbar transparent

Vrei să păstrezi aerul clasic al încăperii, dar să îi oferi totodată şi un aer modern? Alege veioza Kartell Battery, un corp de iluminat ce va întregi atmosfera misterioasă a camerei tale, adăugând şi ceva accente moderne. Lumina caldă, de chihlimbar va fi completată de designul Ferruccio Laviani, dar şi de proprietăţi precum iluminare led, portabilitate şi încărcare prin usb.


6) Cadă free-standing Besco Goya neagră

Relaxarea vine după o baie bună, iar cu această cadă free-standing Besco Goya e clar că vei avea parte de o experienţă uimitoare. Fabricată printr-un produs special mineral, finisată cu un strat cu proprietăţi antibacteriene, estetic şi inedit, acest produs va fi oaza ta de relaxare după o zi încărcată.


7) Cabina de duş Walk-In

Stilul de viaţă alert cere şi o cabină de duş securizată. Practică, modernă, cu un design şi facilităţi diverse, cea mai bună variantă ar fi această cabină de duş Walk-In. Dă-ţi frâu imaginaţiei şi alege un imprimeu care să te inspire şi bucură-te atât de design, cât şi de tratamentul anticalcar, o proprietate a cabinei care te va scăpa de petele de calcar şi de munca îndepărtării lor.


8) Chiuveta Franke Box Center

Dacă vrei să dai un “upgrade” şi în ceea ce priveşte chiuveta de bucatarie, ia în calcul şi următoarea variantă. Chiuveta Franke Box Center este din inox satinat, vine cu un design special şi cu tot felul de accesorii utile, care îţi vor face viaţa mai uşoară, dar şi mai frumoasă.


9) Cuptorul electric incorporabil Franke Crystal

Pregăteşte-te să îţi întâmpini invitaţii cu cele mai spectaculoase preparate. Nu de alta, dar cuptorul electric incorporabil Franke Crystal face aproape toată treaba. Tehnologia noua folosita la aceste electrocasnice, funcţiile, dar şi designul inedit îţi vor face experienţa în bucătărie mult mai plăcută şi mai uşoară.


10) Faianţa Shades by Diesel Living

În decorul unei încăperi, placarile din faianţă joacă un rol extrem de important. Aşadar, fii atent la produsele, culorile şi texturile folosite pentru că ele pot schimba cu totul imaginea casei tale. SensoDays îţi propune colecţia de faianţă Shades by Diesel Living, o serie nou lansată, tridimensională, un produs ce oferă o suprafaţă satinată şi un mix interesant de lumini şi umbre.


Pe SensoDays găseşti toate aceste produse spectaculoase pentru casă, aşa că intră pe site sau vino în showroomurile din Bucureşti pentru a descoperi toate colecţiile celor peste 100 de branduri de succes din portofoliu. Astăzi, SensoDays este prezent în peste 150.000 de case ale românilor şi îşi propune să vină în mod constant cu produse inovative şi de o calitate superioară.