Canapea în mijlocul living-ului – ghidul unei amenajări luxoase, cu personalitate!

Canapea în mijlocul living-ului

Livingul este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință, iar dacă îți dorești să ai o amenajare luxoasă și spectaculoasă, trebuie să alegi produse inovatoare. Elementul principal al sufrageriei constă în canapea. Astfel, un model potrivit designului tău interior și de calitate superioară îți va transforma livingul într-o cameră cu adevărat spectaculoasă.

Canapea de mijloc –  alegerea unui model potrivit încăperii tale

Dacă ți-ai imaginat cum va arăta livingul tău și îți dorești să te bucuri de o amenajare luxoasă și rafinată, trebuie să începi decorarea de la elementul principal: canapeaua


Unul dintre cele mai renumite branduri pentru un astfel de produs este Kartell, un simbol al designului italian în întreaga lume. Kartell colaborează cu cei mai cunoscuți și mai prestigioși designeri internaționali, precum Pierro Lissoni, Carlo Tamborini și mulți alții. Colecțiile brandului au un aspect plăcut privirii și se caracterizează prin forme unice, culoare și finisaje premium, fiind în același timp practice și funcționale.

Livingul modern se caracterizează prin funcționalitate, materiale calitative din piele și forme șlefuite cu precizie. De aceea, canapelele Gamma Arredamenti sunt create pentru o astfel de amenajare. Tipurile de materiale folosite în confecționarea acestora provin din Italia și din Nordul Europei, sunt în general din piele de taur și ating grosimi de până la 4.5 mm. Dacă visezi la o canapea care să atragă toate privirile și care să impresioneze prin forme unice, acest brand îți va satisface toate dorințele.

În cazul în care îți dorești o amenajare care să pună accentul pe tehnologia confortului, dar să păstreze și un aspect natural și autentic al încăperii, canapelele Stressless au un design care pune accent pe echilibrul dintre funcționalitate și estetic. 

Living cu canapea în mijloc – idei pentru o amenajare luxoasă

Un living cu canapea pe mijloc reprezintă într-adevăr o dovadă de bun gust și rafinament în amenajarea încăperii. Aceasta poate să fie simplă sau de colț, însă trebuie să alegi un model care să complimenteze restul locuinței. Cel mai bine este să începi decorarea de la canapea. În acest fel, îți va fi mult mai ușor să alegi celelalte elemente care vor completa aspectul final.

Dacă îți dorești o sufragerie modernă, piesele de mobilier trebuie să fie simple, cu finisaje fine și linii drepte. Canapeaua poziționată în mijlocul camerei are dimensiuni mari și este dintr-o singură bucată. Un lucru important de care trebuie să ții cont este așezarea ei. Nu trebuie să stea la mai puțin de 60 cm de sursele de căldură și să eviți expunerea ei în lumina directă a soarelui. Alege o canapea într-o singură culoare, pe care să o faci vedeta camerei.

Pentru o amenajare retro sau vintage, modelele potrivite sunt cele cu imprimeuri cât mai colorate. Pentru persoanele care iubesc arta și nu pot trăi fără o nuanță veselă și modernă, Kartell vine în anticiparea nevoilor tale cu o mulțime de modele.

Așadar, nu ezita să alegi cele mai spectaculoase și rafinate canapele pentru livingul tău. Ia în considerare sfaturile și ideile de amenajare de mai sus și bucură-te de un design unic!

Surse foto: Shutterstock.com, Sensodays.ro.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre canapea în mijlocul livingului

Care sunt cele mai potrivite canapele pentru un stil de design interior minimalist?

Minimalismul este caracterizat de decorațiuni în linii cât mai simple, culori neutre și accente puternice. Colecția Dandy Home a brandului Gamma Arredamenti aduce în casa ta un strop de modernitate și eleganță și o foarte mare atenție asupra detaliilor, totul fiind realizat manual.

Se poate amenaja o canapea de colț în mijlocul camerei?

Un living fastuos și modern va avea întotdeauna nevoie de o canapea de colț! Se poate amenaja chiar în mijlocul camerei, deoarece ajută la formarea unui spațiu complex și unitar.

Cum se întreține o canapea din piele?

Asigură-te că o ștergi de praf ori de câte ori este nevoie și că folosești soluții speciale pentru aceasta. De asemenea, poți folosi o lavetă uscată, pentru a nu zgâria materialul. Ai grijă să o ții departe de sursele de lumină și căldură.